prijateljstvo fant-punca

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 10. 2007
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjaanja » 09. Jul. 2010 7:10

Ma seveda obstaja moško - žensko prijateljstvo. Če imata pošlihtano v glavi to ni noben problem.
Uporabniški avatar
urska.pavlic
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 6. 2010
Kraj: domzale

Neprebrana objavaNapisal/-a urska.pavlic » 09. Jul. 2010 7:31

obstajajo in se lahko pogovarjaš žensko-moške zadeve.sam pri meni je blo tko da so fantje se zacopal vame. tud sodelovec je dober frend in me je prišel na morje pogledat k sem bila iz freendicam.zdaj pa ves nasmejan govori da je bil z mano na morju.fakk. tko da je moj dragi kar tip,svetovalec,tolažnik in prijatelj ki lahko govorim o vsem. in imam raje ženbske ki se jim tudi zaupam. :evil:
zvezdica
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjaanja » 09. Jul. 2010 7:54

Največkrat je takole, da se približujejo tisti, ki si jim všeč, zato jih precej konča stike, ko ugotovijo, da ne bo nič, ker ne prenesejo poraza ali kaj vem kaj. So pa drugi bolj razumevajoči, ki kljub temu ostanejo prijatelji in ne težijo več. In tile so super prijatelji.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 09. Jul. 2010 8:46

jaz lih ne verjamem v taka moško-ženska prijateljstva....
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 09. Jul. 2010 8:48

Jz pa verjamem, da obstaja pristno prijateljstvo v primeru, če je en od prijateljev gej (še raje moški) (se ponavljam kot stara plošča). :D
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjaanja » 09. Jul. 2010 9:14

Jaz bi pa glih do takšnih težko gojila neka huda prijateljstva.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 09. Jul. 2010 9:18

Zakaj že? Ker te ne bi gledal z občudovanjem v očeh? Ker ga nebi mogla obračat kot tebi paše? Ali imaš samo tako močne predsodke do istospolno usmerjenih?
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 09. Jul. 2010 9:21

Predsodki, bi jz rekla. :?
(mogoče mal tud zato, ker ne bi hotel v njene hlačke zlezt in bi bla užaljena :lach:)
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjaanja » 09. Jul. 2010 9:24

barbie_girl_85 napisal/-a:Zakaj že? Ker te ne bi gledal z občudovanjem v očeh? Ker ga nebi mogla obračat kot tebi paše? Ali imaš samo tako močne predsodke do istospolno usmerjenih?

Sploh ne želim, da me gleda z občudovanjem. Prijateljev sploh nimaš kaj obračat.
Ne, imela bi občutek, da se druži z mano samo zato, da bi javnosti prikril, da je gej.

Purple res si otročja.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 09. Jul. 2010 9:32

No, vem da je mal OT, ampak jst sem bila svoje čase (no, ni trajalo dolgo) zaljubljena v geja....ubistvu še vedla nisva (oba) da je gej, on je imel takrat punco. Pa dobra kolega sva bila (no, kdaj pa kdaj je probal moje kavbojke oblečt, pa obrvi sem mu pomagala prvič popult...). Mi je zgledal čudn (ker tip si puli obrci) sam sem rekla, OK, je fotomodel (mogoče to vpliva) pa še full je bil v party sceni....Pač drugačen od ostalih. In potem sva se začela pogovarjat o tem, ubistvu ga je blo ful sram. No, končno je zbral pogum, pustil punco, pripeljal domov fanta, staršem povedal .... in mene je zaljubljenost minila :D Prijatelja sva ostala kar nekaj let, potem pa je začel konzumirat plesne droge v mal večjem obsegu kot prej, poskušal narediti samomor, se preselil k enmu Italjanu, po mojem mnenju zvodniku..... in prijateljstvo je bilo dano "on hold".

Sam je bil pa čista desetka kar se izgleda tiče......

PS S.... upam, da si živ in zdrav :D
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 09. Jul. 2010 9:33

sanjaanja:

ti resno misliš, da se geji družijo z ženskami, da družbi prikrivajo svojo spoulno usmerjenost.

a dej nehi. da s stola ne padem od smeha.

verjami. vsi moji frendi geji imajo ogromno ženskih kolegic. in še vedno se jim iz helikopterja dol vidi, da so geji.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 09. Jul. 2010 9:34

sanjaanja napisal/-a:Ne, imela bi občutek, da se druži z mano samo zato, da bi javnosti prikril, da je gej.

Ne, ti si otročja. Geji pač s prijateljstvom ne zakrivajo svoje spolne usmerjenosti.....k da geji pa ne morjo met žensk prijateljic....svašta.

Ne, ne, res, če se človek druži s tabo, bo okolica mislila, da je straight :roll: najbolje, da se jih izogibaš...
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 09. Jul. 2010 9:36

sanjaanja napisal/-a:Ne, imela bi občutek, da se druži z mano samo zato, da bi javnosti prikril, da je gej.

Purple res si otročja.
Jz?
Katera od naju se pa "boji", da jo bo gej izkoriščal?
Evo, priznam, mi2 z mojim najboljšim prijateljem sva si zmislila "vlogi", da sva žlahta, ravno zarad radovednežev, katerim ni štimalo, da sta fant in punca lahko samo prijatelja; če sem s tem "izkoriščena" s strani geja (ker mu pač ni do pretiranega razglašanja o svoji usmerjenosti, ravno zarad takšne mentalitete), me niti najmanj ne moti, ker ga imam rada kot človeka, prijatelja in bom naredila vse, da bo njemu kul - kakor tud on zame. Sej mu v javnosti ne igram punce, jupidu.
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjaanja » 09. Jul. 2010 9:55

Nisem rekla, da ne more imeti ženskih prijateljic. Rekla sem kakšen občutek bi imela jaz:
in to 1) zaradi tega, ker je 1x eden sam izjavil, da se veliko druži s puncami, da ne bi vsi izvedeli
in 2) ker ne vem, če bi se lahko isto pogovarjala z njim kot z ostalimi
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 09. Jul. 2010 9:59

sanjaanja napisal/-a:in to 1) zaradi tega, ker je 1x eden sam izjavil, da se veliko druži s puncami, da ne bi vsi izvedeli
In kaj pol? Je zarad tega slabši prijatelj? Če misliš začet z "nisem z nekom zarad koristi" - ja ma lih zato se ljudje družimo in združujemo, ker imamo pozitivne koristi (kar je oksimoron, korist je itak mišljena kot pozitivna) od tega (nam preganjajo samoto, nas spravljajo v boljšo voljo, izpopolnjujejo naša življenja..)
sanjaanja napisal/-a:in 2) ker ne vem, če bi se lahko isto pogovarjala z njim kot z ostalimi
Z moškim prijateljem al z gejem? :gruebel: Predsodki, torej.
Zadnjič spremenil purple_rain, dne 09. Jul. 2010 10:07, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]