Preveč popoln in priden tip

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

spuko
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 3. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a spuko » 05. Maj. 2011 14:28

kaj pa ji lahko pomaga psiholog. psihoterapeut. kdorkol. Nevem kako lahko besede pomagajo.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 05. Maj. 2011 14:29

Mogoče ne veš zato, ker se ne pogovarjaš dovolj?Seveda on verjetno ne bo opravil vsega dela, ga mora tisti, ki ga obišče, sam opraviti.
The world is as you are.
tanF
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a tanF » 05. Maj. 2011 15:42

Enako kot v drugih strokah, se tudi med psihiatri najdejo takšni, ki stvari ne obvladajo. Vse je odvisno koliko želiš odšteti zanj.
Uporabniški avatar
lemurka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a lemurka » 05. Maj. 2011 15:59

nanamiša napisal/-a:Njen noben psiholog ne bo pomagu...

omg no, sej za take primere pa so psihologi :D
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 12. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 05. Maj. 2011 19:37

a res?
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
lemurka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a lemurka » 05. Maj. 2011 21:03

Sem super pojasnila, ane? Mah ne vem, pač rajš ne rečem za nekoga da je za odpis, tudi če mi gre na živce.
Darka27
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 5. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Darka27 » 06. Maj. 2011 18:58

Led Zeppelin napisal/-a:Na bruhanje mi gre, take ženske so žalitev za ostale ženske.

Posledično bo za*bala lajf temu tipu, pa še uničla odnos z bratrancem

Bratranc je prasc, ti pa k*rba.

Ok. mal sem brala začetek teme in.zakaj vsi to žensko obravnavate s prasico,kurbo, nesramnico?tega res ne razumem...a vi vsi mislite da ste idealni in da svojega dragega NIKOLI ne mislite prevarati?ko si boste našli idealnega partnerja boste praktično celo življenje( povprečno 50 let) imeli spolne odnose le in samo z njim?dajte no.ne zakrivajte oči sami sebi. nihče vam nebo verjel.mogoče se najde kakšen osebek, ki mu seks ne pomeni nič in le zaradi tega svojega partnerja nebo nikoli prevaral.A vsi ljudje z normalnim/velikim spolnim nagonom sex 50 let z eno in isto osebo nikakor ne bo zelo interesiral.zato, prosim zadržite takšne žaljivke zase, da ne boste mogoče čez 20 let pisali na tem forumu z isto težavo. kako se boste vi počutili ob takšnih žaljivkah?obnašate se kot 10 let stari otroci.
poglejte malo v realnost.In nikar ne mislite, da ko si najdete parterja da vas ta nikoli nebo prevaral. mogoče res izgleda angel in nevem kaj vse a če ima močan spolni nagon mu nebo do sexa le z vami. In nikar nikoli ne trdite da vas parter nikoli ni prevaral. kako veste? vsi ljudje znamo dobro prikrivati stvari za katere nikomur ni potrebno da jih izve.zato. prosim... NE ZAKRIVAJTE SI OČI in ne lažite sami sebi. a ni lažje se s partnerjem pogovoriti o tem in vsaj vedeti pri čem ste?pač sama tako realno gledam na svet in čeprav imava s partnerjem redne spolne odnose vsak dan, sva se po letu najine zveze odločila za odkrit pogovor.in odločila sva se da če ima kateri od naju kakršnokoli željo o sexu z kom drugim si o tem poveva. ne rečem da se to zdej dogaja vsak tedn.ampak vsaj enkrat na leto pa paše to monotonost razbliniti. in to ne pomeni da nimava norega in divjega sexa. nudiva si vse. a vendar. včasih kaj novega lepo zadiši. a vendar je s parterjem o taki zadevi bolje biti odprt, vsaj veš kdaj sexa z drugim ne pa da si zatiskaš oči in lažeš sam seb da to se pa teb nemore zgodit. in naj mi nihče ne trdi več da boste celo življenje sexal zgolj s parterjem. takšni ljudje se mi smilijo. izgleda da niso dovolj stari in še niso vstopili v realni svet...
Zadnjič spremenil Darka27, dne 06. Maj. 2011 20:06, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 06. Maj. 2011 19:14

Noella zakaj si pa zamenjala nick?
Darka27
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 5. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Darka27 » 06. Maj. 2011 20:05

Konkubina* zadovoljna? :chin:
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 07. Maj. 2011 7:56

Ekhm, saj ne da opravičujem kakršnokoli varanje, ampak med ''prevarati'' (enkrat) in ''varati'' (dlje časa, zavestno, partnerju lagati in prekrivati početje, ki ga on ne odobrava, z njegovim sorodnikom ali prijateljem po možnosti) in ob tem vzdihavati v modro nebo, kako je življenje nefer, ko pa moraš imeti takšnega ''preveč popolnega in pridnega tipa'' pač ni eno in isti shit. Ne moreš enačit to da se parkrat po dogovru s partnerjem plozneš dol z nekom drugim in tega, da se en čas plozaš z nekom na skrivaj za partnerjevim hrbtom.
Uporabniški avatar
morskadeklica_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a morskadeklica_ » 07. Maj. 2011 23:46

Dadyka15 napisal/-a:a sm kj rekla d jih more...sm že povedala enkrat da mi greste popolneži na živčke.... nj se oglašajo tuki tisti, ki so bli prevarani al pa tisti,ki so kdaj varali... ne pa da dajejo nasvete tisti svetneži, ki tega nikoli v lajfu neb naredil...djte no, vsi smo pod kožo krvavi....
sam eni se tega branjo z vsemi štirimi (moški s petimi hehehe) drugi pa pač ne...
pa kaj, zgodil se je...kaj nj zdj...jokam al kaj??'

Dadyka15 .. Sem bila že prevarana, ravno pred to zvezo in to sem zvedla na avtobusni postaji, ko sta prišli neki neznanki k men pa rečeta ti si pa od njega bivša.. pa sem rekla da sem še zdej z njim ter se tako pogovarjale dokler nismo prišle do spoznanja da naju je obe vrtel okrog prsta. Jaz sem ga pustila in NE NISEM GA PREVARALA! Le pustila. In mi je čist prav tko.. Sem pa imela srečo da sem bla sam dva mesca z njim.

Trenutno pa imam fanta s katerim sem že tri leta skupaj in vem, da me ni prevaral. Ker se v zvezi spremeni vse, le opaziti moraš to.. Pri bivšem ni bilo časa za nič drugo več, samo za sp.odnose.

Le zaupati moraš fantu, ne varati saj če varaš že fantje vedo "kolko je ura" in se gredo tud oni s tabo malo poigrat. Glede na tako dolgo zvezo, pa upam da ga še nisi prevarala. :gruebel:
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 1. 2005
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 08. Maj. 2011 0:59

Dadyka, po tvojem opisovanju sodeč dobim vtis, da ni z vajinim odnosom trenutno nič narobe. Če prav razumem, se tip zaveda, da je bilo njegovo obnašanje na začetku zveze nesprejemljivo. Če prav razumem, je imel tip lastne težave, ki jih je reševal; drugače verjetno ne bi obiskal psihiatra in imel izkušnje z antidepresivi.

Če sta zdaj skupaj in če zdaj vajina zveza funkcionira, potem ne vidim objektivne težave. Če pa v sebi nosiš nezaupanje in jezo, je pa to res nekaj, kar bi morala razčistiti. Praviš, da se težko odpreš, in da se tako, kot tu na forumu, še nisi odprla.

Najdi koga, ki se mu lahko odpreš. To je lahko psiholog, ampak lahko bi bil tudi tvoj tip.

V zdravem razmerju bi bil človek, ki se mu odpreš, tvoj tip, in bi se z njim o stvareh, ki te tarejo, pogovorila.

Poskusi najti nekoga, ki se mu lahko odpreš.

Ne išči zavetja v radikalnih mislih. Ni zdravo.
Uporabniški avatar
Dadyka15
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Dadyka15 » 08. Maj. 2011 11:44

za zakompleksna sm u nulo....sploh v zvezi s tem da naj bi bile ženske čustvena bitja...
jaz pač nočem bit, ker nisem smela bit, saj sem bila za to kaznovana, če sem pokazala vsaj malo čustev...to ne leti na mojo familijo ampak še v preteklost, v osnovno šolo, kjer so fantje vsa dekleta, ki smo bila bolj raznežena, no so nas tepli...kao neka premoč nad nami...to se mi je dogajalo štiri leta osnovne šole in nakar sem imela vsega dovolj in se udarjala nazaj...ko sem opravila z najhujšim od tistih potem sem imela mir pred vsemi...
in od takrat naprej nisem več raznežena in ne govorimo svojih čustvih...
jeza se itak na daleč prepozna, če sem kdaj užaljena, se delam da nisem slišala,ker nočem da bi ljudje videli kako me v notranjosti to prizadane..
mojemu pa vsake toliko časa povem, da ga imam rada...

mogoče najina zveza le ni tako slaba...
samo njemu se enostavno ne morem odpret...nočem da me spozna v drugačni luči...nočem da zve da imam tud jz čustva kot vsaka druga ženska,in predvsem jaz se nočem spremenit v tej smeri, saj sem prepričana, da bom zlomila svoj oklep, ki sem ga tako dolgo sestavljala..
bila bi prevelika sprememba zame...
morda sem pa res samo ena izmed tistih večnih pesimistov, ki jim je lažje se prepustiti toku, kot ukrepati za svoje dobro...
Imej se lepo in uživaj življenje do konca.. Le enkrat živiš!!
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 1. 2005
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 08. Maj. 2011 22:51

Dadyka15 napisal/-a:sploh v zvezi s tem da naj bi bile ženske čustvena bitja... jaz pač nočem bit, ker nisem smela bit, saj sem bila za to kaznovana, če sem pokazala vsaj malo čustev...

Meni se zdi, da si zelo čustvena oseba. Samo ne kažeš jih.

Ker čustev ne izražaš, jih čutiš toliko močneje, in te včasih celo prevladajo, ker hočejo na plano.

Dadyka15 napisal/-a:nakar sem imela vsega dovolj in se udarjala nazaj...ko sem opravila z najhujšim od tistih potem sem imela mir pred vsemi...

Dobra punca. :) Postavila si se zase in mu pokazala, kam sodi. :) To mi je všeč.

Dadyka15 napisal/-a:predvsem jaz se nočem spremenit v tej smeri, saj sem prepričana, da bom zlomila svoj oklep, ki sem ga tako dolgo sestavljala..

Oklep je premočna reč.

Razmisli raje o... obleki.

Vsekakor ne moreš biti kar "gola". Ni prav kazati vsakega čustva kar vsakomur, ki pride mimo.

Ampak oklep, po drugi strani... oklep je za na vojno območje, ne za vsakdanje življenje.

Tvoja izkušnja iz otroštva je verjetno res bila bojišče. Verjetno si takrat res rabila oklep.

Ampak v odraslem svetu odnosi niso vojna cona; vsaj ne bi smeli biti. V odraslem svetu ni groženj, pred katerimi bi te oklep lahko ščitil.

Hkrati je oklep težek in zadušljiv. V njem se potiš in težje se premikaš.

Poskusi kak del svojega oklepa sneti in ga zamenjati z, reciva temu, oblačilom.

Še vedno imaš svoja čustva pod nadzorom, ne daješ jih golih na plano. Ampak obrisi tvojih čustev se vidijo pod tkanino, in včasih jih tudi razkriješ.

Še posebej lahko svoja čustva pokažeš nekaterim ljudem, pri katerih se počutiš dovolj varno, da tudi tkanino odstraniš.

Dadyka15 napisal/-a:morda sem pa res samo ena izmed tistih večnih pesimistov, ki jim je lažje se prepustiti toku, kot ukrepati za svoje dobro...

Ne rabiš velikih korakov. Samo vsak dan odstrani majhen del oklepa.

Ne rabiš ga odstranjevati nič hitreje, kot se ti zdi varno.

Samo vsak dan en majhen kos.
Uporabniški avatar
Dadyka15
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Dadyka15 » 09. Maj. 2011 23:00

Alwaleed kok si ti ena fajn oseba...ne obtožuješ, ne kritiziraš ampak daješ človeku dobre in pozitivne misli, da mu polepšaš dan...
hvala ti za to, ker si mi polepšal dan, in mislim da tudi cel teden :D
Zadnjič spremenil Dadyka15, dne 09. Maj. 2011 23:13, skupaj popravljeno 1 krat.
Imej se lepo in uživaj življenje do konca.. Le enkrat živiš!!

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov