prijateljstvo fant-punca
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
jullia_ napisal/-a:Vedno, ko si že mislim, da sem končno našla primer, ki dokazuje, da je M-Ž prijateljstvo možno, se izkaže, da (vsaj z ene strani) nista samo frenda.
js sm se že sprijaznila, da to pač tko ne gre.
mam pa kakega frenda, s katerim sva res kul frenda, samo sva mogla it skozi 'get it out of the system' fazo, da sva zdej lahko frenda.
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
^^jaz sem nekako poskusila biti prijateljica z dvema tipoma.Od tega se je en naslajal vedno, ko sem mu karkoli omenila (negativnega, niti ne zelo motečega) o mojem fantu, tako da no, thank you,z drugima dvema pa sem komot kolegica (sta sošolca), iz enostavnih razlogov:en je gej, drugi pa ima res luškano punco.
Tako da da se biti kolega, seveda pod pogojem, da sta obe osebi čustveno toliko zreli, da nimata nekih skritih namenov-nič groznega, mislim na zaljubljenost itd.
Tako da da se biti kolega, seveda pod pogojem, da sta obe osebi čustveno toliko zreli, da nimata nekih skritih namenov-nič groznega, mislim na zaljubljenost itd.
The world is as you are.
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
Seveda se da. Res pa je, da pac morajo biti izpolnjeni doloceni pogoji.
Jaz mam prijatlco, ki je lusna pa zdaj sicer ni samska ampak tud ko je bla samska ne bi hotel nic vec z njo, ker se odlicno razumema kot prijatla in sem cist zadovoljen s tem. Eni se pac na drugacen nacin dobro ujamemo.
Jaz mam prijatlco, ki je lusna pa zdaj sicer ni samska ampak tud ko je bla samska ne bi hotel nic vec z njo, ker se odlicno razumema kot prijatla in sem cist zadovoljen s tem. Eni se pac na drugacen nacin dobro ujamemo.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Horus napisal/-a:Prijateljstvo M+Z je mogoce ce je izpolnjen vsaj en pogoj:
a) tip ze ima boljso zensko
b) zenska je tipu vizualno popolnoma mimo
c) tip je gej
V nasprotnem primeru to nikoli ne bo pravo prijateljstvo, saj bo on zmeraj razmisljal, kako bi jo spravil med rjuhe.
d) če seksata (f-frenda)
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
floribunda napisal/-a:ja. js tudi mislim, da to niti pod točko razno ni možno, razen če je en od 'prijateljev' resnično neprivlačen.
vsaj po mojih izkušnjah, no.
ampak še vedno se neprivlačni lahko zaljubi v privlačnega, tako da tudi to ne gre
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:28, skupaj popravljeno 1 krat.
- floribunda
- Cosmopsiho
po mojem pa fukfrendarjenje niti približno ne spada po prijateljstvo.
v mojem slovarju je to že čisto druga kategorija.
ampak ja. just IMHO
v mojem slovarju je to že čisto druga kategorija.
ampak ja. just IMHO
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Kaj pa bivša fukfrenda? A sta lahko pol, ko enkrat data pač to ven , tud če je blo samo one time, sta lahko kasnej samo prijatelja?
Men se tud to zdi mal posebna "zvrst", kot npr. bit prijatelj z bivšim..ker nikol ni (blo) samo prijateljstvo.
Men se tud to zdi mal posebna "zvrst", kot npr. bit prijatelj z bivšim..ker nikol ni (blo) samo prijateljstvo.
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
ce sta enkrat bota skoraj zagotovo se veckrat tak, da mislim, da ni neke variante...
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
- floribunda
- Cosmopsiho
ja, samo meni se je zgodilo, da se mi je ta potreba po precej letih vrnila
tko, da ne bom več palamudila o teh moško- ženskih prijateljstvih.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^heh..
Ja sej, jz sem se pa to šla z bivšim in se je tud sfižil .. škoda.
Ja sej, jz sem se pa to šla z bivšim in se je tud sfižil .. škoda.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
floribunda napisal/-a:ja, samo meni se je zgodilo, da se mi je ta potreba po precej letih vrnila
Mja, ta moj NIKOLI je bil čisto nepremišljen
Je pa res, da se mi je kar nekajkrat zgodilo, da je privlačnost popolnoma izginila, ko je prišlo do dejanskega fizičnega stika. Čisti safr, prej sem imela kolega, ki sem ga hotela za tipa, potem pa fanta, ki je bil v mojih očeh zgolj kolega
EDIT: Obstaja pa nekdo, ki nikoli ne bo moj prijatelj ravno zato, ker mi ni uspelo spravit iz sistema fizične privlačnosti. Edina rešitev je, da se držim stran od njega, to mi je postalo jasno po četrtem ali petem failu.
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Ne vem, zakaj f-frendovstvo ne bi bilo prijateljstvo.Zame je to zelo lepo prijateljstvo.Prijateljstvo je zame odnos med človekoma, ki sta si blizu, imata skupne interese, v prijateljskem odnosu pa oba dobita, kar pričakujeta. In v f-frendovskem odnosu brez sprenevedanja oba dobita, kar pričakujeta, torej gre za zelo iskren odnos.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]