prijateljstvo fant-punca
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Jaz tudi ne rabim moškega prijatelja, ki bi mi bil všeč, a ne bi hotel od mene nič več kot samo srečanja ob kavi, kakšen izlet sem ter tja, zelo tesen odnos, a hkrati nič več kot prijateljsko tesen ipd. fore. Ker takšne stvari namreč definirajo pravi prijateljski odnos med moškim in žensko, in takih primerov je zelo malo. Čeprav sem že enkrat napisala v tej temi, da en takšen prijateljski par poznam in ju še vedno dojemam kot vesoljski par , čeprav se mi zdi kul, da lahko tako funkcionirata in obenem oba iščeta resno zvezo, si razlagata s kom sta bila na dejtu ipd. Plus tega sta oba simpatična.
Če mi je pa kdo beden, so mi pa to moški, ki sami predlagajo, da bi se kdaj dobila na neobvezni kavi, se prijateljsko družila in šla kdaj ven, brez, da bi imel kakršne koli druge namene, nakar malce sumničava pristanem na eno takšno ponudbo (ravno pred kakšnim tednom) in včeraj že "poči". Tip me začne spraševati, kaj mi je všeč pri potencialnih partnerjih za resno zvezo, kaj me moti, ali ima kakšne od iskanih lastnosti tudi on, ali vizualno ustreza tipom, ki so mi všeč etc. etc. Pa mi prekipi in ga vprašam, zakaj me to sprašuje ter kaj bi rad, nakar si nadene tisti tipičen prizadeti-ego izraz na obrazu, in do trenutka, ko spijem kavo do konca, razlaga o povsem vsakdanjih temah s tistim nesramnim podtonom v glasu. Go f*ck yourself, nisem ti dala zrnca lažnega upanja, besides - s prvim dnem sem rekla, da rabim čas zase in četudi bi me privlačil, kar me ne, je vse kar trenutno rabim čas zase. In je tip razumel, celo strinjal se je, a je pozabil omeniti, da drži fige v žepih.
Jaz sem pa (how naive) vse, kar sem rabila poleg časa zase, rabila tudi kakšen sproščen čvek z nekom takim kot je on (ful razgledan in zanimiv človek), ko kdaj prijateljica nima časa za najin dejt. Eh, zadnjič sem šla drsat na ta led.
Če mi je pa kdo beden, so mi pa to moški, ki sami predlagajo, da bi se kdaj dobila na neobvezni kavi, se prijateljsko družila in šla kdaj ven, brez, da bi imel kakršne koli druge namene, nakar malce sumničava pristanem na eno takšno ponudbo (ravno pred kakšnim tednom) in včeraj že "poči". Tip me začne spraševati, kaj mi je všeč pri potencialnih partnerjih za resno zvezo, kaj me moti, ali ima kakšne od iskanih lastnosti tudi on, ali vizualno ustreza tipom, ki so mi všeč etc. etc. Pa mi prekipi in ga vprašam, zakaj me to sprašuje ter kaj bi rad, nakar si nadene tisti tipičen prizadeti-ego izraz na obrazu, in do trenutka, ko spijem kavo do konca, razlaga o povsem vsakdanjih temah s tistim nesramnim podtonom v glasu. Go f*ck yourself, nisem ti dala zrnca lažnega upanja, besides - s prvim dnem sem rekla, da rabim čas zase in četudi bi me privlačil, kar me ne, je vse kar trenutno rabim čas zase. In je tip razumel, celo strinjal se je, a je pozabil omeniti, da drži fige v žepih.
Jaz sem pa (how naive) vse, kar sem rabila poleg časa zase, rabila tudi kakšen sproščen čvek z nekom takim kot je on (ful razgledan in zanimiv človek), ko kdaj prijateljica nima časa za najin dejt. Eh, zadnjič sem šla drsat na ta led.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
Če bi samo to rekel, bi že vedela kam pes taco moli. On pa je vse skupaj hotel razviti v prijateljski smeri, ker mi je napisal na FB, da se mu zdi, da si imava vedno ful za povedati, sem zanimiva družba tudi ob kavi, ne samo za it ven ter da si naj tega ne razlagam kot poskus spraviti me med rjuhe ali načrtovati karkoli v resnejši smeri. Ali je pa vse to rekel zato, ker se mu PRED tem govorila o tem, kako fino mi je biti trenutno sama, da se posvetim sebi, a lahko to mišljenje tudi spremenim in delam meni ljube stvari tudi, če bi spoznala koga atraktivnega, se pravi primernega za resno zvezo + dodala sem, da takšnega trenutno ni na obzorju in da zato ostajam samska. Sem ga celo v šali zbodla, češ da se moško ženska prijateljstva ravno ne dogajajo oz. se ponavadi končajo kot klavrn poskus česa več, pa se je samo smejal, češ da če bi mel kakršnekoli namene z mano, bi to že izpeljal na drugačen način.
Well, ni ravno dolgo zdržal.
P.S. Džeki, zakaj spreminjaš post, zdaj je izpadlo, kot da razlagam sama sebi na neko nepostavljeno vprašanje oz. mnenje.
P.S. Džeki, zakaj spreminjaš post, zdaj je izpadlo, kot da razlagam sama sebi na neko nepostavljeno vprašanje oz. mnenje.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
Nisva se spoznala preko FB. Ne sprejemam neznanega folka. Spoznala sva se že lani na žurki kolega, ki je dobil otroka, na FB je pa potem pač po nekaj mesecih lani vstopil z mano v kontakt, zdaj pa po novem živi v istem kraju kot jaz.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
Ne, ni ta. Tistega nimam med prijatelji, ker mi je samo zs poslal in ene par dregljajev. Je pa po ignoriranju takšnega bedastega vprašanja prenehal, celo z dregljaji. Prošnje pa tak ni upal poslat, je verjetno že vnaprej vedel, da nima smisla.
- mmm
- Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 11. 2011
Zita napisal/-a:mmm napisal/-a:Jaz sem med tipi in vem, da ko te punca začne smatrat za prijatelja, je upat na karkoli več iluzorno
a fantje bolj lahkotno prestavljate punco iz kategorije "prijateljica" v kategorijo "potencialna punca" ali vsaj "hook-up"?
jaz se za punco, ki mi ni všeč (za kaj več), ne bom trudil.
Medtem pa ko punce, ki so mi všeč, imajo zelo rade mojo pozornost, vendar me nočejo
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Tamala_mrha napisal/-a:
Ker se mi je zdelo tisto bolj bistveno. Mislim, kakšen tepec morš bit, da žensko, s katero si na kavi, sprašuješ, kakšni tipi so ji všeč, če ti ustrezaš temu in podobno.
Ženske mogoče ne razumete razsežnosti neumnosti tega vprašanja..Namreč, taka vprašanja blokirajo vsako spolno privlačnost, ki bi mogoče lahko nastala.
Ko si z žensko, ki ti je všeč, se morš obnašat tako, kot da predpostavljaš, da si itak tudi ti njej všeč. Ok, ti si na poziciji, da ti tip itak ni všeč in te itak ne bi mogel zapecat. Jaz pa pravim, da, če te je že hotel pecat, je izbral najslabše možne izjave.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
^^ res je ja, cockblokovska vprašanja so:
- a sem ti všeč?
- kakšni tipi so ti všeč?
- kam bi rada šla?
- če bi me srečala v lokalu, bi me opazila?
- ti je bolj pomemben videz ali osebnost?
- zakaj si šla z mano na zmenek?
- ali delam kaj narobe, sem dobro oblečen?
- kakšen je bil bivši po videzu?
- kaj ti paše, kaj rada počneš?
Potem pa še tiste v stilu, "oh kako sem srečen da sem na zmenku", " ne vem kako sem lahko dobil šanso s tabo", "oprosti ker sem tako oblečen in imam umazan avto", "ti si res vredu ženska, srečen naj bo tisti ki te bo dobil".
- a sem ti všeč?
- kakšni tipi so ti všeč?
- kam bi rada šla?
- če bi me srečala v lokalu, bi me opazila?
- ti je bolj pomemben videz ali osebnost?
- zakaj si šla z mano na zmenek?
- ali delam kaj narobe, sem dobro oblečen?
- kakšen je bil bivši po videzu?
- kaj ti paše, kaj rada počneš?
Potem pa še tiste v stilu, "oh kako sem srečen da sem na zmenku", " ne vem kako sem lahko dobil šanso s tabo", "oprosti ker sem tako oblečen in imam umazan avto", "ti si res vredu ženska, srečen naj bo tisti ki te bo dobil".
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
Ja, se strinjam s tem, da se mora moški obnašat, kot da ti je že všeč, čeprav takšni, ki to pokažejo na prevzeten način, odpadejo že v štartu. Drugače pa, nič ni bolj odbijajočega od tega, da te nekdo sprašuje, kakšen je tvoj idealni moški, sploh pa mu ne morem dati natančnega opisa, ker ni v glavi narisanega tipa, od katerega ne odstopam. Vizualno so si bili do zdaj še vsi različni med sabo, kar jih je povezovalo, so bile le določene karakterne lastnosti, ki se mi zdijo pomembne pri moškem.
Medtem ko se mi ta stavek pa res ne zdi nič takega
To mi je rekel en tip, s katerim sva se spoznala že dalj časa nazaj, in dodal še, da si želi biti on na "njegovem" mestu. S tem mi je prvič nakazal, da je tudi z njegove strani naklonjenost in tako sva se začela dobivati.
Medtem ko se mi ta stavek pa res ne zdi nič takega
Led Zeppelin napisal/-a:"ti si res vredu ženska, srečen naj bo tisti ki te bo dobil"
To mi je rekel en tip, s katerim sva se spoznala že dalj časa nazaj, in dodal še, da si želi biti on na "njegovem" mestu. S tem mi je prvič nakazal, da je tudi z njegove strani naklonjenost in tako sva se začela dobivati.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov