Pri seksu je tiho ali pa sprašuje neumnosti

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

kiwi
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a kiwi » 11. Nov. 2007 17:34

Zdravo.
Z mojo sva skup že kar lep čas. lepo se ujameva vse lepo in prav samo pri sexu se zatika. Nikakor ne doživi orgazma, med sexom je tho kot miška ali pa me sprašuje kar neke neumesne zadeve. Po vseh teh letih ko se poznava še vedno ni odprta za kaj novega( vibrator...in podobno) boknedaj da bi ji omenil analni sex. Počasi zgubljam voljo.
Ali ima gdo kak pameten nasvet??
L.P.
Uporabniški avatar
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lolitaa » 11. Nov. 2007 17:39

v analni sex tudi js ne bi privolila, ker me to prav nič ne mika, ampak da med sexom sprašuje neumesne stvari?? :roll: probi se pogovorit z njo in ji povej kaj te moti, vpraši jo zakaj je takšna.ona ti bo znala najbolje odgovorit.ker če boš tiho in ji ne boš povedal da te par stvari moti se problem ne bo rešil sam od sebe.
Zadnjič spremenil lolitaa, dne 11. Nov. 2007 17:40, skupaj popravljeno 1 krat.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Rhea
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 10. 2004
Kraj: Frigate Bay

Neprebrana objavaNapisal/-a Rhea » 11. Nov. 2007 17:40

Ali v seksu sploh uziva? Je mozno, da samo "privoli" v seks, ker je pac to "del" zveze?

Jemlje mogoce tabletke? (kontracepcija)

Kako je bilo na zacetku?

Ali da kdaj ona pobudo za seks?
kiwi
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a kiwi » 11. Nov. 2007 17:47

Ja mava kontracepcijo. Aje možn da bi to uplival? Dostkrat jo prašam a ti je kul a bi kšno drugo pozo al kej... pa prav men je čist kul. Navem al pa tega nezna pokazat ker je dobesedno cist trda u postl pa čeprov se matram na use pretege :?
Rhea
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Rhea » 11. Nov. 2007 17:56

kiwi napisal/-a:Ja mava kontracepcijo. Aje možn da bi to uplival?

Eden od mnogih stranskih ucinkov hormonske kontracepcije je tudi zmanjsanje libida. Enostavno nimas vec nobene zelje ali potrebe po seksu. Mogoce je to razlog.

Sicer pa, kaksno je bilo vajino spolno zivljenje na zacetku zveze?
kiwi
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a kiwi » 11. Nov. 2007 18:06

Glede spolnosti na začetku zveze je blo za odtenek boljše.Ampak sem si mislu punca je mal sramežljiva in ko se bol spoznava bova napredovala. Glede na to da sem povecini odprt za nove postelne ekspirimente pol veš da mi je že mal muka skos eno in isto.
Uporabniški avatar
Lil`Bee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 11. 2007
Kraj: otok Ajaja

Neprebrana objavaNapisal/-a Lil`Bee » 11. Nov. 2007 18:10

hmmmm, to pa je problem, še posebej, ker sta skupaj dalj časa. Vprašanje je tudi, če je ona sploh kdaj uživala pri seksu, mogoče se še ni dost sprostila (premalo prakse :razz: ) Poskusi s kakšnim crkljanjem pa to, - brez seksa... Kak cosmopolitan ji podtakni, povej da je lepa itd., itd., da jo maš ful rad, da bi rad da uživa. Nč seksa, dokler se pr njej ne zbudi kaka domišljija, ideja, želja, karkoli.
Pr ženskah je vse v glavi! to področje je treba osvajat
:roll:
Rhea
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Rhea » 11. Nov. 2007 18:12

Ja, te razumem, je pa verjetno res, da tudi tvoji punci ni vse roznato, zato le poskusi odgovorit na zastavljena vprasanja (ceprav sem trenutno edina, ki ti jih postavlja :wink: )

Koliko casa sta skupaj? Ali jemlje tabletke ze od samega zacetka? (Ce je nizek libido posledica jemanja tabletk vama (ji) stevtujem, da prebereta se enkrat spisek stranskih ucinkov, ker potemtakem nizek libido verjetno ni edini stranski ucinek.)

Kako odprta sta v pogovorih o spolnosti? Ali ves, kako se ona pri takih pogovorih pocuti?

Mimogrede, koliko sta pa stara?
kiwi
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a kiwi » 11. Nov. 2007 18:35

jaz 24 ona 23. Tabletke jemlje skoraj od samega začetka. skup sva pa 4 leta. Glede odprtosti: ona nebi nikol u živlenju na forumu razglašala najnih problemov pri sexu pa tud ko se sama pogovarjava o tem se mi zdi kot da ji je nerodno.
Uporabniški avatar
azuc@r
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 10. 2007
Kraj: blizu ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a azuc@r » 11. Nov. 2007 18:39

a pa je sex že od vsega začetka tak?
Rhea
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Rhea » 11. Nov. 2007 18:43

Uh. :?

Kako se pa nasploh razumeta? Zdi se mi cudno, da bi bila se po 4 letih tako nezaupljiva.
Ali da kdaj ona pobudo za seks? Si ji povedal, da ti vajino spolno zivljenje ne ustreza?
Uporabniški avatar
MIYA
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a MIYA » 11. Nov. 2007 18:49

hm...zanimiv primer.
moje mnenje je,da ji pac poves,da bi rad se mal bolj expiremintiral.to bi te pa ja mogla razumet,pa glede na to da je bl tiha med sexom pa neumesne govori,se vidi da se je zgleda ze mal navelicala vsega,pa ne upa najbrz direkt povedat al kaj. glede na to da sta ze tok casa skupi, ne vem,zakaj ima tabuje s tabo govort o bolj intimnih svareh :? probi jo pripravt da zacne o tem govort,saj sta le par,in si morta zaupat in se pogovarjat med sabo,drgac to ne bo nkamr pelal.
samo moje mnenje. upam na najboljse ;)
Uporabniški avatar
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objavaNapisal/-a srčica* » 11. Nov. 2007 20:14

verjameš ali ne.. analni seks ni vsem prijeten :? in če tega ne želi, je ne sili...

Prav tako si zadevo,da noče vibratorja lahko vzameš kot poklon, namerč očitno ji je dovolj samo tvoje zadovoljevanje brez dodatka.

Kot to,d a ne doživi orgazma je lahko problem, da se ne sprosti dovolj, ali pa ti nimaš pojma kaj počneš.

In če bi rad, da bi bila bolj glasna, ji pač reči, da bi rad, da malo pokaže svoje občutke.

Če pa med seksom govori neke neumesne, pa to ni dober znak kolega... to pomeni da ji je dolgčas in da komaj čaka, da se vse skupaj konča.

Po moje bi se vidva morala malo pogovorit, oz. med seksom drug drugega usmejat in povedat kaj vama odgovarja.
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 12. Nov. 2007 0:58

al ji ne sede al se pa sprjazn da je hlod :D

drgač pa, vrjetn da če še ni probala ne more vedt a ji bo analn sedl al ne - men ja :cool:
Uporabniški avatar
karmy21
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 6. 2005
Kraj: Cambridgeshire

Neprebrana objavaNapisal/-a karmy21 » 12. Nov. 2007 1:25

:lol: :lol: sem se spomnla na en primer ko je punca med sexom tipa vprašala če je plačal položnice ...

jaz npr. ne bi morala s kakim takim bit. Če se ti v 4 letih ne more bolj odpret ali sprostit, je to, vsaj zame, problem.

Sta mogoče vsaj poskusila druge položaje? mogoče ji trenutni ne odgovarja..? Poskusi z predigro jo čimbolj sprostit, pa jo sprašuj kaj ji paše

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov