'Prijatelji' za seks / FF

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

peppermint
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a peppermint » 12. Dec. 2010 17:10

če hočeš, delaj to:) si star 18, samski, tak da glede tega glih ni problemov.

ampak ne pričakuj popolnosti, seksa kadar hočeš, brez "gnjavljenja",... :D
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 12. Dec. 2010 17:19

sanjaanja napisal/-a:Mene zanima s čim si ti tako zaposlen, da ne najdeš časa za osvajanje deklet, če je res to problem?

pomoje nima pojma, kako se zadeve lotit. pa misli, da je lažje kr eni 'prbit', če bi bla ff... :D :D :D
Vsak raj ima svojo kačo.
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 10. 2007
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjaanja » 12. Dec. 2010 17:34

^^ Možno, da res ja. In potem razmišlja o 100% zaupanju.
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 12. Dec. 2010 17:59

Nesanica napisal/-a:haha se pravi če sem razumela- ti bi bila ff samo pod pogojem da ti tip laže da mu nekaj pomeniš in da mogoče pa ima resne namene s tabo... Sej ni čudn da bejbe pol jokajo po forumih kakšni prasci so tipi če pa se to dejansko zahteva od njega...

Nevem no - men se ne zdi nič slabega če se dva poseksata ko jima paše-semi zdi pa zelo slabo da zavajaš drugo osebo - pa ni važno ali gre za punco ali pa fanta.

Meni ni jasno zakaj pa menite, da sex ni zavajanje sam po sebe? ampak da je kava zavajanje? Da seksas brez obveznosti ZA PAR MESECEV,a to ni zavajanje in zguba casa?? Najvecjo intimnost dosezes preko seksa, ne preko kave?! Pa tudi ce se gres zmenit, da bos imel samo sex, tukaj se sproscajo en kup obcutkov, da sploh ne ves kam te bo peljalo! In ravno sem rekla da sem bolj za spontanost, kakor za vnajprejsnih dogovorov in tukaj se ne gre za laganje! ONS je pa drugo!
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 10. 2007
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjaanja » 12. Dec. 2010 18:05

Kava se men ne zdi zavajanje, zakaj bi bila? Na kavo pa res lahko gremo s komerkoli.
Medtem ko glede sexa se mi zdi, da je prav, da drugi partner ve kakšni so tvoji načrti (resna ali neresna veza).
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 12. Dec. 2010 18:13

Akvamarin napisal/-a: Najvecjo intimnost dosezes preko seksa, ne preko kave?! Pa tudi ce se gres zmenit, da bos imel samo sex, tukaj se sproscajo en kup obcutkov, da sploh ne ves kam te bo peljalo! In ravno sem rekla da sem bolj za spontanost, kakor za vnajprejsnih dogovorov in tukaj se ne gre za laganje! ONS je pa drugo!

potem ne poznaš bistva FF ki je ravno vtem da je to oseba s katero ne želiš biti v zvezi (ker te nanjemu motijo stvari zaradi katerih veš da dolgoročno ne bi šlo) te pa vseeno oseba seksualno nenormaln privlači in imata super seks.
In Akvamarin -intimnosti ne dosežeš prek seksa pa če je še tako dober. Prava intimnost so čustva povezanosti in pripadnosti in ta čustva razvijaš tudi ob prijateljih. FF ni tvoj prijatelj oz. je redko (sama sem najgloblji odnos razvila samo z enim -zveza v tem primeru ni možna, medtem ko en je ostal res dober prijatelj ampak ni globlje povezanosti je ful hud tip ampa nisva za skupaj)... no kakorkoli seks meni ne pomeni veliko včustvenem smislu -mora fant pokazati ševeliko več da bom resno razmišljala o njemu.
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 12. Dec. 2010 19:37

Nesanica napisal/-a:
Akvamarin napisal/-a: Najvecjo intimnost dosezes preko seksa, ne preko kave?! Pa tudi ce se gres zmenit, da bos imel samo sex, tukaj se sproscajo en kup obcutkov, da sploh ne ves kam te bo peljalo! In ravno sem rekla da sem bolj za spontanost, kakor za vnajprejsnih dogovorov in tukaj se ne gre za laganje! ONS je pa drugo!

potem ne poznaš bistva FF ki je ravno vtem da je to oseba s katero ne želiš biti v zvezi (ker te nanjemu motijo stvari zaradi katerih veš da dolgoročno ne bi šlo) te pa vseeno oseba seksualno nenormaln privlači in imata super seks.
In Akvamarin -intimnosti ne dosežeš prek seksa pa če je še tako dober. Prava intimnost so čustva povezanosti in pripadnosti in ta čustva razvijaš tudi ob prijateljih. FF ni tvoj prijatelj oz. je redko (sama sem najgloblji odnos razvila samo z enim -zveza v tem primeru ni možna, medtem ko en je ostal res dober prijatelj ampak ni globlje povezanosti je ful hud tip ampa nisva za skupaj)... no kakorkoli seks meni ne pomeni veliko včustvenem smislu -mora fant pokazati ševeliko več da bom resno razmišljala o njemu.

Se strinjam tudi s tabo in tvojo razlago!

Nesanica ti imas tocno doloceno kaj je za tebe FF, in lahko kontroliras situacijo, ampak vecina moskih in zensk ne vejo, kaj tocno hocejo, namrec vejo, da ne bi imeli kaj resnejsega, pa potem si sami zakomplocirajo lajf, ker se navezejo!

Jaz menim, da je tudi sex zavajanje, ker bodimo realni, sex je intimna zadeva, enim je res to vrhunec intimnosti, in je res vprasanje ali se bo oseba preko sexa navezala ali ne, ali pa bo furala FF brez problema!
wanesska
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a wanesska » 12. Dec. 2010 19:38

avtorju:

FF ni nič slabega, morš pa vedt 2 stvari. Ravno tako kot partnerja za vezo, tudi partnerja za FF ne pobereš kar na cesti. Poleg tega pa FF skriva veliko pasti in zank in dejansko je meja, kjer se zaljubiš, ali pričakuješ kaj več ali misliš, da je kaj več, ali si razne signale razlagaš narobe, zelooo tanka. Na začetku je dogovorjeno tako in tako in tega se je treba potem držat. Je tudi res, da se tega ponavadi posližujejo starejši, takšni, ki so dali čez kako propadlo vezo ali bili prizadeti in si ne želijo čustveno opletati. Ni pa nujno.

Glede ostalih komentarjev menim, da je najhuje, kar se ti lahko zgodi ti, da te moški zavaja, ti obljublja nekaj, po možnosti doseže, da se zatreskaš vanj, potem pa bi samo sexal. Zato je bolje, da pove, če bi samo to, saj smo tudi punce kdaj za, veliko jih je.... Ne boste verjeli.... :wink:
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 12. Dec. 2010 19:52

wanesska napisal/-a:Glede ostalih komentarjev menim, da je najhuje, kar se ti lahko zgodi ti, da te moški zavaja, ti obljublja nekaj, po možnosti doseže, da se zatreskaš vanj, potem pa bi samo sexal. Zato je bolje, da pove, če bi samo to, saj smo tudi punce kdaj za, veliko jih je.... Ne boste verjeli.... :wink:
Ja - ker večina punc/žensk se gre zapletat s "happily ever after" miselnostjo, namesto da bi šle "with the flow" in počasi spoznavale/preverjale, če bi zadeva sploh res lahko (oz. kako) funkcionirala. Potem pa imamo tolk razočaranih bejb in "prascev".
Uporabniški avatar
Pjeb
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 10. 2010
Kraj: koroska

Neprebrana objavaNapisal/-a Pjeb » 18. Dec. 2010 13:35

kezeas napisal/-a:Lep pozdrav. sem star 18 in me zanima vaše mnenje o f** frendih?;p ( ne nisem ne debel in ne grd :) ) samo pač dosti folka nima cajta oz. se mu neda osvajat itd itd da potem vodi v neko resno zvezo... no in me pač zanima kako se vam zdi če bi recimo spoznali koga takega ki je recimo občasno za akcijo. da ko se zmenita se nekje dobita in totalno uživata:P ne mi rečt da če ni ljubezni ni zanimivo ker če sta si človeka vizualno všeč ( oz. ona ni slaba in on ni slab ) ne moreta uživat v ''sexu'' saj v tistem času oba max. uživata in si 100% zaupata med sabo ter se predajata. ( sam še tega nisem doživel se mi pa zdi zanimivo saj itak živis samo enkrat^^ ) :freude: :freude: :freude: :freude: :evil:

FF je najboljsi nacin da spoznas, kako zenske delujejo (brez drame :) ) ,tako da ko bo prisla tista, ki si bo zasluzila kaj bolj resnega...bos na to pripravljen.
Tudi ce hoces samo FF, jo boš moral vseeno osvajat (vcasih celo bolj, kot pa ce bi hotel kaj resnega) ...bodi pa vedno iskren do njih...Ne verjeti, da bo sex slabsi pri FF, jaz sem dozivel najboljsi sex z FF.
Jaz sem tisti pred katerim te je opozarjala mama...
ampak oba dobro vema, da je nisi nikdar poslusala.
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 18. Dec. 2010 18:03

Pjeb napisal/-a:Ne verjeti, da bo sex slabsi pri FF, jaz sem dozivel najboljsi sex z FF.

:gut: :respekt: Se pridružujem!
LoLiTaaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a LoLiTaaa » 31. Dec. 2010 14:33

[b] Sj s tem ni nič narobe ... tud jst sem v teh letih imela FF, pa mi je bilo čist OK :o Sva oba vedela da se gre za to, res je, da je bila kemija med nama, sva se razumela, ampak sva bila samo to ... in s tem zadovoljna - ker zveza pri nama ne bi šla, v sexu sva se pa odlično ujela.
In ja, mali ma prav - samo 1x se živi ;) [/b][color=black][/color]
*.¨♥¨.* ROJeN Si KOT ORiGiNaL, Ne UMRi KOT KOPiJa! *.¨♥¨.* ;)
Uporabniški avatar
Envy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Envy » 31. Dec. 2010 15:28

FF - ni šans :) en se bo ziher navezal, pol pa se prvo začne kazat malo lubosumja pa pomalem nastane kregarija.. nima smisla :) ja in konec koncev ugotoviš da ti oseba s katero "uživaš in se predajaš" nekaj pomeni..
sicer pa poznam primer, da sta fant in punca počela ravno to kar si napisal, ampak so ble vedno prisotne substance.. :) :o
Kdor joče ker ni sonca, zaradi solz ne vidi zvezd

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov