Preveč popoln in priden tip
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- frambuesa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 3. 2011
Ko sem brala tole, sm mislila, da mojga fanta opisuješ (sm si že mislila..prasec mali, sm vedla da je preveč popolno da bi blo res) no ampak moj je tri leta starejši..
Kaj naj ti rečem... zaj... si se! ženske vedno jokajo, da ni nikjer normalnih tipov, da je težko dobit kšnga fajn, ko ga pa maš, pa spet ni kul.. ne bi mogla živet sama s sabo, niti se pogledat v ogledalo!
Zvedu bo slej ko prej... tko da je bolje, da mu sama poveš pa naj si najde eno, k ne bo obremenjena z njegovo popolnostjo, ampak jo bo znala cenit..
glede na to, da si šele 21, je pa mogoče celo bolš, da daš par bad boyev skoz..čeprov te prizadanejo, se veliko naučiš od njih..mogoče ti ravno to manjka..
Kaj naj ti rečem... zaj... si se! ženske vedno jokajo, da ni nikjer normalnih tipov, da je težko dobit kšnga fajn, ko ga pa maš, pa spet ni kul.. ne bi mogla živet sama s sabo, niti se pogledat v ogledalo!
Zvedu bo slej ko prej... tko da je bolje, da mu sama poveš pa naj si najde eno, k ne bo obremenjena z njegovo popolnostjo, ampak jo bo znala cenit..
glede na to, da si šele 21, je pa mogoče celo bolš, da daš par bad boyev skoz..čeprov te prizadanejo, se veliko naučiš od njih..mogoče ti ravno to manjka..
Pain feels so much better than guilt.
- laguna
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 2. 2011
in s čim si to tvoj popoln fant zasluži..?!
namena ti pozornost,praviš kok je uredu..in ti ga u zameno varaš.prasica si da veš.
če še nisi pripravlena na vezo ga pust in se znor in ga pust drugi,ki ga bo spoštovala. ne pa da ga maš u rezervo, dokles se ti pač ne znoriš..
brez besed sm res NISI GA VREDNA !!!
namena ti pozornost,praviš kok je uredu..in ti ga u zameno varaš.prasica si da veš.
če še nisi pripravlena na vezo ga pust in se znor in ga pust drugi,ki ga bo spoštovala. ne pa da ga maš u rezervo, dokles se ti pač ne znoriš..
brez besed sm res NISI GA VREDNA !!!
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Noella napisal/-a:Fanta imam rada in ne bi ga rada prizadela in vem, da če ga pustim se mu bo podrl svet, ker vem, da bo težko našel boljšo od mene
Don`t be so sure. Definitivno si fant kot je on lahko najde boljšo od tebe. Vsi delamo napake, ampak da se niti malo ne pokesaš za to, kar si naredila, pomeni samo to, da ti do njega ni nič, in da si z njim skupaj samo zato, da imaš super fanta "na papirju", kot si sama napisala. Važno, da ti ga zavida vsaka prijateljica in da je fant v superlativih skupaj s tako preračunljivko kot si ti. All I can say is no comment.
-
snezinka* - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2008
Noella napisal/-a:Fanta imam rada in ne bi ga rada prizadela in vem, da če ga pustim se mu bo podrl svet, ker vem, da bo težko našel boljšo od mene
Če ti temu rečeš boljše...SEVEDA, da loh najde boljšo od tebe - tako, ki ga ne bo varala (in to z bratrancem)!
No comment!!!
Pa da ne boš rekla, da te vsi sam zmerjamo, ti napišem tole:
1) razumem (čeprou težko), da tvoj fnt ni tvoj tip človeka, da ti rata nekdo drug privlačen in da greš magar 1x prevarat tipa, AMPAK...
2) ...da te to niti mal ne razjeda (če že mu že povedat ne misleš), da misliš, da si najboljša in popolna in da si tip ne more najt boljše od tebe je pa NAPAKA in čeprou si TI ZATISKAŠ OČI s tem, da je v Slo velik takih oseb, ki so sposobne varanja, verjem da takih, ki tko razmišljajo kot ti (pa čeprou varajo) ni prav veliko!
Moj dobronameren nasvet: Pust ubozga tipa pr mer, da si najde osebo, ki ga bo mela tok rada, da ga ne bo varala in ki mu bo prvošla, da je uspešn oz. bo še clo vesela, če ga bojo mel vsi radi in mu bo šlo na faxu in v poslu dobr ipd., ne pa da se bo skos počutla zasenčeno zrd tega!
Sam teb pomojem loh pomaga sam še psiholog! Mogoče se lah tut nanj obrneš (bo zate dobr)! In ne vzem to kot žalitev!
Zadnjič spremenil snezinka*, dne 01. Mar. 2011 16:39, skupaj popravljeno 3 krat.
-
undercover - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 8. 2009
očitno se še v svoji mladosti nisi dovolj razživela da bi ti pasala takšna resna in prava veza. vsaj takšno je moje mnenje glede na tvoj opis.
varanje pa je seveda vznemerljivo in ni čudno da ti paše . premisli malo kaj delaš ker kot si že napisala ti zna biti za to zelo žau
varanje pa je seveda vznemerljivo in ni čudno da ti paše . premisli malo kaj delaš ker kot si že napisala ti zna biti za to zelo žau
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
Noella napisal/-a:in vem, da če ga pustim se mu bo podrl svet, ker vem, da bo težko našel boljšo od mene
oooooooooooooooooooooooooooooo polepšala si mi dan s to izjavo
Res upam, da se nekdo heca s tem, ker prav ne morem verjet, da lahko obstaja takšna prizadeta p***a.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
-
nanamiša - Cosmofrik
Aja pa kdo ni zmožen svojemu partnerju povedati kaj ga moti na njem in ga gre prevarati na mestu, da bi se pogovoril, je zame ena navadna strahopetna ničla!
Raje bi pustila tipa preden si šla sploh kaj takšnega storit!
In ja, kot je že ena omenila, čimprej pusti tega tipa, da si lahko najde normalno punco, ki ga bo cenila. Pa povej mu zraven za prevaro, da bo vesel da se te je znebil.
Raje bi pustila tipa preden si šla sploh kaj takšnega storit!
In ja, kot je že ena omenila, čimprej pusti tega tipa, da si lahko najde normalno punco, ki ga bo cenila. Pa povej mu zraven za prevaro, da bo vesel da se te je znebil.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Njah..ne verjamem, da bo tko šlo (bi blo pa fino zanj, valda); tazaljubljeni bo vedno(?) sebe krivil za prevaro oz. razhod zanj ne bo v nobenem primeru prijeten, sploh če ničesar ne sluti in verjame, da je vse lepo & prav.nanamiša napisal/-a:Pa povej mu zraven za prevaro, da bo vesel da se te je znebil.
-
nanamiša - Cosmofrik
Na začetku bo verjetno res tako, ampak mislim, da bo potem, ko bo prišel k sebi, vesel da je nima več. Vsaj upam no, da bo tako razmišljal, ker se je brez veze sekirat za takšno osebo.
Pač kakorkoli, ona mu mora povedat, da ga vara in to čimprej!
Pač kakorkoli, ona mu mora povedat, da ga vara in to čimprej!
- alenka1971988
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 9. 2007
nekaj kaj opažam zadnje čase (tudi v tej temi) je, da vsakega ki ne vara in je pošten takoj "ozmerjajo" za svetnika. od kdaj je to slaba stvar? od kdaj je slabo če ne varaš, če si iskren in pošten? očitno je v modi biti prasica in se goniti z vsemi naokoli in opravičevati potem to tako, da vse ki to ne počnejo označijo za svetnike. well guess what jaz fanta ne varam, ne lažem in ga predvsem cenim. pa sem daleč od svetnice verjemi. ampak to mi je nekaj logičnega. če mi to nebi več biti potem veza nima več smisla in končam. ti punca pa pojma nimaš kaj imaš oz. si imela ker si že uničila vezo. vse namreč slej ko prej pride na dan tako, da ti svetujem da poveš resnico še preden se bolj zapleteš in si poiščeš enega (ali več) badboya, tvoj fant pa si bo ustvaril življenje z dekletom, ki ga bo vredna. to, da boš pa ti dala njemu še eno šanso pa samo wtf???
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
noelia, al kaj že si- prvič- edina popolna na tem forumu sem jaz.
nadalje pa.
bratrancu se še plota ne poščije, ne da bi se mu babo jebalo. - tako pravijo. toliko o bratrancu, ki ni vreden lanskega snega.
in vse se vrača, vse se plača- to je pa zate. brez skrbi, še kako te bo tvoj medicinec spregledal, še kako boš lahko lagala, še kako ti ne bo nič verjel, še kako bo izvedel, da se fukaš z bratrancem, še kako mu bo žal vsake minute, ki jo je zabil s teboj. in še kako bo vesel, ko se te bo znebil.
prasica nagnusna. to ni žaljivka. to je dejstvo.
nadalje pa.
bratrancu se še plota ne poščije, ne da bi se mu babo jebalo. - tako pravijo. toliko o bratrancu, ki ni vreden lanskega snega.
in vse se vrača, vse se plača- to je pa zate. brez skrbi, še kako te bo tvoj medicinec spregledal, še kako boš lahko lagala, še kako ti ne bo nič verjel, še kako bo izvedel, da se fukaš z bratrancem, še kako mu bo žal vsake minute, ki jo je zabil s teboj. in še kako bo vesel, ko se te bo znebil.
prasica nagnusna. to ni žaljivka. to je dejstvo.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
- Noella
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 4. 2007
- Kraj: Ljubljana
Evo danes sem se pogovorila s tipom. Še enkrat vsem hvala za nasvete in žaljivke. Če mislite, da me žaljivke ganejo, pol res no comment. Povedala bi samo še, da me še najmanj ganejo žaljivke tipov na ženskem forumu, ker že to, da komentirajo na ženskem forumu pove marsikaj. Ne ganejo me tud žaljivke vase zagledanih oseb (gospodična nad mano), katerih glavni komentarji na forumu so, da vsako temo spreobrne v to, kako popolna je in da ima svoje stanovnaje in bla bla bla. In potem sem jaz vase zagledana. Žalit je lahko, sploh na forumu na katerem so administratorji mrtvi in nobena žaljivka (ne glede na to kakšna oseba sem), ni izbrisana. Hvala pa tud redkim pozitivnim komentarjem in osebam, ki so mi poslali privat sporočila.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Don't leave us hangin' - in, kaj pravi? Valda, da nas zanima.Noella napisal/-a:Evo danes sem se pogovorila s tipom.
Pa si mu povedala res vse, al samo tiste dele, ki tebi pašejo?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov