prijateljstvo fant-punca
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
sanjaanja napisal/-a:barbie_girl_85 napisal/-a:Hvala za odgovor. Torej ne znaš brati. Nisem napisala gej, ampak straight moški.....
Ampak jaz se pogovarjam o geju. Kdo torej ne zna brati?
Ma ne me j*. Pejd se ubit, jst se grem pa brat naučit. Ker tole je pa že res ..... zmedeno.
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
sanjaanja napisal/-a:Purple, če je to vse kar znaš se rajši umikam iz teme.
Pametna poteza....
-
Z veseljem....sam na čik, ker sem še v službi.... Popoldne (oziroma zvečer, ko se znebim obveznosti) pa pir na polno In cel teden bom živela od posebne in kruha, da mi niti kuhat ne bo treba
-
tmis_ - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 9. 2005
sanjaanja napisal/-a:Nisem rekla, da ne more imeti ženskih prijateljic. Rekla sem kakšen občutek bi imela jaz:
in to 1) zaradi tega, ker je 1x eden sam izjavil, da se veliko druži s puncami, da ne bi vsi izvedeli
OT: A ste lahko malo bolj konkretni, ko navajate pomembne argumente? Ko mi kdo začne s "Enkrat je ena tam rekla/Sem slišala,da je ena rekla" zgubi vso kredibilnost.
- sanjaanja
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 10. 2007
- Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let
tmis_ napisal/-a:sanjaanja napisal/-a:Nisem rekla, da ne more imeti ženskih prijateljic. Rekla sem kakšen občutek bi imela jaz:
in to 1) zaradi tega, ker je 1x eden sam izjavil, da se veliko druži s puncami, da ne bi vsi izvedeli
OT: A ste lahko malo bolj konkretni, ko navajate pomembne argumente? Ko mi kdo začne s "Enkrat je ena tam rekla/Sem slišala,da je ena rekla" zgubi vso kredibilnost.
A naj ti njegov naslov napišem?
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
enkrat je nekdo to rekel in ti zdej apriori ne boš mela homoseksualca za frenda.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^tud nisi rekla, da ga boš..
-
urska.pavlic - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 6. 2010
- Kraj: domzale
punce,če še neveste so geji najboljši prijatelj-prijateljice. tko da katera ni imela ali nima geja za frenda tega neve. tud moj frend je pred leti ugotovil da je gej in da so mu moški všeč in kaj potem. a naj prikinem prijateljstvo. ne!!!!!!
zvezdica
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
"Ne ve" se narazen piše.urska.pavlic napisal/-a:punce,če še neveste so geji najboljši prijatelj-prijateljice. tko da katera ni imela ali nima geja za frenda tega neve. tud moj frend je pred leti ugotovil da je gej in da so mu moški všeč in kaj potem. a naj prikinem prijateljstvo. ne!!!!!!
Ne vem zakaj moraš ti vedno povdarit kok si kul.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
urska.pavlic - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 6. 2010
- Kraj: domzale
sej nobeden negovori o tem kok je kdo cool!!
kul se piše cool
sam povem da so gej frendi zakon in če ga nisi imel neveš!!!
kul se piše cool
sam povem da so gej frendi zakon in če ga nisi imel neveš!!!
zvezdica
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov