Preveč popoln in priden tip
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
To ni napaka, ker to zavestno delas in se hkrati zavedas da je narobe. Zavedas se tudi da je tvoj zagovor kup bullshita. Sovrazim ljudi, ki mi v obraz prodajajo bullshit.Noella napisal/-a:Vsi delamo napake, če sem pa zaradi tega, ker sem človek hinavka in bitch in kar ste me še zmerjala, pač sem. Mislim pa, da na tem forumu zmerjanja niso dovoljena
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
- teddy_ursa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 8. 2010
...
Zadnjič spremenil teddy_ursa, dne 01. Avg. 2011 14:04, skupaj popravljeno 1 krat.
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
men je to, da si tipa prevarala še najmanj grozn od vsega.
veliko huje je to, da ti sploh ni žal. počutiš se celo boljša od njega, ker je on kao popoln, ti pa imaš nizko samozavest in misliš, da te tako poniževanje drugega dela boljšo. si razvajeno derište, ki je bilo vedno navajeno bit najboljša in vse, zato pa ne moreš bit ponosna na svojega dragega in na njegove uspehe, ker te popolnoma zasenči, ker si nula. in zdaj se boš z njim šla pogovarjat, da je njegova popolnost kriva za krizo v vajinem razmerju. resno upam, da tip ni tolk zacopan vate, da te bo brcnil čez prag, kot si zaslužiš.
to je men res že preveč debilno da bi blo res..
veliko huje je to, da ti sploh ni žal. počutiš se celo boljša od njega, ker je on kao popoln, ti pa imaš nizko samozavest in misliš, da te tako poniževanje drugega dela boljšo. si razvajeno derište, ki je bilo vedno navajeno bit najboljša in vse, zato pa ne moreš bit ponosna na svojega dragega in na njegove uspehe, ker te popolnoma zasenči, ker si nula. in zdaj se boš z njim šla pogovarjat, da je njegova popolnost kriva za krizo v vajinem razmerju. resno upam, da tip ni tolk zacopan vate, da te bo brcnil čez prag, kot si zaslužiš.
to je men res že preveč debilno da bi blo res..
Vsak raj ima svojo kačo.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Noella napisal/-a:Takrat še nisem bila popolna.
Dej ne bluzi.. kaj si pa pričakovala, prideš povedat, da si prevarala in še naprej varaš "popolnega tipa", ni vidt, da bi imela kdaj kmalu namen prekint s katerimkoli od vpletenih tipov in niti kančka sramu/slabe vesti ne kažeš, povrh se pa še delaš super popolno in mečeš ven budalaštine kot "mu bom dala še eno priložnost" (ROFL; razumela bi, če bi hotela rečt "bi rada nama dala še eno priložnost") - ne, nihče pri zdravi pameti ti ne bo ploskal.Noella napisal/-a:zanimal me je različno mnenje, ampak bi lahko pričakovala, da kaj več od žaljivk ne bom dobila. Pač tipično slovensko moraliziranje.
Zadnjič spremenil purple_rain, dne 28. Feb. 2011 22:05, skupaj popravljeno 1 krat.
- Mr. Nobody
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 10. 2010
s0nckic4 napisal/-a: resno upam, da tip ni tolk zacopan vate, da te bo brcnil čez prag, kot si zaslužiš.
Prag je prenizek.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 17:30, skupaj popravljeno 1 krat.
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Sploh nisem moraliziral (zgleda uporabljas velike besede, katerih pomena ne razumes). To kako revna oseba si ni moralno stalisce.Noella napisal/-a:sam še to se je manjkalo, moralizranje tipa na Cosmo forumu
Hvala vsem za mnenja
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
*Goflaa.* - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2010
po mojem mnenji bi bilo še najbolje, da te tvoj fant zaloti z fukačem (beri:bratrancem) in potem mu boš lahko dala še eno šanso.
Zadnjič spremenil *Goflaa.*, dne 01. Mar. 2011 19:05, skupaj popravljeno 1 krat.
Keep smiling =D it makes people wonder what you're up to.
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
Mr. Nobody napisal/-a:Nesanica napisal/-a:omg grem sm bruhat pa bom pol nadaljevala post...
Fuj kako lahko živiš sama s sabo...
Nekako tako.
Ti iz srca privoščim, da se ti tole v bližnji prihodnosti vrne, desetkratno. Baba na nivoju amebe. Pfuj.
Se popolnoma strinjam. nanamiša je dobro napisala kaj je ta ženska.
Izmeček si.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
Stripy - Debatorica
- Na forumu od: 22. 3. 2010
- Kraj: Ljubljana
Ja mene najbolj gane zadnji stavek prvega posta.
WTF? A si ti uredu?
Skrbi te, da ne bo našel boljše od tebe? In draga princeska, kaj je na tebi tok f...ing spešl, da ni boljše od tebe?
Mislm ok, prevaraš, to še nekak zastopim, ampak da se po vsem tem kuješ v zvezde? Ammmm ne! Pa bratranc, omg! Sta se najdla dva, k nimata pet pik v keglu!
Aja, nasvet! Pusti oba, pa si daj duška, znor se, ampak ne z bratrancem.
WTF? A si ti uredu?
Skrbi te, da ne bo našel boljše od tebe? In draga princeska, kaj je na tebi tok f...ing spešl, da ni boljše od tebe?
Mislm ok, prevaraš, to še nekak zastopim, ampak da se po vsem tem kuješ v zvezde? Ammmm ne! Pa bratranc, omg! Sta se najdla dva, k nimata pet pik v keglu!
Aja, nasvet! Pusti oba, pa si daj duška, znor se, ampak ne z bratrancem.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov