Prijateljska cona vs. biti pravočasen
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 19:27, skupaj popravljeno 1 krat.
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Toty, si že dobil v prejšnji temi dost natančna navodila.Vsega ti ne morem napisat, pecanje je umetnost, tu je treba met filing.
Ampak naj ti bo, še enkrat:
-pretirana uslužnost je mimo
-pretirana prijaznost je mimo
-ne oklevaj
-bodi samozavesten in odločen
Žensko, ki ti je všeč, povabiš ven.Lahko je to za prvič pijačka.Tam poskrbiš, da se pogovor izogiba smeri, kot so tvoje bivše in njeni bivši in zakaj si samski.Tudi seks ni primerna tema za prvi randi.Vse drugo je ok.Pa ne ji že na prvem randiju povedati čisto vsega o sebi.
Prvi randi končaš s poljubom.Če ona umakne glavo, si popušil in drugega randija ni.
Zdaj bodo verjetno tu ene punce ugovarjale, da pijačka med tipom in žensko ni nujno randi.E, tu je keč.Če se ti obnašaš, kot da je randi in jo povabiš na način, da je vsaki jasno, da je randi..potem je randi.
In že če sprejme povabilo na očiten randi je to znak, da ji čist mimo ravno nisi.dalje je veliko od tebe odvisno.
Pri tejle ženski si popušil, ker si špilal nekega frenda, se z njo šel neskončne pogovore o njenem faksu, nevem čem..Ne smeš se do ženske obnašat kot prijateljica z lulčkom, to je poanta.
Če ti še ni čist jasno, znaki, da si na slabi poti:
-ženska ti na veliko razlaga o bivših
-ko se pogovarjata, gleda okoli, šminkerski kelnar je bolj zanimiv od tebe
-reče, da si dober prijatelj(velik alarm)
-govori o nekem tipu, ki da ji je ful všeč (si že njena prijateljica)
Bodi dec, ne se bat porazov, za prazom pride zmaga.
Še to: pri enih ženskah nimaš nobene šanse, logično.Niti ne zgubljaj časa pri taki, če ti je takoj jasno, da ne bo nič.
Boljših navodil ti ne znam dati, vsak dela po svoje.Po mojih izkušnjah: manj kompliciraš in si postavljaš nepotrebne ovire in vprašanja, lažje je.
Ampak naj ti bo, še enkrat:
-pretirana uslužnost je mimo
-pretirana prijaznost je mimo
-ne oklevaj
-bodi samozavesten in odločen
Žensko, ki ti je všeč, povabiš ven.Lahko je to za prvič pijačka.Tam poskrbiš, da se pogovor izogiba smeri, kot so tvoje bivše in njeni bivši in zakaj si samski.Tudi seks ni primerna tema za prvi randi.Vse drugo je ok.Pa ne ji že na prvem randiju povedati čisto vsega o sebi.
Prvi randi končaš s poljubom.Če ona umakne glavo, si popušil in drugega randija ni.
Zdaj bodo verjetno tu ene punce ugovarjale, da pijačka med tipom in žensko ni nujno randi.E, tu je keč.Če se ti obnašaš, kot da je randi in jo povabiš na način, da je vsaki jasno, da je randi..potem je randi.
In že če sprejme povabilo na očiten randi je to znak, da ji čist mimo ravno nisi.dalje je veliko od tebe odvisno.
Pri tejle ženski si popušil, ker si špilal nekega frenda, se z njo šel neskončne pogovore o njenem faksu, nevem čem..Ne smeš se do ženske obnašat kot prijateljica z lulčkom, to je poanta.
Če ti še ni čist jasno, znaki, da si na slabi poti:
-ženska ti na veliko razlaga o bivših
-ko se pogovarjata, gleda okoli, šminkerski kelnar je bolj zanimiv od tebe
-reče, da si dober prijatelj(velik alarm)
-govori o nekem tipu, ki da ji je ful všeč (si že njena prijateljica)
Bodi dec, ne se bat porazov, za prazom pride zmaga.
Še to: pri enih ženskah nimaš nobene šanse, logično.Niti ne zgubljaj časa pri taki, če ti je takoj jasno, da ne bo nič.
Boljših navodil ti ne znam dati, vsak dela po svoje.Po mojih izkušnjah: manj kompliciraš in si postavljaš nepotrebne ovire in vprašanja, lažje je.
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Zame mora biti po prvem zmenku poljub. Tako vem, da je bil zmenek uspešen. Če poljuba ni, po pravici povedano tipa odpišem za potencialni drugi zmenek. Ne maram tipov, ki mencajo. Torej, če ni poljuba, tipu ni do mene ali pa je mencaš. Either way...
(lahko pa ostaneva dobra prijatelja )
(lahko pa ostaneva dobra prijatelja )
- Toty
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 8. 2007
Džeki napisal/-a:Zdaj bodo verjetno tu ene punce ugovarjale, da pijačka med tipom in žensko ni nujno randi.E, tu je keč.Če se ti obnašaš, kot da je randi in jo povabiš na način, da je vsaki jasno, da je randi..potem je randi.
Ravno to je tisto, kar mi povzroča preglavice. Kako speljat zadeve, da se bo pijački lahko reklo randi.
Kar se pa tiče poljuba, sem dobil deljena mnenja. Česar se najbolj bojim je to, da bom zmrznil, da nikakor ne bom zbral pogum in žensko poljubil.
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
...mogoce malo pomaga ze to, da jo povabis na pijaco zvecer in ne cez dan, pa morda v petek ali soboto in ne cez teden.
Ma dej stari ne kompliciraj.....ce ji je kaj do tebe, bo itak to pokazala...ti pa tudi daj. Lahko ji tudi das kak komplimet (ji recimo poves, da lepo izgleda) pa pojdi jo dam iskat, ne se dogovarjat da se dobita v mestu....ji bo ze potegnil, da to ni samo pijacka, ampak zmenek
Ma dej stari ne kompliciraj.....ce ji je kaj do tebe, bo itak to pokazala...ti pa tudi daj. Lahko ji tudi das kak komplimet (ji recimo poves, da lepo izgleda) pa pojdi jo dam iskat, ne se dogovarjat da se dobita v mestu....ji bo ze potegnil, da to ni samo pijacka, ampak zmenek
- Veerle
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2010
Pa upam, da ni spet govora o tisti isti ženski, ki naklada o izpitih in ima in nima fanta ... Upam, da veš tudi to, da vsak, tudi uspešen zmenek, ne vodi v resno monogamno razmerje. Treba čimprej doreči determinante odnosa, da ni potem kakšnih (neljubih) presenečenj.
O predlogu v-e-s-n-e se pa ne bi strinjala, boljša alternativa se mi zdi, da jo po zmenku pelješ domov in se vama potem ne gre in ne gre iz avta .... Romantiš. No, vsaj jaz sem se vedno prvič dobivala nekje na nevtralnem terenu in probala ocenit, če mu pustim, da me pelje domov.
O predlogu v-e-s-n-e se pa ne bi strinjala, boljša alternativa se mi zdi, da jo po zmenku pelješ domov in se vama potem ne gre in ne gre iz avta .... Romantiš. No, vsaj jaz sem se vedno prvič dobivala nekje na nevtralnem terenu in probala ocenit, če mu pustim, da me pelje domov.
As your lover describes you, so you are.
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Joj, že spet kompliciraš, toty.
NE, ni obvezno, da prvi zmenek končaš s poljubom. Ampak, če ti pusti,da jo poljubiš, si na pravi poti.Pravzaprav je to že zmaga.
Na drink jo povabiš zvečer in niti slučajno ne vlačiš še tretje osebe zraven.
Pa ne se držat, kot da si na smrt obsojen.Nasmej jo, sprosti se.
NE, ni obvezno, da prvi zmenek končaš s poljubom. Ampak, če ti pusti,da jo poljubiš, si na pravi poti.Pravzaprav je to že zmaga.
Na drink jo povabiš zvečer in niti slučajno ne vlačiš še tretje osebe zraven.
Pa ne se držat, kot da si na smrt obsojen.Nasmej jo, sprosti se.
-
FoxyMegan - Sramežljivka
Je pa slab znak tudi to če ti ne bo pustila, da jo pelješ domov. Ali pa še huje, da ti ne bo pustila plačat računa ampak ga bo hotela ona (v primeru, če pelješ mene na pijačo in mi ne boš všeč, bom to vsekakor naredila, da ti ja ničesar ne bom ostala dolžna - mogoče nisem edina taka na svetu).
Eni moški ste pač pussyji in žensko vabite na popoldanski čaj in se pretvarjate, da vas res zanima njeno nakladanje o faksu, nimate pa tok POGUMA jo prekinit in sami vprašat o čemerkoli, kar vas pač zanima. Če se pogovor ne razvije, ne vztrajat ampak zaključit.
Bod samozavesten, čeprav menim da ti ravno samozavesti kronično primanjkuje... bodi ti in bodi sproščen,... Ne vem, ne znam ti povedat - ne bod zategnjen skratka, moraš se znat tudi iz sebe malo delat norca v dobrem smislu npr. ji rečeš; Veš jaz sem malo sramežljiv, ampak res čisto malo, ob tebi pa še bolj... In ona bo vprašala verjetno; Zakaj??? In evo ti, kle maš šanso da ji pač zardevajoč (če že drugače ne moreš) poveš da ti je pač ful všeč. Kaj je s tem narobe, mislim da nič meni bi se zdelo simpatično, čeprav mi mogoče tip ne bi bil ravno oh in sploh, ampak ravno ta iskrenost bi me presunila v pozitivni smeri.
Eni moški ste pač pussyji in žensko vabite na popoldanski čaj in se pretvarjate, da vas res zanima njeno nakladanje o faksu, nimate pa tok POGUMA jo prekinit in sami vprašat o čemerkoli, kar vas pač zanima. Če se pogovor ne razvije, ne vztrajat ampak zaključit.
Bod samozavesten, čeprav menim da ti ravno samozavesti kronično primanjkuje... bodi ti in bodi sproščen,... Ne vem, ne znam ti povedat - ne bod zategnjen skratka, moraš se znat tudi iz sebe malo delat norca v dobrem smislu npr. ji rečeš; Veš jaz sem malo sramežljiv, ampak res čisto malo, ob tebi pa še bolj... In ona bo vprašala verjetno; Zakaj??? In evo ti, kle maš šanso da ji pač zardevajoč (če že drugače ne moreš) poveš da ti je pač ful všeč. Kaj je s tem narobe, mislim da nič meni bi se zdelo simpatično, čeprav mi mogoče tip ne bi bil ravno oh in sploh, ampak ravno ta iskrenost bi me presunila v pozitivni smeri.
- Veerle
- Kofetarica
OK, nimaš avta, odpadeta v-e-s-n-i-n in moj predlog.
Enkrat sem jaz fantu, s katerim sem bila na 1. zmenku, plačala pijačo, medtem, ko je bil on na WCju, ampak ne zaradi tega, ker ga ne bi hotela več videti, ampak sem vedla, da nima ne vem kaoliko denarja. Meni je to, kdo plača pijačo, postranskega pomena. AMpak ja, lušno je, če orvo pijačo plača fant.
Sicer pa ja, Toty, kar pogumno!
Enkrat sem jaz fantu, s katerim sem bila na 1. zmenku, plačala pijačo, medtem, ko je bil on na WCju, ampak ne zaradi tega, ker ga ne bi hotela več videti, ampak sem vedla, da nima ne vem kaoliko denarja. Meni je to, kdo plača pijačo, postranskega pomena. AMpak ja, lušno je, če orvo pijačo plača fant.
Sicer pa ja, Toty, kar pogumno!
As your lover describes you, so you are.
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:43, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]