prijateljstvo fant-punca
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- panterica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 3. 2010
- Kraj: Tam nekje
McLarnovc napisal/-a:urska.pavlic napisal/-a:sam povem da so gej frendi zakon in če ga nisi imel neveš!!!
Jaz se pa v pogovoru s pedrom nikoli ne bi mogel tako sproščeno pogovarjat kot s kakim kolegom ki ga lulike privlačjo....
Jaz tud ne. Še manj pa z lezbiko, ker bi samo čakala kdaj bo navalila name.
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
panterica napisal/-a:McLarnovc napisal/-a:urska.pavlic napisal/-a:sam povem da so gej frendi zakon in če ga nisi imel neveš!!!
Jaz se pa v pogovoru s pedrom nikoli ne bi mogel tako sproščeno pogovarjat kot s kakim kolegom ki ga lulike privlačjo....
Jaz tud ne. Še manj pa z lezbiko, ker bi samo čakala kdaj bo navalila name.
ojoj... a sta prepričana da nimata kakšnih podzavestnih želja? Samo vprašam ker to tako vztrajno zavračata.
sploh panevem zakaj mislita da bi navalili ravno na vaju.To je ravno takšna verjetnost kot pri moško ženskem prijateljstvu - seveda obstaja vendar se da o vsem razumno pogovorit. Prav tako se lahko gej boji družit s tabo da ga ne bi ti napadla...
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^zihr ti je pa še več kot samo en fantov težilo, pa se jim zarad tega nisi odpovedala, domnevam.
In še tebi:
In še tebi:
tud lezbijke majo okus, ne bi kar vsake, ki pride mim, naskočile.panterica napisal/-a:Jaz tud ne. Še manj pa z lezbiko, ker bi samo čakala kdaj bo navalila name.
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Ja šit, kolk nestrpnosti. Kot da geji in lezbijke se pa ne znajo brzdat in bodo napadli vsakga človeka, ki se druži z njimi, četudi vejo, da le-tega prvilači nasprotni spol. Halo!?
Mene ne bi motlo, če bi kdo od kolegov povedal, da ubistvu pali na dečke. Niti ne bi mela problema se spoprijateljit z gejem. Dokler je kul oseba, je lahko usmerjen kakorkoli mu paše. Isto kar se lezbijk tiče. Ubistvu mi je blo grozno, ko je enkrat par let nazaj ena punca, s katero sva se na frišno poznali, rabila pet minut priprav in motoviljenja, da mi je povedala, da so ji všeč punce. Se tut nisem počutila "ogroženo", ko mi je namignla, da sm ji simpatična. Sem ji pač povedala, da nau nič, ker sm jst pač straight in to je blo to. Nič siljenja, poskušanja ... Z eno drugo punco, tut lezbijko, sva spali v isti sobi, sem se preoblačila pred njo, ona pred mano, sem ji nosila čajček v sobo, ko je zbolela ipd. in mi ni blo niti slučajn neprijetno zaradi njene usmerjenosti. Ubistvu niti enkrat nisem pomislila, da bi mogoče lah hotla karkol seksualnega od mene. Pač ni blo nobenih takih impulzov od nje, čist prijateljski odnos.
Tko da jz res ne razumem, od kje ljudem tak strah pred istospolno usmerjenimi ljudmi. Sej niso zdej neki manijaki zarad tega, no.
Mene ne bi motlo, če bi kdo od kolegov povedal, da ubistvu pali na dečke. Niti ne bi mela problema se spoprijateljit z gejem. Dokler je kul oseba, je lahko usmerjen kakorkoli mu paše. Isto kar se lezbijk tiče. Ubistvu mi je blo grozno, ko je enkrat par let nazaj ena punca, s katero sva se na frišno poznali, rabila pet minut priprav in motoviljenja, da mi je povedala, da so ji všeč punce. Se tut nisem počutila "ogroženo", ko mi je namignla, da sm ji simpatična. Sem ji pač povedala, da nau nič, ker sm jst pač straight in to je blo to. Nič siljenja, poskušanja ... Z eno drugo punco, tut lezbijko, sva spali v isti sobi, sem se preoblačila pred njo, ona pred mano, sem ji nosila čajček v sobo, ko je zbolela ipd. in mi ni blo niti slučajn neprijetno zaradi njene usmerjenosti. Ubistvu niti enkrat nisem pomislila, da bi mogoče lah hotla karkol seksualnega od mene. Pač ni blo nobenih takih impulzov od nje, čist prijateljski odnos.
Tko da jz res ne razumem, od kje ljudem tak strah pred istospolno usmerjenimi ljudmi. Sej niso zdej neki manijaki zarad tega, no.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
urska.pavlic - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 6. 2010
- Kraj: domzale
no, apak je ras tako
zvezdica
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
purple_rain napisal/-a:^^zihr ti je pa še več kot samo en fantov težilo, pa se jim zarad tega nisi odpovedala, domnevam.
To je pa res primerjava ja....
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
^^ Sej mogoče ni čist ista situacija, gre za različne odnose, ampak za mene je primerjava vseen dokaj v redu. Veš kolk teženja od tipov je bla vsaka punca verjetno že deležna, pa se vas vseen ne bojimo. Ker bi blo neumno zarad parih težakov (kar se občasno zdi kr dostih, ne zgolj parih ), odklanjat vse ostale, se jim odpovedat zgolj zarad tega, ker uni so bli pa tečni. Tko da - zakaj bi že od začetka odklonil enga geja/lezbijko, ki bi znal sicer bit super kolega/prjatlca, čist zato, ker enkrat ti je pa enkrat lezbijka težila? Pol so ziher vsi ti homoseksualci tečni in čudni in nimajo kej delat v radiju 5m okol mene!?
Pa ajde, recimo da te moti, da se tipom v celoti ne moreš odpovedat. Recimo, da bi rekla, da ji je enkrat en Primorec težil in da se ne misli od takrat naprej nikol več z nobenim Primorcem zapletat - ne prijateljsko, ne v ljubezenskem smislu. A bi se ti zdel to zadosten razlog, da bi ob prvem znaku primorščine, ob prvi neuporabi dvojine, bejba odkorakala stran in si misnla, halo, zakaj se tip sploh pogovarja z njo, če je pa s Primorske!?
Ne vem, men se to zdi približno isto. Ker mi ni pomembno od kod je človek, kak ten kože ma, kako je usmerjen, ampak je važna osebnost - to, da se poštekava, da mava neke skupne interese, spoštljiv odnos en do druzga, da lahko udariva debato čist iz neke banalne stvari ... če je osebnost kul, je to ali se ta človek stisne zvečer v postelji k lubiju al lubici, čist postransko.
Pa ajde, recimo da te moti, da se tipom v celoti ne moreš odpovedat. Recimo, da bi rekla, da ji je enkrat en Primorec težil in da se ne misli od takrat naprej nikol več z nobenim Primorcem zapletat - ne prijateljsko, ne v ljubezenskem smislu. A bi se ti zdel to zadosten razlog, da bi ob prvem znaku primorščine, ob prvi neuporabi dvojine, bejba odkorakala stran in si misnla, halo, zakaj se tip sploh pogovarja z njo, če je pa s Primorske!?
Ne vem, men se to zdi približno isto. Ker mi ni pomembno od kod je človek, kak ten kože ma, kako je usmerjen, ampak je važna osebnost - to, da se poštekava, da mava neke skupne interese, spoštljiv odnos en do druzga, da lahko udariva debato čist iz neke banalne stvari ... če je osebnost kul, je to ali se ta človek stisne zvečer v postelji k lubiju al lubici, čist postransko.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
- panterica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 3. 2010
- Kraj: Tam nekje
purple_rain napisal/-a:^^zihr ti je pa še več kot samo en fantov težilo, pa se jim zarad tega nisi odpovedala, domnevam.
In še tebi:tud lezbijke majo okus, ne bi kar vsake, ki pride mim, naskočile.panterica napisal/-a:Jaz tud ne. Še manj pa z lezbiko, ker bi samo čakala kdaj bo navalila name.
Ja ampak usmerjena sem v fante in ne v punce. In ravno tako se odpovem fantom, zakaj da ne, če mi ni všeč. Samo razlika je v tem, da se odpovem 90% fantom in 100% žensk. Torej mi ženske nimajo kaj težit.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
A fantje ti pa vseeno lahko še vedno težijo?panterica napisal/-a:Ja ampak usmerjena sem v fante in ne v punce. In ravno tako se odpovem fantom, zakaj da ne, če mi ni všeč. Samo razlika je v tem, da se odpovem 90% fantom in 100% žensk. Torej mi ženske nimajo kaj težit.
Ena ti je kao zatežila, in so zdej vse grozne; tipov ti je veeeliiik več zatežilo, pa te še vedno zanimajo.
Da se razumemo, sej jz sem tud strejt, ampak taka argumentacija proti gejom&lezbijkam ("bojim se, da bo kej hotel/-a od mene") mi je blesava.
Definitivno smo pa punce tle v "prednosti", glede gej-frendov, ker mamo velik več skupnega zanimanja , in, kot opažam, nam je puncam lažje bit prijateljica z gejom, ker pač zlo hitr lahko sprocesiramo in pozabimo, da ne mormo bit skupi kot par, kot pa fantom, ki ga lezbijka še zmer lahko rajca in ne more met pristnega prijateljstva.
- nivea9
- Kofetarica
- Na forumu od: 5. 6. 2009
^^ Se mi zdi, da ima ravno toliko lahko fant lezbijko za prijateljico, kot punca geja.
Panterica mene bi isto odbijalo, če bi me lezbijke osvajale, medtem ko mi je popolnoma normalno, da me fantje. Sicer mi tudi fantje začnejo it na jetra, če so vsiljivi in me ne zanimajo, a vseeno to drugače jemljem kot, če bi me punca osvajala. Sicer nimam izkušenj z lezbijkami, ker nobene osebno ne poznam. No vsaj vem ne, da bi katera bila.
Panterica mene bi isto odbijalo, če bi me lezbijke osvajale, medtem ko mi je popolnoma normalno, da me fantje. Sicer mi tudi fantje začnejo it na jetra, če so vsiljivi in me ne zanimajo, a vseeno to drugače jemljem kot, če bi me punca osvajala. Sicer nimam izkušenj z lezbijkami, ker nobene osebno ne poznam. No vsaj vem ne, da bi katera bila.
Nivea
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov