Preveč popoln in priden tip

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 28. Feb. 2011 21:34

Noella napisal/-a:Jap ženske smo ..so... (kakorkoli).. prasice... Men se je zgodil isto.. S fantom sem bila dve leti skupej, pa me je ta prevaral z mojo najboljšo prijateljico še iz vrtca, k mi je bla kt sestra... Itak ne bi nikol zvedela, če se ne bi enkrat z njo na smrt skregala, pa še pijani sva bili malo... nato je rekla... Sam tko da veš... Vedno sem ti zavidala, k si bla v vsem tko uspešna in sm spala s tvojim tipom, uživala sva, tko kot vidva nista nikol, vedn sm rekla, da bom enkrat spala s tvojim tipom in te na tak način uničla... Hjaaa sej ji je kar uspel... Ampak vsakemu svoje... Vsi dobijo vrnjeno... 2 leti pozneje jo je njen tip varal z njeno sestro.... Toliko primerov poznam, k ženske res izpademo največje k****

Sm če si tok special in popolna in oh in spoh -pravim zato ker kao tvoj tip boljše ne bo dobil - zakaj the fak je tvoj tebe varu? Res te je moru ornk zafrustrirat. Zdej ko sem to prebrala se mi dejansko smiliš ...
Aja pa ne štekam zakaj si bila prizadeta da te je varal če pa praviš da varanje še ne pomeni da nekoga nimaš rad...
Noella
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Noella » 28. Feb. 2011 21:36

Nesanica napisal/-a:
Noella napisal/-a:Jap ženske smo ..so... (kakorkoli).. prasice... Men se je zgodil isto.. S fantom sem bila dve leti skupej, pa me je ta prevaral z mojo najboljšo prijateljico še iz vrtca, k mi je bla kt sestra... Itak ne bi nikol zvedela, če se ne bi enkrat z njo na smrt skregala, pa še pijani sva bili malo... nato je rekla... Sam tko da veš... Vedno sem ti zavidala, k si bla v vsem tko uspešna in sm spala s tvojim tipom, uživala sva, tko kot vidva nista nikol, vedn sm rekla, da bom enkrat spala s tvojim tipom in te na tak način uničla... Hjaaa sej ji je kar uspel... Ampak vsakemu svoje... Vsi dobijo vrnjeno... 2 leti pozneje jo je njen tip varal z njeno sestro.... Toliko primerov poznam, k ženske res izpademo največje k****

Sm če si tok special in popolna in oh in spoh -pravim zato ker kao tvoj tip boljše ne bo dobil - zakaj the fak je tvoj tebe varu? Res te je moru ornk zafrustrirat. Zdej ko sem to prebrala se mi dejansko smiliš ...
Aja pa ne štekam zakaj si bila prizadeta da te je varal če pa praviš da varanje še ne pomeni da nekoga nimaš rad...

to ni bil ta tip in s tem nima nobene veze. Takrat še nisem bila popolna. V srednji šoli pač ima vsak svoje muhe in tud jaz sem jih imela, zato me je pač prevaral. Ampak samo zato, ker mi je tista punca zavidala. Jebi ga, take ste pač nevoščljivke, k se delate svetnice

pa še to... za vse tiste, ki me tukaj žalite bom rekla samo to, da se s tem spuščate še daleč pod moj nivo. Žalila ne bom nobenega, čeprav imam svoje mnenje o ljudeh ki moralizirajo po forumih ..
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 28. Feb. 2011 21:38

Všeč mi je, da se dogaja na forumu.
Kar pa mi ni všeč je, da tvoj tip študira medicino.Če ne spredvidi, kakšna si, pomoje še prehlada ne bo znal prepoznati :P
The world is as you are.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 28. Feb. 2011 21:38

Najprej je tip tebe prevaral z najboljšo prijateljico, potem je njen njo z njeno sestro, zdaj pa ti svojega novega z bratrancem? Takole se potem zavem, da je moj lajf neverjetno dolgočasen.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 28. Feb. 2011 21:39

Prvo kot prvo, si ga ti polomla (če ti še ni to jasno) in zato ne vidim razloga zakaj bi ti njemu dala še eno priložnost, prej bi lahko on razmišljal al dat tebi še eno priložnost, ko bo in če bo zvedel kar si mu nardila.
Vidim da je problem v tem da te on zasenči v vsakem pogledu. Kaj res moraš zdravit svoje komplekse na pridnem fantu, ki ga kao imaš rada?
Zame on ni popoln, če bi bil res popoln bi ugotovil kar mu delaš za hrbtom. Raje mu povej da si ga varala, če bo sam zvedel bi znal bit zares grdo. Takrat te niti Donava ne bo oprala od vzdevka K****. Ampak ti to delaj zastonj, z bratrancem, res si "carica". Če imaš rada bad boye potem ne vem zakaj si že 2 leti z njim, ki to očitno ni.
Aja, verjetno zato da ko se ti bo čez 5 let sprdnil da bi mela moža, otroke, hiško, psa, bo on z popolnomi geni prav super za nardit ti otroka, do poroke se boš itak že "znorela".

Varanje zame pome da nekoga nimaš dovolj rad, da ga ne spoštuješ, da si egoistična, pa še marskiraj, ampak žalil se en bomo, tega ne maraš.

Pa se zavedaš da si s svojim dejanjem prizadela svojega tipa in ga še užalila ob enem?

Tako kot tudi drugim puncam, si tut zame res poden od ženske, ampak če imaš ti čisto vest, potem ti pa vsaka čast. Jz se po varanju ne bi mogla pogledati v ogledalo in si biti včeš, sploh si pa večkrat varala, tko da pijana za novo leto ni noben izgovor, ampak si dejanje ponavljala...

Ne vem kaj bi še napisala, itak si izgubljen primer, ki ji nič ne pomaga, vsaj po odgovorih sodeč.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 28. Feb. 2011 21:39

emanuela napisal/-a:Všeč mi je, da se dogaja na forumu.
Kar pa mi ni všeč je, da tvoj tip študira medicino.Če ne spredvidi, kakšna si, pomoje še prehlada ne bo znal prepoznati :P

ROFL
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
haylee
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a haylee » 28. Feb. 2011 21:41

Tole se zihr nekdo norca dela; sej zanimivi ljudje hodjo po svetu, sam tole je pa tumač neverjetno, da nekdo dejansko tok bolano razmišlja...
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 28. Feb. 2011 21:43

Post nad teboj se ne citira!!!!!!

nevoščljiva ti pa res nimam biti za kaj... Verjemi da sem v svoji nepopolnosti desetkrat boljša od tebe... :D Sicer pa- meni se ne gnusi varanje, meni se gnusi varanje zpeljano na tak način kot to počneš ti - ko dobesedno delaš budalo iz tipa medtem ko pustiš jegovemu bratrancu da te poriva. in on naj bi bil kao fantov prijatelj... Bruh resno!!! tvoj tip se mi smili ko je dvojno izigran.
Noella
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Noella » 28. Feb. 2011 21:43

bolano? V katerem svetu ti živiš? Mal poglej okol sebe, pa boš videla kaj se dogaja po svetu... Življenje ni pravljica popolne cosmo punce brez napak. Marsikatera se tukaj ne zaveda

Sicer pa hvala vsem za moralne nasvete, sem se tudi jaz nasmejala, koliko razburjenja lahko povzroči, ko nekdo nekaj pove po pravici. Moje življenje ni popolno, ampak jaz se ne delam da je, za razliko od vas. Glede na teme na forumu ki jih prebiram ste vse polne moralnih nasvetov punc v težavah. Patetično res
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 28. Feb. 2011 21:45

Noella napisal/-a:Življenje ni pravljica popolne cosmo punce brez napak.

Mislim, da se to spreminja, popolne cosmo punce so ponavadi manj aktivne na forumu.
Po kaj si pa prišla, kot po moralni tuš?Tolažbo?Čestitke, da si upaš in da izstopaš iz množice?Ne, res, kaj si hotela?
The world is as you are.
Uporabniški avatar
haylee
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a haylee » 28. Feb. 2011 21:48

Noella napisal/-a:Žalila ne bom nobenega, čeprav imam svoje mnenje o ljudeh ki moralizirajo po forumih ..

Kaj pa tvoje mnenje o punci, k najprej na veliko vara, očita tipu, da je preveč popoln (in si je zato sam kriv, da je bil prevaran, doooh) in potem to še veselo razlaga na cosmoforumu, kjer se čudi negativnim odzivom?? Kaj si sploh hotla doseč s to temo? K men se zdi, da ti ne rabš nobenga nasveta glede svojega življenja, saj maš use tko lepo pošlihtan...
Noella
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Noella » 28. Feb. 2011 21:50

zanimal me je različno mnenje, ampak bi lahko pričakovala, da kaj več od žaljivk ne bom dobila. Pač tipično slovensko moraliziranje.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 28. Feb. 2011 21:52

KHM, od kdaj govor o varanju moraliziranje.

Varanje je napačno. Ti i ga prevarala z bratrancem, VAU ČESTITKE.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 28. Feb. 2011 21:52

Če pogledaš malo drugače, smo vsi disfunkcionalni, vsi imamo slabe izkušnje, vsi vemo da ni nič popolno.
Kljub moraliziranju si upam trditi, da nas večina tukaj tega ne bi bila sposobna izpeljati.
Ampak, verjemi ali ne, naše moraliziranje te ne naredi boljšega človeka.
The world is as you are.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 28. Feb. 2011 21:54

Noella napisal/-a:ne vem zakaj me je treba žalit, če samo povem svojo zgodbo in prosim za mnenje. Če ste pa ve vse take svetnice, ste pa verjetno iste k moj fant in vas tud vaši tipi verjetno varajo... Nihče ne mara svetnikov
Za razliko od tebe jst nisem pateticna lupina, ki rabi razburljivost v odnosu da se pocuti zivega. Ker imam dovolj drugih stvari v lajfu.
Noella napisal/-a:Sicer pa se bom verjetno odločila, da mu dam še eno priložnost. Pogovorila se bom z njim, da me pač moti ta njegova popolnost in da tako ne gre, ker se tud sama počutim zasenečena. Seveda bom afero zadržala zase
No saj sem rekel. Sama nicesar nimas, niti ene same stvari v lajfu za katero bi se potrudila in stala. Lol uzivi.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov