prijateljstvo fant-punca

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 13. Jul. 2010 11:05

^^ Jaz imam tudi isto mnenje o tem.

Drugače o homoseksulacih nimam nič proti....naj bo vsak tisto, kar hoče.
ulalala
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a ulalala » 14. Jul. 2010 3:29

Jaz imam tudi eno dilemo glede "prijateljstva", upam da mi boste dekleta tu znala malo razjasnit zadevo :)

Da ne bom preveč na dolgo razlagal, prijateljica je šla v tujino za pol leta, in v tem času nisva mela nobenih kontaktov, sicer je bila vmes nekaj na netu in sem ji najprej še nekej pisal sam nikol ni mela časa in se mi je pol že mal za mal zdel (ok bil sm tudi malo užaljen), pa še ona ni nikol nič sama od sebe dala. To se mi je zdel mal grdo že tko ker naj bi bla kao dobra frenda, bi se lahko vsaj kej slišala, ampak ok.
No potem ko je prišla nazaj pa še vedno ni blo nič od nje (2 mesca recimo), ne vem - kaj vi mislite o tem? Meni se to ne zdi čisto vredu. Zdaj pa sem bil res že užaljen in potem ko smo se parkrat vidl (silom prilike) sem jo mal zignoriral, se mi zdi da si zasluži vsaj to. :) Na enem pikniku potem, ko ji je baje celo postal jasno da ni vse cool (mislm kok hitro ne? - to je ugotovila po tem ko je hotla zraven na pijaco se z eno kolegico pa sm rekel da je ne želim tam) me je takrat zvlekla na samo in se opravičla, pa da me razume in da me ima rada in tako naprej in nazaj. Ampak meni vseeno ni jasno kako lahko potem cca 9 mesecev nisi v nobenem kontaktu z nekom ki ga imaš kao rad in ti je nek jaki frend. Aja naj omenim da je bil na pikniku alkohol in da take "težke" besede pogosto padajo v takih situacijah drugač pa niti ne, tako da nisem čist prepričan kako naj jih interpretiram. Pa tudi me nebi vse skupaj tok motilo če bi bla pač kolega ampak pogosto poudarja kako sva dobra frenda, čeprav se sploh ne vidva tok velik. PS ne vidim razloga zakaj bi se lagala ker nima kej posebnega pridobit s tem...
Da ne bom napisal celega romana, zanima me kaj si mislite o tem in kakšno kazen si punca zasluži (:twisted:) ker se sam ne morem odločit. Po eni strani ji verjamem ampak se mi upira rečt da je moja dobra frendica ker se ne obnaša tako :roll: Lepo bi bilo če se kakšna punca lahko postavi v njeno vlogo in mi razloži kaj se ji plete v glavi :D

Pa mejte v mislih da ne gre za lezbično prijateljstvo :P Da doprinesem vsaj nekaj sami temi, če že je možno prijateljstvo med tipom in punco sigurno ni enako kot pa med dvema puncama al pa obratno + tko kot je nekdo ze napisal, it can work če si že na začetku obljubiš da bo ostalo pri prijateljstvu... Vsaj če bom uspešno rešil ta problemček :)

Aja pa nehite že z geji ker ste čist zašli iz teme in nobenga ne zanima brat kako se 3je ljudje kregajo o tem... Odprite si novo temo če vs to tok zanima pa se tam kregajte.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 14. Jul. 2010 4:18

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 20:24, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 14. Jul. 2010 11:42

ulalala napisal/-a:Aja pa nehite že z geji ker ste čist zašli iz teme in nobenga ne zanima brat kako se 3je ljudje kregajo o tem... Odprite si novo temo če vs to tok zanima pa se tam kregajte.
Ccc, komej uletiš na forum, pa že pametuješ. :P
Raj delaj na svojem problemu..
Em, ti bi jo "kaznoval"? Vau, kolk smo zreli. Enostavno, še ti jo ignorirej in če potem v treznem stanju ne bo ugotovila, da te ni neki velik več v njenem življenju, boš vedu kok je ura. Prijateljstvo zahteva trud obeh, ne samo enega, ane..
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 14. Jul. 2010 12:23

Tudi ti jo ignoriraj.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 14. Jul. 2010 12:26

^^ agree
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 14. Jul. 2010 12:59

Na to temo sem na tem forumu razložil že vse, samo očitno je nekdo zbrisal, ker v iskalniku ne najdem prispevkov.

Ne da se mi dolgovezit, "prijateljstva" na relaciji moški-ženska so večinoma patetične agonije, kjer je prijatelj ženski zastonjkarski psihiater, kofetkar..

Tak prijatelj je ponavadi zaljubljen v žensko in upa, da bo ona uvidela, da je njuno "ujemanje" pomembnejše od tega, da on ni njen tip.
ulalala
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a ulalala » 14. Jul. 2010 15:07

sirova štručka napisal/-a:ma nimaš se ti kej za bunit, ko si še čist frišn :D

In, to si zvedel, zakaj 9 mescev v njenem življenju nis obstajal al veš sam to, da te ima rada?

Sem jo vprašal ampak ni znala pojasnit... Drugače se strinjam to da imaš nekoga rad ni dovolj, je pa dober začetek I guess.
Hvala za nasvete vsem, očitno se vsi strinjate naj jo še naprej ignoriram...

A katera od vas razume kaj je z njo? Ni nobena odgovorila na to vprašanje :)

Ste pa tud zaščitniški glede svojega statusa tukej na forumu, ni kaj :roll:

purple_rain: sej ignoriranje je tudi neke vrste kazen a ni?
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 14. Jul. 2010 16:16

ulalala napisal/-a:purple_rain: sej ignoriranje je tudi neke vrste kazen a ni?
Hja, OK, neke (najblažje) vrste že, vendar ti si spraševal "kakšno kazen si punca zasluži (:twisted:)" kar pa men že rahlo meji na psihotično in sem se samo zbala, da hočeš kšne bolj boleče ukrepe izvajat. :P
ulalala napisal/-a:Ste pa tud zaščitniški glede svojega statusa tukej na forumu, ni kaj :roll:
Nikol in nikjer ni prijetno, ko se novinci delajo brihtneže. ;)
tor
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 7. 2. 2007
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a tor » 14. Jul. 2010 16:23

sirova štručka napisal/-a:ma nimaš se ti kej za bunit, ko si še čist frišn :D

In, to si zvedel, zakaj 9 mescev v njenem življenju nis obstajal al veš sam to, da te ima rada?

:D :lol:
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 14. Jul. 2010 16:25

ulalala napisal/-a:
A katera od vas razume kaj je z njo? Ni nobena odgovorila na to vprašanje :)

ženske ne razumejo niti, kaj je z njimi samimi, kaj šele kaj je z drugimi ženskami... :D
tor
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 7. 2. 2007
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a tor » 14. Jul. 2010 16:25

Džeki napisal/-a:Na to temo sem na tem forumu razložil že vse, samo očitno je nekdo zbrisal, ker v iskalniku ne najdem prispevkov.

Ne da se mi dolgovezit, "prijateljstva" na relaciji moški-ženska so večinoma patetične agonije, kjer je prijatelj ženski zastonjkarski psihiater, kofetkar..

Tak prijatelj je ponavadi zaljubljen v žensko in upa, da bo ona uvidela, da je njuno "ujemanje" pomembnejše od tega, da on ni njen tip.

Čista resnica, v veliki večini primerov
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 14. Jul. 2010 20:42

Džeki napisal/-a:Na to temo sem na tem forumu razložil že vse, samo očitno je nekdo zbrisal, ker v iskalniku ne najdem prispevkov.

wohoo! Če je tako pa sem zelo lucky, ker imam vsaj 5 'prijateljev ki so zaljubljeni vame' - torej 5 priajteljev s katerimi vsak teden hodim na kavo in so moji psihiatri brez da dobijo seks v zameno... Mislim da ne!
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 14. Jul. 2010 20:44

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:33, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 14. Jul. 2010 20:48

Horus napisal/-a:Kar ti mislis nima veze. To je zelo verjetno dejstvo, ceprav je zaljubljenost malcek premocna beseda verjetno. Vsec si jim, ali se pa ze zeloooo dolgo poznate in ste skoz bili druzba.

smo družba ampak se družmo določeni tud privat bolj kot ostali. Ampak niti podrazno pa ne bi rekla da gojijo neka močna ljubezenska čustva do mene.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot], Google Adsense [Bot]