prijateljstvo fant-punca
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- lucyintheskywithdiamonds
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Mene pa zanima kaj menite o možko-ženskih prijateljstvih, bom kar konkreten primer podala.
Na primer da veljate za osebo, o kateri majo ljudje mnogo predsodkov, v smislu pač da nekdo o vas širi laži---vam je za to vseeno oz. vam je vseeno za te ljudi, ob tem pa dajete občutek, kot da ste nedostopni oz. da se vam jeb* za vse ljudi okoli vas, kar seveda ni res. Problem je v tem, da ob tem, ko vam je vseeno za govorice in za ljudi, ki jih širijo, dajete tudi na ostalo okolico vtis, kot da se ne brigate za nikogar drugega oz. da nimate namena skepati novih prijateljstev ipd.
Nato se najde nekdo, ki vam je podoben, vas razume in se začneta družiti v smislu raznih pijačk, ob vikendih skup ven, vsakodnevni sms-i,.... Všeč sta si karakterno, vizualno pa recimo da si tudi nista glih napačna. Povesta si vse od a do ž, oba sta samska. Mene zanima ali je tako prijateljstvo možno, ne da bi se pri katerem od obeh (ali pri obema) razvilo kaj več? In kaj če se, kaj potem storiti?
Aja, tu gre bolj za najstnike 19, 20 let, ne odrasle osebe.
Pa opravičujem se, če je tema že bila odprta
Na primer da veljate za osebo, o kateri majo ljudje mnogo predsodkov, v smislu pač da nekdo o vas širi laži---vam je za to vseeno oz. vam je vseeno za te ljudi, ob tem pa dajete občutek, kot da ste nedostopni oz. da se vam jeb* za vse ljudi okoli vas, kar seveda ni res. Problem je v tem, da ob tem, ko vam je vseeno za govorice in za ljudi, ki jih širijo, dajete tudi na ostalo okolico vtis, kot da se ne brigate za nikogar drugega oz. da nimate namena skepati novih prijateljstev ipd.
Nato se najde nekdo, ki vam je podoben, vas razume in se začneta družiti v smislu raznih pijačk, ob vikendih skup ven, vsakodnevni sms-i,.... Všeč sta si karakterno, vizualno pa recimo da si tudi nista glih napačna. Povesta si vse od a do ž, oba sta samska. Mene zanima ali je tako prijateljstvo možno, ne da bi se pri katerem od obeh (ali pri obema) razvilo kaj več? In kaj če se, kaj potem storiti?
Aja, tu gre bolj za najstnike 19, 20 let, ne odrasle osebe.
Pa opravičujem se, če je tema že bila odprta
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Konkretne teme se ne spomnim, nazadnje se je pa o podobnem debatiralo v temi "Zaupanje" (v sklopu "Čustva").
- lucyintheskywithdiamonds
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Ok, bom pogledala, hvala.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 22:40, skupaj popravljeno 1 krat.
- Alwaleed
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 1. 2005
- Kraj: Teksas, ZDA
sirova štručka napisal/-a:lucyintheskywithdiamonds napisal/-a:Mene zanima ali je tako prijateljstvo možno, ne da bi se pri katerem od obeh (ali pri obema) razvilo kaj več?
Seveda je možno.
Ampak bolj malo verjetno.
lucyintheskywithdiamonds napisal/-a:Nato se najde nekdo, ki vam je podoben, vas razume in se začneta družiti v smislu raznih pijačk, ob vikendih skup ven, vsakodnevni sms-i,.... Všeč sta si karakterno, vizualno pa recimo da si tudi nista glih napačna. Povesta si vse od a do ž,
Sounds like marriage material to me.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 22:40, skupaj popravljeno 1 krat.
- underdogy
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 8. 2008
Iz izkusenj - ni mozno. Razn ce je gej.
Na kratko, po x-letih sem ugotovila da je mel tip blazno hudo domislijo in si je celo sam verjel.. V mojem primeru je blo precej bolece vse skup. Za oba.
Sicer pa ce si nista napacna in ce si lahko kaj predstavljas z njim ne vidim problema.
Na kratko, po x-letih sem ugotovila da je mel tip blazno hudo domislijo in si je celo sam verjel.. V mojem primeru je blo precej bolece vse skup. Za oba.
Sicer pa ce si nista napacna in ce si lahko kaj predstavljas z njim ne vidim problema.
- kokolo32
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 4. 2010
Po mojem ni možno, edino mogoče in samo mogče, če bi bila oba zasedena. Drugače pa ja lahko zgleda, da je možno če sta oba samska ampak potem ponavadi tak fant deluje vsem puncam prijatelica, tudi tistim s katerimi ima resne namene (beri ne more pokazati interesa pri puncah, četudi bi ga rad)
Moški (vsaj te kar jih jaz poznam in jaz) iščemo že podzavestno osebe ki so nam všeč.. in posledično tudi če si želimo imeti Prijateljske (platonske) odnose je to v teoriji nemogoče saj se kaj hitro zgodi, da si zaradi prvega razloga želimo več. Seveda so tukaj izjeme kot so bile opisane v prvem odstavku in pač tisti ki so bolj aseksualne narave, vendar v splošnem je tako.
Na to temo je sicer posnet zelo vredu film: When Harry Meets Sally ; kjer je problem podobno opisan.
Sicer imate lahko ostali(e) drugačno mnenje in izkušnje vendar zase vem, da je tako, ko gre za prijateljstvo do takšne mere kot je opisano v prvem postu.
Khm, sicer pa ta kaj če se na koncu tvojega posta narekuje naslednji korak Prijateljstva , ne razmišljat o temu, boš videla kaj in kako bo
Moški (vsaj te kar jih jaz poznam in jaz) iščemo že podzavestno osebe ki so nam všeč.. in posledično tudi če si želimo imeti Prijateljske (platonske) odnose je to v teoriji nemogoče saj se kaj hitro zgodi, da si zaradi prvega razloga želimo več. Seveda so tukaj izjeme kot so bile opisane v prvem odstavku in pač tisti ki so bolj aseksualne narave, vendar v splošnem je tako.
Na to temo je sicer posnet zelo vredu film: When Harry Meets Sally ; kjer je problem podobno opisan.
Sicer imate lahko ostali(e) drugačno mnenje in izkušnje vendar zase vem, da je tako, ko gre za prijateljstvo do takšne mere kot je opisano v prvem postu.
Khm, sicer pa ta kaj če se na koncu tvojega posta narekuje naslednji korak Prijateljstva , ne razmišljat o temu, boš videla kaj in kako bo
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:28, skupaj popravljeno 1 krat.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
ja. js tudi mislim, da to niti pod točko razno ni možno, razen če je en od 'prijateljev' resnično neprivlačen.
vsaj po mojih izkušnjah, no.
vsaj po mojih izkušnjah, no.
-
Liefde - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 10. 2009
- Kraj: Nizozemska
Horus napisal/-a:Prijateljstvo M+Z je mogoce ce je izpolnjen vsaj en pogoj:
a) tip ze ima boljso zensko
b) zenska je tipu vizualno popolnoma mimo
c) tip je gej
V nasprotnem primeru to nikoli ne bo pravo prijateljstvo, saj bo on zmeraj razmisljal, kako bi jo spravil med rjuhe.
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
Horus napisal/-a:Prijateljstvo M+Z je mogoce ce je izpolnjen vsaj en pogoj:
a) tip ze ima boljso zensko
b) zenska je tipu vizualno popolnoma mimo
c) tip je gej
V nasprotnem primeru to nikoli ne bo pravo prijateljstvo, saj bo on zmeraj razmisljal, kako bi jo spravil med rjuhe.
No ja, to so prve tri možnosti. Jaz na hitro vem za vsaj še eno:
d) sta si vizualno ok, samska, vse, ampak se toliko poznata, da vesta, da zveza ne bi funkcionirala. In sta raje frenda, kot FF za eno noč.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google [Bot]