Pri seksu je tiho ali pa sprašuje neumnosti

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 10. 2005
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a ženska » 23. Jun. 2008 1:46

Ženske, vajeti v roke! :twisted:
Murphy the housedog
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Murphy the housedog » 23. Jun. 2008 5:36

kiwi napisal/-a:Zdravo.
Z mojo sva skup že kar lep čas. lepo se ujameva vse lepo in prav samo pri sexu se zatika. Nikakor ne doživi orgazma, med sexom je tho kot miška ali pa me sprašuje kar neke neumesne zadeve. Po vseh teh letih ko se poznava še vedno ni odprta za kaj novega( vibrator...in podobno) boknedaj da bi ji omenil analni sex. Počasi zgubljam voljo.
Ali ima gdo kak pameten nasvet??
L.P.

Dobr si da še kr vztrajaš...js bi že zdaaavnaj prekino vse skup!
Uporabniški avatar
DrFreud
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a DrFreud » 23. Jun. 2008 12:22

Odgovor na vse tukaj je skoraj izključno le eden: sprostitev.

Ko se boste pred svojimi tipi popolnoma sprostile, bo vse prišlo samo od sebe ... pa še noro vam bo :wink:

Samo en nasvet: ničesar ne delajte, če si tega resnično ne želite. Problem je namreč v tem, da bo dober opazovalec (tip) kaj kmalu ugotovil, da vaše početje ni "pristno". Če tipu "dol visi" za to, kaj si ve želite in kaj ne, potem ne bo omenil ničesar, če pa mu je vsaj kolikor-toliko mar za vas, pa mu kakršno koli "igranje" nikakor ne bo všeč.

pap*
Uporabniški avatar
DrFreud
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a DrFreud » 23. Jun. 2008 12:23

Odgovor na vse tukaj je skoraj izključno le eden: sprostitev.

Ko se boste pred svojimi tipi popolnoma sprostile, bo vse prišlo samo od sebe ... pa še noro vam bo :wink:

Samo en nasvet: ničesar ne delajte, če si tega resnično ne želite. Problem je namreč v tem, da bo dober opazovalec (tip) kaj kmalu ugotovil, da vaše početje ni "pristno". Če tipu "dol visi" za to, kaj si ve želite in kaj ne, potem ne bo omenil ničesar, če pa mu je vsaj kolikor-toliko mar za vas, pa mu kakršno koli "igranje" nikakor ne bo všeč.

pap*
Uporabniški avatar
xxwoman
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a xxwoman » 25. Jun. 2008 21:19

Jaz sem čisto popolnoma sproščena in res uživam in ne počnem ničesar, česar si ne bi želela... Problem je v tem, da mi je vse všeč... pač vsakega malo... in nimam najljubšega položaja... tako da hočem njemu prepustit izbiro, ker je meni res vse super... on pa da vedno meni prednost... ker je tudi njemu vse všeč in tudi nima najljubšega položaja... heh... bom postala malo bolj egocentrična in se ne bom nič ozirala na njega :twisted: mogoče bo tudi on potem manj gledal na to, kaj meni paše in malo bolj na to, kaj njemu :nixweiss:
Uporabniški avatar
xxwoman
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a xxwoman » 25. Jun. 2008 21:19

Jaz sem čisto popolnoma sproščena in res uživam in ne počnem ničesar, česar si ne bi želela... Problem je v tem, da mi je vse všeč... pač vsakega malo... in nimam najljubšega položaja... tako da hočem njemu prepustit izbiro, ker je meni res vse super... on pa da vedno meni prednost... ker je tudi njemu vse všeč in tudi nima najljubšega položaja... heh... bom postala malo bolj egocentrična in se ne bom nič ozirala na njega :twisted: mogoče bo tudi on potem manj gledal na to, kaj meni paše in malo bolj na to, kaj njemu :nixweiss:
Uporabniški avatar
xxwoman
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a xxwoman » 25. Jun. 2008 21:20

Uporabniški avatar
xxwoman
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a xxwoman » 25. Jun. 2008 21:21

Uporabniški avatar
xxwoman
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a xxwoman » 25. Jun. 2008 21:23

ojoj... se opravičujem :oops:
daisy6
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a daisy6 » 26. Jun. 2008 19:18

glede glasnosti med seksom je pač kokr komu paše. jz tud nisem glasna pa to še ne pomen da ne uživam. orgazem pa marsikatera težko doživi. poskusi z daljšo predigro in ji kot presenečenje kupi igračke. verjemi da ji bo kmalu ratalo všeč ;). pa probi se pogovorit z njo . velik sreče ;)
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 27. Jun. 2008 11:24

Uf, jz sm pa tolko glasna, da bi stavi prste v usta, da sem tiho. Za novo leto sva bla v hotelu in sm tolko glasna bla, da so prišli iz sosednje sobe potrkat, da nej bova malo bolj tiho. :flamingdev:
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 27. Jun. 2008 11:24

Ups. 2x
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
nincy87
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a nincy87 » 05. Avg. 2008 18:37

Hm jst pr bivšmu nism niti 1x dožvela orgazma. Skupi sva bla pa en let pa je blo velik spolnosti. Zdej pa ga vedno dožvim. In uživam u spolnosti, samo isto nism odprta za te razne vibratorje pa anal
Uporabniški avatar
nincy87
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a nincy87 » 05. Avg. 2008 18:37

Hm jst pr bivšmu nism niti 1x dožvela orgazma. Skupi sva bla pa en let pa je blo velik spolnosti. Zdej pa ga vedno dožvim. In uživam u spolnosti, samo isto nism odprta za te razne vibratorje pa anal
Uporabniški avatar
nincy87
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a nincy87 » 05. Avg. 2008 18:40

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov