prijateljstvo fant-punca
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 327 prispevkov
• Stran 21 od 22
•
Prejšnja
1 ... 18, 19, 20, 21, 22
Naslednja
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
- Kraj: Ljubljana
če pa je kaj več, potem to ni več prijateljstvo, vsaj za enega od njiju.
nevem zakaj ne?
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Jaz ne razumem, zakaj se nek tip ukvarja kao "prijateljsko" z žensko ( tabo ), ki bi jo po tihem rad položil, a ve, da mu ne bo dala. To je čista zguba časa, bolje čas investirati v spoznavanje novih žensk.
Natanko tako. Tip mora bit dost butast, da se ženski, ki mu je všeč, približa na način " a sva lahko prijatelja".
dot napisal/-a: Ok, mogoče je tukaj poudarek na besedi 'prijatelj', ker nekateri smatrajo, da je tista varianta 'napredovanja po lestvici' možna le pri znancih
Natanko tako. Tip mora bit dost butast, da se ženski, ki mu je všeč, približa na način " a sva lahko prijatelja".
- scorpio64
- Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 12. 2011
@Džeki
Jest mislm da je to v naravi moškega, podzavestno. Plan B. Če moški išče žensko se redkokdaj osredotoči samo na eno. Ženske imajo tako ali tak odrugačen pogled na to, to je razumljivo. Če npr. privlačna ženska gre na zabavo in se nekomu ponudi ji ne bo problem dobiti kakega tipa. Obratno je pa druga zgodba, seveda zavisi od pristopa moškega in njegovih fizičnih predispozicij, ampak še vedno je nežnejšemu spolu lažje. Zato tudi ženska lažje gleda na tipa kot prijatelja kot pa tip na žensko. Na zunaj je že prijateljica, sam pri sebi pa ve da če bi mu bila ponuena priložnosti bi bilo gotovo drugače.
lp
Jest mislm da je to v naravi moškega, podzavestno. Plan B. Če moški išče žensko se redkokdaj osredotoči samo na eno. Ženske imajo tako ali tak odrugačen pogled na to, to je razumljivo. Če npr. privlačna ženska gre na zabavo in se nekomu ponudi ji ne bo problem dobiti kakega tipa. Obratno je pa druga zgodba, seveda zavisi od pristopa moškega in njegovih fizičnih predispozicij, ampak še vedno je nežnejšemu spolu lažje. Zato tudi ženska lažje gleda na tipa kot prijatelja kot pa tip na žensko. Na zunaj je že prijateljica, sam pri sebi pa ve da če bi mu bila ponuena priložnosti bi bilo gotovo drugače.
lp
- Džeki
- Cosmofrik
scorpio64 napisal/-a: Moški ponavadi bije več bitk
"Prijateljevanje" z žensko, ki ti je že dala vedeti, da nič ne bo, ni bitje nobene bitke.
Plan B je osvajanje nove ženske, ne pa igranje satelita ženski, pr kateri nimaš šans. In ne vem kaj kr naprej ponavljaš, da je moški pogled drugačen od ženskega. To je logično, da je.
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
a vi moški, ki trdite, da ni možno, še nikoli niste spoznali ženske, ki bi vam bila super družabnica, ampak je pa ne bi želeli spraviti v posteljo? a vas vsaka kikla rajca do te mere, da niste sposobni prijateljskega odnosa?
Vsak raj ima svojo kačo.
- Džeki
- Cosmofrik
Vesna, ti enkrat začni brat, ker mi gre na jetra, da moram skoz neke stvari pojasnevat, ker pač ene ne berete. Mislim kr neke zaključke delaš, ki niso za nikamor.
Sem že stokrat napisal, da navadnih prijateljic nikol nisem mel. Ker če rata nekaj več, pol to več ni glih prijateljstvo, ne.
Ko sem mel punco, je nisem varal nikoli. In tudi prijateljic nisem mel zraven nje, ker zame kr neko prijateljevanje z nekimi ženskami nima smisla.
Zdaj imam "prijateljico z ugodnostmi", njej v bistvu nisem dolžan polagat računov, ampak seksam pa samo z njo.
Sem že stokrat napisal, da navadnih prijateljic nikol nisem mel. Ker če rata nekaj več, pol to več ni glih prijateljstvo, ne.
Ko sem mel punco, je nisem varal nikoli. In tudi prijateljic nisem mel zraven nje, ker zame kr neko prijateljevanje z nekimi ženskami nima smisla.
Zdaj imam "prijateljico z ugodnostmi", njej v bistvu nisem dolžan polagat računov, ampak seksam pa samo z njo.
- Džeki
- Cosmofrik
Ne.
Skratka moja poanta ni, da so vezani moški upravičeni seksat s svojimi prijateljicami, kot si zmotno ti izluščila iz mojega pisanja, temveč, da ne vidim smisla, zakaj bi nek tip sploh takole na suho nekaj prijateljeval z žensko.
Upam, da se zdaj razumemo. Tu je govora o prijateljevanju v pravem pomenu besede, ne neki znanci, kolegi..
Moja logika je bila vedno preprosta:
Če mi je ženska všeč, hočem bit več kot prijatelj. Če ne morem bit, čao.
Skratka moja poanta ni, da so vezani moški upravičeni seksat s svojimi prijateljicami, kot si zmotno ti izluščila iz mojega pisanja, temveč, da ne vidim smisla, zakaj bi nek tip sploh takole na suho nekaj prijateljeval z žensko.
Upam, da se zdaj razumemo. Tu je govora o prijateljevanju v pravem pomenu besede, ne neki znanci, kolegi..
Moja logika je bila vedno preprosta:
Če mi je ženska všeč, hočem bit več kot prijatelj. Če ne morem bit, čao.
Prvi neprebran prispevek • 327 prispevkov
• Stran 21 od 22
•
Prejšnja
1 ... 18, 19, 20, 21, 22
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov