Prijateljska cona vs. biti pravočasen
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
serena86 - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 8. 2010
pomoje ženska itak sama ve, ali ji je moški všeč ali ne. tako da se lahko tudi iz prijateljstva razvije zveza, ampak samo, če je ženski ta moški že všeč (nekatere celo preferirajo, da se sprva spoznata kot prijatelja in da se iz tega potem razvije kaj več). če pa ženski nekdo ni všeč, ne bo pomagalo nič (ne najprej prijateljstvo, ne takojšen direktni pristop, ne neki izumetničeni načini osvajanja).
je pa res, da če je moški za žensko zainteresiran (ne le v prijateljskem smislu), da ji to čim prej pokaže (tako sam ne izgublja časa in se ne sekira, ali bo zanjo tako le prijatelj ali ne). če drugače ne gre, pa naj bo direkten - naj reče: ali bi hodila z mano? ali pa: kaj misliš o meni? ipd.
Toty, zakaj pa je nisi vprašal, kaj je mislila s tem, da ima in nima fanta? to je bila pomoje dobra prilika, da bi zašla na bolj osebne teme. se pa bojim, da če ona s tabo govori samo o faksu itd., da je ne zanimaš kot potencialen partner. ampak vseeno poskusi ji dat vedet, da ti je všeč. zgubit itak nimaš kaj.
je pa res, da če je moški za žensko zainteresiran (ne le v prijateljskem smislu), da ji to čim prej pokaže (tako sam ne izgublja časa in se ne sekira, ali bo zanjo tako le prijatelj ali ne). če drugače ne gre, pa naj bo direkten - naj reče: ali bi hodila z mano? ali pa: kaj misliš o meni? ipd.
Toty, zakaj pa je nisi vprašal, kaj je mislila s tem, da ima in nima fanta? to je bila pomoje dobra prilika, da bi zašla na bolj osebne teme. se pa bojim, da če ona s tabo govori samo o faksu itd., da je ne zanimaš kot potencialen partner. ampak vseeno poskusi ji dat vedet, da ti je všeč. zgubit itak nimaš kaj.
Če človek nima cilja, mu je vsaka pot prava.
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:43, skupaj popravljeno 1 krat.
- Horus
- Horus
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 19:27, skupaj popravljeno 1 krat.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 19:27, skupaj popravljeno 2 krat.
- Veerle
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2010
Sirovka, ne se zajbavat, morda se mora deklica posvetovati s fantom, ki ga ima/nima. Kljub vsemu pa se mi zdi, da nekam dolgo razmišlja - všeč valda si ali pa nisi, ni tko? Toty, veselo v akcijo s kakšno drugo deklino. Pa srečno!
As your lover describes you, so you are.
- Toty
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 8. 2007
Ja kot kaže, je to res bila zavrnitev.Veerle napisal/-a:Sirovka, ne se zajbavat, morda se mora deklica posvetovati s fantom, ki ga ima/nima. Kljub vsemu pa se mi zdi, da nekam dolgo razmišlja - všeč valda si ali pa nisi, ni tko? Toty, veselo v akcijo s kakšno drugo deklino. Pa srečno!
- Toty
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 8. 2007
sirova štručka napisal/-a:ej kaj pa ta drugič? si rekel, da si ji dvakrat povedal, da ti je všeč.
Drugič sem ji rekel, če se še spomni ko sem ji omenil da mi je všeč. Pri tem vnovičnem poskusu je rekla da bo še razmislila. Ko sem ji prvič dal vedet da mi je všeč, naslednja 2 tedna zatem ni bilo od nje ne duha ne sluha.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 19:26, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov