Preveč popoln in priden tip

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 04. Maj. 2011 22:51

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 15:55, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Dadyka15
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 1. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Dadyka15 » 04. Maj. 2011 22:53

a sm kj rekla d jih more...sm že povedala enkrat da mi greste popolneži na živčke.... nj se oglašajo tuki tisti, ki so bli prevarani al pa tisti,ki so kdaj varali... ne pa da dajejo nasvete tisti svetneži, ki tega nikoli v lajfu neb naredil...djte no, vsi smo pod kožo krvavi....
sam eni se tega branjo z vsemi štirimi (moški s petimi hehehe) drugi pa pač ne...
pa kaj, zgodil se je...kaj nj zdj...jokam al kaj??'
Imej se lepo in uživaj življenje do konca.. Le enkrat živiš!!
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 04. Maj. 2011 22:56

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 15:55, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
lemurka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a lemurka » 04. Maj. 2011 22:57

Uf Daddyka15, smo razkurjeni. Priporočam :wink: :http://www.anger-management-techniques.org/
tanF
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a tanF » 04. Maj. 2011 22:59

sirova štručka napisal/-a:Jah samo od sebe se že ni zgodilo :D
Sej te nihče ne obsoja, obsojanja vredno je samo tvoje razmišljanje, nič ne bi cenila, spoštovala, si čist preveč maščevalno nastrojena, mal se sprosti.

Točno tako.
Vsi smo krvavi pod kožo, samo to ni razlog za varanje. Če ti varaš, prav, samo ne pa potem promovirat tega kot dobra stvar.
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 04. Maj. 2011 23:02

sirova štručka napisal/-a:Pa morš še dojet, da se v zvezi ne sme it tega kdo bo koga.

Struca imas prav :D
Uporabniški avatar
Dadyka15
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Dadyka15 » 04. Maj. 2011 23:05

ne promoviram kot dobra stvar, nikol nism in ne bom,,,
mam tud jz bleme v zvezi zdele in to kr velke zato sm tko nastrojena,,, k pač ne morem prebolt d se je najina zveza začela tko da je moj dragi pač izbirau med mano in eno kuzlo in ker ga je ona odjebala je pač ostov z mano... sj sm nosila posledice še pol leta po tem, ker me je klical z njenim imenom pa ji pisu na skrivaj kok jo pogreša pa ona njemu nazaj d res ne ve kaj ona hoče pa take,,,,zato mi gre na živce ker obstajajo dvojna merila, da če tip prevara je pa ok, se zgodi, če pa ženska je pa najslabši človek na svetu...
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 04. Maj. 2011 23:11

Dadyka, daj ti skenslaj tega tipa ce te klice pod drugim imenom, vidim ti negativno upliva, prav oddajas jezne vibracije. Zakaj trpis s takim tipom?
tanF
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a tanF » 04. Maj. 2011 23:14

In zakaj tipa preprosto ne odjebeš namesto, da se živciraš z njim in ono kuzlo? Ni te vreden in poišči si nekoga, ki te bo. A se ene punce ne znate zase postavit?

In nikjer nisem pisal, da če tip vara je ok....
Uporabniški avatar
Dadyka15
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Dadyka15 » 04. Maj. 2011 23:16

sj to je blo 2 leti nazaj, ko sva začela hodit...
nevem zakaj se pustim mučit... ker ga imam na en način rada, čeprov bi ga kdaj najraj zlasala pa pobrala stvari in šla...
še sama sebi se čudim kaj mi je takrat bilo... močno sem se zaljubila vanj, no saj sva bila nekaj let samo prijatlja, potem je pa kar na enkrat priskočila močna iskrica...saj sedaj je že boljše med nama, mi izkazuje ljubezen, me vozi okoli, nisem več poimensko druga ženska, je pozoren do mene,,,
samo tisto mi ne gre iz glave pa da se svet podre...
mislim da rabim psihologa za take stvari,,,
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 04. Maj. 2011 23:24

Tvoj lubi je sam zasral, ne krivi zdaj za vse tiste ženske. Če ni zaupanja, lahko greš k ne vem kolikom psihologom pa ne bo nič pomagalo.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Dadyka15
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Dadyka15 » 04. Maj. 2011 23:37

misliš, da sem preveč kritična do njega in do sebe, ker ne morem odpustit???
morda je bila res samo napaka, da je se pustu manipulirat, samo preveč dni sem prejokala zaradi tega, za uro naprej nisem vedela, če bo najina zveza uspela, zaprla sem se vase in še zdaj sem v nekem oklepu...
nisem tipična ženska, ki bi se znala izpovedat kaj čuti, ne znam izražat čustev in vedo, ko je kaj narobe in me vpraša kaj je mu rečem da nič ni, in se zaprem vase in v sebi trpim...
kako naj mu oprostim pol leta trpljenja, jokanja vsak večer, trepetanja da mi ne bo rekel adijo in šel k njej v objem??
preveč me razžira, da mi bo rekel, da tako ne more več, da sem pretežek karater zanj, da me bo zapustu..
nočem ga zgubit, čeprov ni popoln, jemoj...pokazal mije mnogo stvari in mnogo občutkov nežnosti, ki jih do sedaj nisem poznala..
morda se ne počutim vsakič ženska ob njem, pa vendar me vedno pride iskat, ker ve da zaradi zdravstvenih težav ne smem vozit, objame mi kadar vidi da mi je hudo, tedno je tu, ko ga potrebujem..
pa tudi vedno sem bila jaz ob njem, ko je imel težke čase v družini...

do sedaj se še nisem tako čustveno odprla, tu sem se na tem forumu, v tem trenutku, kot se nisem še nikdar...
Uporabniški avatar
Kleio
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Kleio » 05. Maj. 2011 5:39

Noella napisal/-a: Fanta imam rada in ne bi ga rada prizadela in vem, da če ga pustim se mu bo podrl svet, ker vem, da bo težko našel boljšo od mene

pomoje lahko čist komot najde boljšo punco od tebe...
in nimaš ga rada, če bi ga imela, ne bi varala, sploh pa ne tako, da delaš to redno in še načrtuješ varanje v prihodnosti.
btw si res tako naivna, da misliš, da ti bo katerikoli od nas svetoval: "ja punca super, saj te razumemo, pač moraš se znoret. Znori se vmes, ko tvoj fant nima pojma- z njegovim bratrancem, pol pa živi vmes eno mirno življenje z njim".
Kr nekaj... :roll:
tanF
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a tanF » 05. Maj. 2011 11:02

Težko našel boljšo od tebe? Hmmmmm......... :roll:
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 05. Maj. 2011 11:13

...

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov