prijateljstvo fant-punca
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
urska.pavlic napisal/-a:sam povem da so gej frendi zakon in če ga nisi imel neveš!!!
Jaz se pa v pogovoru s pedrom nikoli ne bi mogel tako sproščeno pogovarjat kot s kakim kolegom ki ga lulike privlačjo....
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
urska.pavlic - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 6. 2010
- Kraj: domzale
že sam,če bi tvoj frend stopil do tebe in bi rekel da je gej,bi kaj? rekel da ne bosta več frenda? ali ga sprejel ? jaz sem tga sprejela in ko se vsa ta nervoza poleže ko ti prizna, ugotoviš kok boljš je se družit z njim.glej pri meni je bilo pač tako
zvezdica
-
sej mene je tudi šok zadel, sam je toko pozitiva oseba zdej ko nam je povedal.in če bi se odpovedala tako dobremu prijateljstu bi mi bilo žal, drugač pa se moški frendi počutijo mal ugroženega :anonym:
zvezdica
-
kva najedaš cipa zahojena :runterdrueck:
zvezdica
-
lovefrance - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 6. 2008
urska.pavlic napisal/-a:kva najedaš cipa zahojena :runterdrueck:
-
pa kaj misliš, če je gej bo pa kar frende pofuku. cvikneš ok. ampak brez veze
zvezdica
-
to pa še vedno drži.ampak ok, sej nimaš takega frenda tko ni panike. ženska lažje sprejme,ker z njim lažje govori o vsem. moški pa drži distanco. tko pač je
zvezdica
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Celo neki "pametnega" od te pavličeve urške.urska.pavlic napisal/-a:punce,če še neveste so geji najboljši prijatelj-prijateljice. tko da katera ni imela ali nima geja za frenda tega neve. tud moj frend je pred leti ugotovil da je gej in da so mu moški všeč in kaj potem. a naj prikinem prijateljstvo. ne!!!!!!
Tud geji majo okus in ne bi kr vsazga, k pride mim.McLarnovc napisal/-a:Preventiva je vedno boljša kot kurativa...
-
svoja mnenja povem če je komu všeč ali ne!!
zvezdica
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov