Preveč popoln in priden tip
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Noella napisal/-a:včasih je bolje kaj zamolčat da rešiš sebe.
A vidiš, in če se pretvarjaš, da se iskreno pogovarjaš (celo ti daš pobudo za iskren pogovor), hkrati se ti pa takle življenjski moto vrti v ozadju, si hinavka.
Zakaj bi se potem sploh rada pogovorila z njim? Tiho bodi.
-
*Goflaa.* - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2010
jullia_ napisal/-a:Noella napisal/-a:včasih je bolje kaj zamolčat da rešiš sebe.
A vidiš, in če se pretvarjaš, da se iskreno pogovarjaš (celo ti daš pobudo za iskren pogovor), hkrati se ti pa takle življenjski moto vrti v ozadju, si hinavka.
Zakaj bi se potem sploh rada pogovorila z njim? Tiho bodi.
Se strinjam.
Keep smiling =D it makes people wonder what you're up to.
-
*Goflaa.* - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2010
Noella napisal/-a:Ja rada bi se pogovorila z njim, da bi rešila zvezo. Saj mu bom rekla, naj mi tudi on pove, kaj ga moti na meni.
In še vedno mu ne boš povedala za bratranca.
Keep smiling =D it makes people wonder what you're up to.
- najstnica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 6. 2009
2x si ponovila, da mu boš dala še eno priložnost? Edini, ki tu lahko, da komu še eno priložnost je tvoj fant, ne pa ti. Ni on naredil napake, on se trudi zate, ti si pa taka egoistična prasica, ki tega ne ceniš. Kako sploh lahko ponoči zaspiš in se večx daš dol z njegovim bratrancem brez slabe vesti?
Dej pusti tega fanta, ki je še čist vredu, ki ga ni prizadela nobena tebi podobna še. Pusti mu priložnost, da najde punco, ki ga bo cenila in imela rada. Ne stri mu srca tako grdo, da bo še en 'jebač' če zato, ker ga je taka prasica kakor si ti prizadela.
Dej pusti tega fanta, ki je še čist vredu, ki ga ni prizadela nobena tebi podobna še. Pusti mu priložnost, da najde punco, ki ga bo cenila in imela rada. Ne stri mu srca tako grdo, da bo še en 'jebač' če zato, ker ga je taka prasica kakor si ti prizadela.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov