Pri seksu je tiho ali pa sprašuje neumnosti

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

lucy*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lucy* » 14. Nov. 2007 22:41

angel girl:se strinjam! :D
Uporabniški avatar
azuc@r
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 10. 2007
Kraj: blizu ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a azuc@r » 14. Nov. 2007 23:05

ja js tut :) :)
Uporabniški avatar
Nu$k@
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 4. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nu$k@ » 24. Mar. 2008 21:44

imam vprašanje...
imam fanta, s katerim se vidiva vsak dan in vsaj 3x tedensko tudi spiva skupaj. fant si želi sexa vsak dan po 3x, meni pa je včasih še 1x preveč, zato takoj ko me začne lupčkati, mu rečem da mi ne paše, ker mi pač ne paše. on pa tega ne razume. in me sprašuje kaj je narobe z mano. z vsakim trenutkom, ko mu rečem da mi ne paše, čutim večji odpor do sexa. pogovorila sva se vse, jaz bi si rada spet normalno želela sexa več kot 2x tedensko. NASVET?
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 24. Mar. 2008 21:52

Ja lej pač ti nepaše toliko sexat...in ni nič narobe s teboj ampak pač ne ptrebuješ toliko sexa...
Če te ima rad bo potrpel...ker gotovo bo prišlo do tega al bo tebe zagrabil, da boš sexala več ali pa njega minilo ;)
Ampak vsak dan po 3x nevem no...sej pride kdaj pa kdaj kak dan ane... pa reci mu da je tvoja tudi zmatrana...kar se z lahkoto to nardi...tuaj je zopet samo pogovor in strpnost...

Good luck...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
Nu$k@
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Nu$k@ » 24. Mar. 2008 21:59

ne more me razumet, ker pač njemu skoz paše in mu ni jasno zakaj meni ne. bojim se da bo pršlo do kakšnega problema zaradi tega ;
/
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 24. Mar. 2008 22:00

Ja kako nemore razumet... :eek:
More no..ker ti pa tudi nisi ena sex mašina...
Koliko je pa on star?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
CoreySteel
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 3. 2008
Kraj: Slovenija

Neprebrana objavaNapisal/-a CoreySteel » 25. Mar. 2008 0:00

Nu$k@ napisal/-a:ne more me razumet, ker pač njemu skoz paše in mu ni jasno zakaj meni ne. bojim se da bo pršlo do kakšnega problema zaradi tega ;
/

Kaj pa kak BJ ali HJ, da ga malo pomiriš?
Jest ga ubistvu čist razumem. Verjetno je v letih, ko ga daje potreba in bi rad sexal kot zajec. Čeprav jest vseeno ženske ne bi silil, ker bi se to enostavno lahko maščevalo. Kokr si rekla, se potem tebi "zagabi".
Sej pravim. Mogoče kak BJ ali HJ, če ti ni pretežko :)
Uporabniški avatar
cbr
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a cbr » 25. Mar. 2008 15:04

KIWI
jaz ti priporočam da se pogovoriš z njo seveda na lep način in ji poveš kaj si ti želiš.
mogoče pa bi bila pozitivna reakcija če bi ti kr prinesu kašno "igračko", brez da bi to njej prej omenu :)
nevem no vzem si v razmislek ;)
did33k
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a did33k » 25. Mar. 2008 16:25

moj fant je 5 let starejši od mene in ko sva začela js še nim mela spolnih odnosov, on je bil moj prvi in blo mi je noro in ja vidva sma se sam med vikendi tak da sm izkoritla rada vikende in sm tut vedno velik hotla, pač doskrat na dan, tut on...

sam ne vem no to je blo včas, zej tut men doskrat ne paše in če je sex sam dvakrat na vikend mi čist paše :)

KIWI
hmm, tut sama sem bla srameljiva nezaupljiva na začetku toda pr men je to trajalo kak mesec dva...sedaj sma skupaj že 15 mescu in nama gre super
in te razumem ja ne more bit vse monotono
tak da mislim da pogovor vedno pomaga :?
pa srečno
did33k
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a did33k » 25. Mar. 2008 16:26

moj fant je 5 let starejši od mene in ko sva začela js še nim mela spolnih odnosov, on je bil moj prvi in blo mi je noro in ja vidva se sam med vikendi tak da sm izkoritla rada vikende in sm tut vedno velik hotla, pač doskrat na dan, tut on...

sam ne vem no to je blo včas, zej tut men doskrat ne paše in če je sex sam dvakrat na vikend mi čist paše :)

KIWI
hmm, tut sama sem bla srameljiva nezaupljiva na začetku toda pr men je to trajalo kak mesec dva...sedaj sma skupaj že 15 mescu in nama gre super
pa srečno
did33k
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a did33k » 25. Mar. 2008 16:26

moj fant je 5 let starejši od mene in ko sva začela js še nim mela spolnih odnosov, on je bil moj prvi in blo mi je noro in ja vidiva se samo med vikendi tak da sm izkoritla rada vikende in sm tut vedno velik hotla, pač doskrat na dan, tut on...

KIWI
pa srečno
did33k
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a did33k » 25. Mar. 2008 16:27

moj fant je 5 let starejši od mene in ko sva začela js še nisem mela spolnih odnosov, on je bil moj prvi in blo mi je noro in ja vidiva se samo med vikendi tak da sm izkoristla rada vikende in sm tut vedno velik hotla, pač doskrat na dan, tut on...

KIWI
pa srečno
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 25. Mar. 2008 16:44

A si mogoče tabletke začela jest? Lahko, da je to od tabletk ;)
ana27
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 3. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ana27 » 25. Mar. 2008 18:06

A se meni le zdi, ali kivi sploh ne odgovarja več?
tantra
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tantra » 25. Mar. 2008 18:29

kiwi napisal/-a:Zdravo.
Z mojo sva skup že kar lep čas. lepo se ujameva vse lepo in prav samo pri sexu se zatika. Nikakor ne doživi orgazma, med sexom je tho kot miška ali pa me sprašuje kar neke neumesne zadeve. Po vseh teh letih ko se poznava še vedno ni odprta za kaj novega( vibrator...in podobno) boknedaj da bi ji omenil analni sex. Počasi zgubljam voljo.
Ali ima gdo kak pameten nasvet??
L.P.

ma kakšen vibrator. ženska rabi živo meso pri seksu in po možnosti vzdržljivo. malo se potrudi in to brez plastike in podobno.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov