'Prijatelji' za seks / FF
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- kezeas
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 11. 2010
Lep pozdrav. sem star 18 in me zanima vaše mnenje o f** frendih?;p ( ne nisem ne debel in ne grd ) samo pač dosti folka nima cajta oz. se mu neda osvajat itd itd da potem vodi v neko resno zvezo... no in me pač zanima kako se vam zdi če bi recimo spoznali koga takega ki je recimo občasno za akcijo. da ko se zmenita se nekje dobita in totalno uživata:P ne mi rečt da če ni ljubezni ni zanimivo ker če sta si človeka vizualno všeč ( oz. ona ni slaba in on ni slab ) ne moreta uživat v ''sexu'' saj v tistem času oba max. uživata in si 100% zaupata med sabo ter se predajata. ( sam še tega nisem doživel se mi pa zdi zanimivo saj itak živis samo enkrat^^ )
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
kezeas napisal/-a: ( sam še tega nisem doživel se mi pa zdi zanimivo saj itak živis samo enkrat^^ )
no ko boš se spet javi. in povej kako dolgo je punca zdržala, da je 100% uživala v sexu brez čustev. ker ti boš samasebe itak prepričal, da nič ne čutiš, glede na to, da si se že zdaj tako odločil. kr neki.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
- Veerle
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2010
Nimam problemov s tem. Samo resno, ne moreš trdit, da gre 'samo za sex' - nekaj vseeno ČUTIŠ do osebe, s katero seksaš; ne nujno predanosti, ljubezni, bla bla, sigurno pa močno (no, to je seveda relativen pojem ) privlačnost - že samo to, da si izpostavil (sicer v oklepajih, pa vseeno), da nisi ne grd ne debel in da naj bi ta dva, ki se gresta 'sex brez čustev' ne bila slaba, že nekaj pove, ne? Definitivno čutiš neko povezavo, korelacijo, isto/podobno valovno dolžino - čist banalen primer: ne boš seksal na ta način, če druga oseba želi seksati le, ko/če do nekoga čuti globlje.
In pa, ja, javi se, ko boš izkusil in deli z nami tvoje obČUTke, važi?
In pa, ja, javi se, ko boš izkusil in deli z nami tvoje obČUTke, važi?
As your lover describes you, so you are.
-
Akvamarin - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 9. 2010
kezeas napisal/-a:Lep pozdrav. sem star 18 in me zanima vaše mnenje o f** frendih?;p ( ne nisem ne debel in ne grd ) samo pač dosti folka nima cajta oz. se mu neda osvajat itd itd da potem vodi v neko resno zvezo... no in me pač zanima kako se vam zdi če bi recimo spoznali koga takega ki je recimo občasno za akcijo. da ko se zmenita se nekje dobita in totalno uživata:P ne mi rečt da če ni ljubezni ni zanimivo ker če sta si človeka vizualno všeč ( oz. ona ni slaba in on ni slab ) ne moreta uživat v ''sexu'' saj v tistem času oba max. uživata in si 100% zaupata med sabo ter se predajata. ( sam še tega nisem doživel se mi pa zdi zanimivo saj itak živis samo enkrat^^ )
100%Zaupanje?Max. Uzivanje?predanost? FF?
ja in zacni iskat FF, ki ti bo ustrezla glede tisto kar si nastel? Ce mislis da si nasel FF ki ti bo max.predana in zaupliva in da bo max.uzivala, ker jo klices obcasno za sex, potem ti recem, da taka punca ali nima dovolj samospostovanja do sebe ali se tudi isce, kot se tudi ti sam isces v prostoru, pa upletas cisti sex z predanostjo in zaupanjem!
Gjej ti lahko najdes FF, ampak moras vedeti, da vecinoma punc je obcutljiva na to temo. Ful grdo je eni zenski dat vedeti, da jo imas za obcasen sex, razen ce se tudi ona sama odlocila za obcasen sex!
Jaz ti svetujem, da nikoli naj ne govoris, da hoces samo obcasen sex, ker tako lahko zgubis res fajne punce, nikoli ne omenjaj obcasen sex, rajs reci tisti punci, ki ti je vsec, da bi se raje dobival, pa scasoma bosta vidla kaj se bo razvilo iz tega!
- Veerle
- Kofetarica
Ne strinjam se z Akvamarin o tem, naj se raje dobivata (sej za občasen f** se je treba tut nekje dobit, ne?), verjetno si to mislila v smislu dejtanja, pijačke gor dol, bog ne daj kak kino .... Ker pol bo pa prasec, ker jo je zavajal in za nos vlekel, ker jo je hotel samo za seks. Včasih se babe res ne znamo odločit.
Isto bedno je neki ženski 'dvorit' in se it osvajanja, če njej ni do tega in obratno.
Osebno imam raje, da so zadeve jasne in ne da se nekaj palamudi v smislu dejtanja, če gre za FF-jevstvo. No, jasno, če sta prijatelja tut izven striktnega FF-janja, se gre komot na kavo, itd ...., če ne, se mi zdi pa bolje, da se jasno pove.
Isto bedno je neki ženski 'dvorit' in se it osvajanja, če njej ni do tega in obratno.
Osebno imam raje, da so zadeve jasne in ne da se nekaj palamudi v smislu dejtanja, če gre za FF-jevstvo. No, jasno, če sta prijatelja tut izven striktnega FF-janja, se gre komot na kavo, itd ...., če ne, se mi zdi pa bolje, da se jasno pove.
-
Akvamarin - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 9. 2010
Veerle jaz razumem kaj hoces povedati, sam recem, da je cist obvisno na kaksno punco bo naletel!
Meni osebno je zaljivo, da mi tip rece, da bi me imel za obcasnega sexa, in so mi taki predlogi sploh do konca pederski, res naj si gre k prostitutki pa naj ima obcasnega sexa! Pac menim, da tidi vecina punc je obcutljiva na takih predlogih!
Pac ce bo najdel punco, ki se bo strinjala s tem, Ok naj fura FF!
Tukaj v vsakem primeru gre za dobivanje in spoznavanje, in ne vidim potrebo, da se grejo stvari vnaprej dogovarjat kako se bodo razvijale, mi je nesmisleno govoriti zdaj midva bova FF ali v resno zvezo, prepustis stvari toku in spontanosti, ker res nekdo te ful pozitivno preseneti! Pac oba potem vidita kolk jim pase bit skupaj! pac tukaj ne mislim na ONS ali ko si nekje na pocitnice za par dni pa hoces avanturo!
Meni osebno je zaljivo, da mi tip rece, da bi me imel za obcasnega sexa, in so mi taki predlogi sploh do konca pederski, res naj si gre k prostitutki pa naj ima obcasnega sexa! Pac menim, da tidi vecina punc je obcutljiva na takih predlogih!
Pac ce bo najdel punco, ki se bo strinjala s tem, Ok naj fura FF!
Tukaj v vsakem primeru gre za dobivanje in spoznavanje, in ne vidim potrebo, da se grejo stvari vnaprej dogovarjat kako se bodo razvijale, mi je nesmisleno govoriti zdaj midva bova FF ali v resno zvezo, prepustis stvari toku in spontanosti, ker res nekdo te ful pozitivno preseneti! Pac oba potem vidita kolk jim pase bit skupaj! pac tukaj ne mislim na ONS ali ko si nekje na pocitnice za par dni pa hoces avanturo!
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
haha se pravi če sem razumela- ti bi bila ff samo pod pogojem da ti tip laže da mu nekaj pomeniš in da mogoče pa ima resne namene s tabo... Sej ni čudn da bejbe pol jokajo po forumih kakšni prasci so tipi če pa se to dejansko zahteva od njega...
Nevem no - men se ne zdi nič slabega če se dva poseksata ko jima paše-semi zdi pa zelo slabo da zavajaš drugo osebo - pa ni važno ali gre za punco ali pa fanta.
Nevem no - men se ne zdi nič slabega če se dva poseksata ko jima paše-semi zdi pa zelo slabo da zavajaš drugo osebo - pa ni važno ali gre za punco ali pa fanta.
- Veerle
- Kofetarica
Ne razumem, zakaj je predlog o ONS-ju/FF-janju pedrski (brez e, če se že mormo it tako dialektiko)?
Nesanica, midve pa očitno ne razumeva koncepta 'go with the flow', haha.
Se mi zdi prav, da so zadeve razjasnjene (kar seveda ne pomeni, da so za vekomaj zacementirane).
Nesanica, midve pa očitno ne razumeva koncepta 'go with the flow', haha.
Se mi zdi prav, da so zadeve razjasnjene (kar seveda ne pomeni, da so za vekomaj zacementirane).
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
kezeas napisal/-a:da ko se zmenita se nekje dobita in totalno uživata:P
saj v tistem času oba max. uživata in si 100% zaupata med sabo ter se predajata.
( sam še tega nisem doživel se mi pa zdi zanimivo saj itak živis samo enkrat^^ )
Če nisi doživel, potem ne pametuj in si ne zidaj gradove v oblakih. 100% zaupanje in maximalno uživanje ne prideta iz občasnega FF sexa.
Been there, done that. Najboljši sex mi je še vedno bil v resni zvezi, ko lahko osebi 99% zaupaš in on/a točno ve kaj ti paše.
A goal without a plan is just a wish.
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
Res je - oćitno je koncept FF da ženska misli kako je moškemu oh in sploh huda, on ji seveda mora dajati takšen občutek četudi jo rabi samo zato da ga občasno namoči in četudi ona potrebuje njega samo zato dajo seksualno zadovolji.
Ok štekam če hočeš da te tip po seksu mal pocarta in da ne zbeži takoj to tud jz zahtevam od FF, ampak da hočeš da ti načrtno laže???
Ok štekam če hočeš da te tip po seksu mal pocarta in da ne zbeži takoj to tud jz zahtevam od FF, ampak da hočeš da ti načrtno laže???
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
^^v zvezi ali ne, sex pri 18 zdaj težko označim kot posebej dober
dandanes je očitno moderno bit ff, namesto v zvezi. to je zdaj neka nova pojavna oblika zvez, tako da dvomim, da bo dekle užaljeno, če ji boš rekel, da hočeš biti samo ff. bi rekla, da punce, ki hočejo bit 'kul' to celo same predlagajo.
dandanes je očitno moderno bit ff, namesto v zvezi. to je zdaj neka nova pojavna oblika zvez, tako da dvomim, da bo dekle užaljeno, če ji boš rekel, da hočeš biti samo ff. bi rekla, da punce, ki hočejo bit 'kul' to celo same predlagajo.
Vsak raj ima svojo kačo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov