Prijateljska cona vs. biti pravočasen
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Veerle
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2010
Frišna na forumu, pa že pametna.
Jaz bi rekla, da ni vse odvisno samo od tega, ali je dečko pravočasen, da ne zapade v 'osovraženo' prijateljsko cono, tu so pomembni še drugi dejavniki, o katerih je bilo, mislim, da že govora - privlačnost, itd ....
Čimprej v akcijo, če se mene vpraša.
Mislim, da je prijateljska cona recipročna v smislu, da tut punce lahko zapadejo vanjo, ne samo obratno. (Pa ne me zdej tepst, hehehe.)
Jaz bi rekla, da ni vse odvisno samo od tega, ali je dečko pravočasen, da ne zapade v 'osovraženo' prijateljsko cono, tu so pomembni še drugi dejavniki, o katerih je bilo, mislim, da že govora - privlačnost, itd ....
Čimprej v akcijo, če se mene vpraša.
Mislim, da je prijateljska cona recipročna v smislu, da tut punce lahko zapadejo vanjo, ne samo obratno. (Pa ne me zdej tepst, hehehe.)
As your lover describes you, so you are.
-
FoxyMegan - Sramežljivka
Prijateljska cona... Ne vem, ko ti začne punca razlagat o kakšnem fantu v katerega je zagledana, je ponavadi že prepozno. In ko te vpraša za nasvet (ker si ti pač moški), ji ti seveda uslužno odgovoriš in si s tem delaš medvedjo uslugo.
Sicer pa glej, pri meni je tako - če je kemija takoj, je takoj, če je ne bo, je nikoli ne bo in fant bo ostal lahko le kolega/znanec, v kolikor je kemija, pa tudi z moje strani le kot prijatelj odpade, ker si tudi jaz želim nekaj več in bom verjetno tudi delala na tem, da ne bova ostala samo pri prijateljstvu.
AJA - Prijateljev pa nimam, ker jih ne morem imet - do zdaj je še vsak "prijatelj" kasneje neki hotel met z mano, tako da se jih ogibam že ene štiri leta in imam samo enega pravega prijatelja, za katerega sem 100% da nikoli ne bo hotel nič od mene .
Kdaj pa delat na tem, da daš punci vedet da ti je všeč? - Jaz bi rekla da čimprej. Ne čakat na pet zmenkov, ukrepaj že na drugem.
Sicer pa glej, pri meni je tako - če je kemija takoj, je takoj, če je ne bo, je nikoli ne bo in fant bo ostal lahko le kolega/znanec, v kolikor je kemija, pa tudi z moje strani le kot prijatelj odpade, ker si tudi jaz želim nekaj več in bom verjetno tudi delala na tem, da ne bova ostala samo pri prijateljstvu.
AJA - Prijateljev pa nimam, ker jih ne morem imet - do zdaj je še vsak "prijatelj" kasneje neki hotel met z mano, tako da se jih ogibam že ene štiri leta in imam samo enega pravega prijatelja, za katerega sem 100% da nikoli ne bo hotel nič od mene .
Kdaj pa delat na tem, da daš punci vedet da ti je všeč? - Jaz bi rekla da čimprej. Ne čakat na pet zmenkov, ukrepaj že na drugem.
- Toty
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 8. 2007
FoxyMegan napisal/-a:Prijateljska cona... Ne vem, ko ti začne punca razlagat o kakšnem fantu v katerega je zagledana, je ponavadi že prepozno. In ko te vpraša za nasvet (ker si ti pač moški), ji ti seveda uslužno odgovoriš in si s tem delaš medvedjo uslugo.
Ko sem jo kakšen mesec po tem, ko sva se spoznala vprašal, ali ima fanta, mi je odgovorila: "Imam in nimam." Pa vse, o čemer mi je govorila kadar sva se družila je bilo to, kako veliko se ima za učit in koliko izpitov jo še čaka, kar mi je šlo že res na živce. Mislim, a se lahko pogovarjava še o čem drugem?
-
FoxyMegan - Sramežljivka
Najprej povej, na čem sta. Ali hodita samo na kavice, kolikokrat na teden se vidita, koliko časa preživita skupaj (v urah, npr. danes sta se dobila in bila skupaj 2uri), si jo že kdaj kej objel za daljši čas, sta se že poljubila, ipd. v kakšnem odnosu si s tem dekletom skratka?
Imaš občutek da so iskrice med vama ali jih ni? Čeprav, če ti punca naklada samo o tem kok se ima za učit in to, je to za moje pojme slabo znamenje če bi jo zanimal, bi te spraševala raznorazne zadeve, ti kej osebnega povedala o sebi, skratka stekel bi en spontan pogovor ob katerem se še malo nasmejiš... sej veš menda kako mislim?
Imaš občutek da so iskrice med vama ali jih ni? Čeprav, če ti punca naklada samo o tem kok se ima za učit in to, je to za moje pojme slabo znamenje če bi jo zanimal, bi te spraševala raznorazne zadeve, ti kej osebnega povedala o sebi, skratka stekel bi en spontan pogovor ob katerem se še malo nasmejiš... sej veš menda kako mislim?
- Veerle
- Kofetarica
Meni že ta neodločnost ni všeč, ko pišeš, da je rekla, da ima in nima fanta. ???? Saj to so ti se mi zdi že povedali, da si, žal, pri njej zapadel v P zone. Move on. Jaz si s takim človekom ne bi želela bit prijateljica - zdi se mi, da ni ne tič ne miš, ne maram tega.
Mal OT: meni so najboljši prijatelji bivši ljubimci/fantje. Poznamo se, vemo za takorekoč vse štose, če je interes, se z veseljem s kom od nijh podružim.
Mal OT: meni so najboljši prijatelji bivši ljubimci/fantje. Poznamo se, vemo za takorekoč vse štose, če je interes, se z veseljem s kom od nijh podružim.
As your lover describes you, so you are.
- Toty
- Komunikatorka
FoxyMegan napisal/-a:Najprej povej, na čem sta. Ali hodita samo na kavice, kolikokrat na teden se vidita, koliko časa preživita skupaj (v urah, npr. danes sta se dobila in bila skupaj 2uri), si jo že kdaj kej objel za daljši čas, sta se že poljubila, ipd. v kakšnem odnosu si s tem dekletom skratka?
Poznava se od začetka junija. Do trenutka, ko mi je ona rekla, da bo še razmislila, sva se videla nekje 2x na teden, enkrat se je zgodilo, da se 2 tedna nisva videla. Sva že bila kdaj 2 uri skupaj, ponavadi sva šla hodit kam ven ali pa sem jo recimo pospremil kam. Objela in poljubila se nisva nikoli. In ja, res mi je šlo že na živce poslušat o tem, kako veliko se ima za učit.
Saj sem jo tudi jaz samo debelo pogledal. WTF, kaj sedaj, a maš fanta ali ga nimaš?Veerle napisal/-a:Meni že ta neodločnost ni všeč, ko pišeš, da je rekla, da ima in nima fanta. ????
To je tudi dobro vprašanje. A je po vsem tem sploh možno s tako osebo furat prijateljstvo?Veerle napisal/-a:Jaz si s takim človekom ne bi želela bit prijateljica - zdi se mi, da ni ne tič ne miš, ne maram tega.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 19:28, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
Toty napisal/-a:Pa vse, o čemer mi je govorila kadar sva se družila je bilo to, kako veliko se ima za učit in koliko izpitov jo še čaka, kar mi je šlo že res na živce.
Zakja ti je pa takšna bejba sploh všeč in zakaj bi bil rad večkot prijatelj? jz ob tipu ki me vznemirja v pozitivnem smislu niti pomislim ne na službo (prej pa na faks ali pa še manj na izpite)...
- modra_kapica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 7. 2010
pomoje je to težko določt. pomoje je odvisno kako hitr se odvijajo stvari. če se hitro, je verjetno bolje prej narediti korak naprej.
- Toty
- Komunikatorka
Džeki napisal/-a:Kot je napisala monique.
Takoj,ko se spoznata, ji moraš dat vedet, da te zanima kot ženska. Eni tipi se na tej točki bojijo zavrnitve, zato zavlačujejo z nekimi prijateljskimi pogovori...Na ta način postaneš samo prijatelj.
Vsi pišete o tem, kaj bi bilo potrebno naredit, nihče pa kako.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov