preveč ljubimcev?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Se strinjam s predhodnico. Kar se tiče širjenja vesti je pa tako, da se še kako rado "mimogrede" razširi take stvari, pa niti ni nujno, da je kdo od vpletenih ostal na suhem ali se čustveno navezal in bil prizadet po prekinitvi odnosa. Pa saj večkrat v kakšni družbi slišiš kdo je bil s kom, kdo se še vedno daje dol s kom ter koga je dal skozi že pred tem, skratka, pogosto osebe sploh ne poznam osebno, pa v roku 5 min izvem njeno/njegovo celotno (ali vsaj del) spolno preteklost. Bi rekla, da večina stvari kar drži, ker ne gre za plod domišljije, pač pa isto stvar o neki osebi pove več različnih oseb, tako da je jasno, da je nekaj na teh govoricah.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Heh, nisem pristojna za "analize mnenj", sem pa podala svoj pogled na tvoje mnenje - something wrong?Alena napisal/-a:Preden se torej lotiš analiziranja kakšnega posta ali pogleda na določeno stvar
Skratka, zdej ful zgledam, kot da na veliko sexam naokoli, a?, hehe, kar ni res, hočem samo poudarit, da ima ženska prav tako prosto izbiro kaj (s kom) bo počela in da ravno táko "podajanje mnenj" & razmišljanje samo še podpihujeta govorice in negativna mnenja; namreč če bi se vsak mal več zase brigal oz. predvsem manj ukvarjal z drugimi, tega [mnenja] niti ne bi bilo v tolikšni meri; ker je pa človek človeku največja zabava, bo to še kar naprej prisotno (kar se meni zdi krivično/narobe).
Ja, namigujem na to, da se meni zdi, da nimaš težav se strinjat s tem splošno razširjenim mnenjem.Alena napisal/-a:Pri točki a ne vem o čigavem mnenju govoriš. O mnenju večine, torej kadar o kateri punci zaokrožijo govorice, da je "radodarna"?
aja, še tole:
Mislim, da je kar večini jasno, da je uspešna resna zveza več vredna kot priložnostni sex, zato je nepotrebno poudarjanje tega, ter da se ne sexa "izven" zveze (če ni drugače dogovorjeno);Alena napisal/-a:K sreči pa niti nimam želje dati čez dosti moških, ker lahko vse to dobim pri enem, ko sem v resni zvezi.
ter da se ne sexa z zasednimi, se uporabi zaščita in se ne zavaja drugih udeleženih.
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Nesanica napisal/-a:zakaj bi me pa tip sploh vprašal koliko sem jih imela pred njim? Če mu je všeč kar mu počnem v postelji se lahko kvečjemu samo zahvali vsem mojim bivšim.
Meni je recimo vseeno, kolk jih je ženska imela pred mano, se pa hkrati zavedam, da sem v moški populaciji dokaj osamljen v svojem razmišljanju.
Bejbe, face it: večina tipov ZA RESNO ZVEZO noče ženske, ki je pred njimi imela že preveč tipov.
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Nja, ampak recimo jaz ZA RESNO ZVEZO nočem večine tipov, ampak takega, ki mu to ni pomembno. Tako da me ni nikoli skrbelo
Se pa strinjam, verjetno je večina tipov res taka.
Se pa strinjam, verjetno je večina tipov res taka.
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
- Kraj: Ljubljana
ja, če se daješ dol z vsakim, ki pride mimo, se dosti hitro zna razvedet okoli...ampak to samo kaže na inteligentnost obeh spolov v tem dejanju.
če bi me pa ker postrani gledal zarad številke, pa lahko samo odjebe. nej si najde devico marijo in bo srečen z njo.
mojega moje prejšnje spolno življenje sploh ne gane. bolezni nimam, sem testirana, ostalo pa je povsem moja stvar.
verjetno nekatere moti veliko število spolnih partnerjev ja, ker se bojijo, da se njihova kur*a okol. jaka samozavest, ni kej. Tako, kot oni nočejo videt takih, kot sem jaz, tako jaz nočem videt njih (za moje pojme je veliko hujše tako razmišljanje kot pa sex z večimi).
če bi me pa ker postrani gledal zarad številke, pa lahko samo odjebe. nej si najde devico marijo in bo srečen z njo.
mojega moje prejšnje spolno življenje sploh ne gane. bolezni nimam, sem testirana, ostalo pa je povsem moja stvar.
verjetno nekatere moti veliko število spolnih partnerjev ja, ker se bojijo, da se njihova kur*a okol. jaka samozavest, ni kej. Tako, kot oni nočejo videt takih, kot sem jaz, tako jaz nočem videt njih (za moje pojme je veliko hujše tako razmišljanje kot pa sex z večimi).
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
^^ ja ampak.. tudi tebi ne bo pomembno da je imel tip ki ga hočeš za RESNO ZVEZO prej 100 punc od katerih je vsaj 1 sexala bolje kot ti?
jaz mislim da če si sexala s 20 tipi ta ki ga boš hotela za resno ne bo najboljše sexal, te najbolj privlačil od vseh 21ih. in kako se potem zadovoljiš s takim, če ti je sex toliko pomemben?
ni čudno da imajo moški potem krizo srednjih let, če se ustalijo z eno žensko, medtem pa pogrešajo bluzenje in najboljši sex ki so ga takrat najbrž doživeli.. in se zavedajo da ne bojo nikoli več mladi.. in tudi ni čudno da folk potem vara, se pritožuje ker nič ni več dovolj, zakoni pa razpadajo..
jaz mislim da če si sexala s 20 tipi ta ki ga boš hotela za resno ne bo najboljše sexal, te najbolj privlačil od vseh 21ih. in kako se potem zadovoljiš s takim, če ti je sex toliko pomemben?
ni čudno da imajo moški potem krizo srednjih let, če se ustalijo z eno žensko, medtem pa pogrešajo bluzenje in najboljši sex ki so ga takrat najbrž doživeli.. in se zavedajo da ne bojo nikoli več mladi.. in tudi ni čudno da folk potem vara, se pritožuje ker nič ni več dovolj, zakoni pa razpadajo..
hej norci
-
zakaj bi pa sploh koga primerjal z nekom? to samo kaže na komplekse. Matr a nimate nič samozavesti al kaj?
-
slovenc79 - Cosmopsiho
torej, ti bi čisto tolerirala da se je tip pred tabo dal dol s pol mesta? saj je njegova stvar.. ampak bi bila tudi tvoja stvar ko se bi te naveličal in se vrnil na stara pota.
to je kot da bi otroku par let vsak dan novo igračo kupil, en dan pa bi mu zadnjo kupil in mu rekel samo to da ima, z ostalimi se pa ne sme več igrat.. po mojem mennju not good..
to je kot da bi otroku par let vsak dan novo igračo kupil, en dan pa bi mu zadnjo kupil in mu rekel samo to da ima, z ostalimi se pa ne sme več igrat.. po mojem mennju not good..
hej norci
-
veš kaj, naveliča se me lahko tudi en, ki prej ni imel še nobene. in to še bolj verjetno, ker mogoče ga bo pa zamikalo, kako je z drugimi.
in ja, moj jih je mel več kot preveč, malo morje, dobesedno je po*ukal usako, ki je prišla mim in bla za. Jaz se ne obremenjujem, važno je, da sva zdrava in se imava fino.
kaj pa bo, če bo, je pa čisto brezveze govorit. Potemtakem, najbolje, da si sam za vse življenje. Ker drugače se te lahko naveliča. Pa tudi, če se, življenje teče dalje.
in ja, moj jih je mel več kot preveč, malo morje, dobesedno je po*ukal usako, ki je prišla mim in bla za. Jaz se ne obremenjujem, važno je, da sva zdrava in se imava fino.
kaj pa bo, če bo, je pa čisto brezveze govorit. Potemtakem, najbolje, da si sam za vse življenje. Ker drugače se te lahko naveliča. Pa tudi, če se, življenje teče dalje.
- CaliLove*
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2011
Joj slovenc, primerjas mentaliteto otroka z mentaliteto odraslega cloveka. Ni primerjave.
Torej po tvoji logiki tisti, ki je imel veliko spolnih partnerjev, se nikoli ne more ustalit in zadovoljit z enim partnerjem? Samo tisti, ki je imel enega ali kvecjemu 2, mogoce 3 spolne partnerje, ima lahko resno monogamno razmerje? Ljudje odrastejo in se zresnijo. Ce je v zgodnjih 20ih tip mel vsak vikend drugo bejbo, to ne pomeni, da kasneje ne more bit zvest eni zenski. Isto velja za punce. Kar nekaj brezveze posplosujes.
Torej po tvoji logiki tisti, ki je imel veliko spolnih partnerjev, se nikoli ne more ustalit in zadovoljit z enim partnerjem? Samo tisti, ki je imel enega ali kvecjemu 2, mogoce 3 spolne partnerje, ima lahko resno monogamno razmerje? Ljudje odrastejo in se zresnijo. Ce je v zgodnjih 20ih tip mel vsak vikend drugo bejbo, to ne pomeni, da kasneje ne more bit zvest eni zenski. Isto velja za punce. Kar nekaj brezveze posplosujes.
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
-
Akvamarin - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 9. 2010
slovenc79 napisal/-a:torej, ti bi čisto tolerirala da se je tip pred tabo dal dol s pol mesta? saj je njegova stvar.. ampak bi bila tudi tvoja stvar ko se bi te naveličal in se vrnil na stara pota.
Kaksna pa je garancija, da moski, ki je prel seksal samo z 1 zensko, da se ne bo potem dajal dol s pol mesta?
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
slovenc79 napisal/-a:torej, ti bi čisto tolerirala da se je tip pred tabo dal dol s pol mesta?
Večina žensk to brez problema tolerira. Samo, da jim je tip privlačen, pa je.
Zaželjenost pri drugih ženskah je v ženskih očeh ena najboljših lastnosti, ki jih lahko ima tip.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
Akvamarin napisal/-a:Kaksna pa je garancija, da moski, ki je prel seksal samo z 1 zensko, da se ne bo potem dajal dol s pol mesta?
nevem.. ker mu je ona najlepše doživetje kar jih je kdaj doživel in če človek ne komplicira mu je lahko luštno
đžek, se strinjam.. sam jaz vzamem to bolj kot tekmovalnost. to pa naj bo pri športu, pri igrah, pri bilo čem sam pri resnih zvezah ne.
calilove, lahko se ustali. komot. sam glede na to da danes skoraj vsak zakon prej ali slej propade mi nič dobrega ne pove.
hej norci
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
slovenc79 napisal/-a:đžek, se strinjam.. sam jaz vzamem to bolj kot tekmovalnost. to pa naj bo pri športu, pri igrah, pri bilo čem sam pri resnih zvezah ne.
Niti ne, ker je privlačnost pomemben faktor...in njo rajca dejstvo da ga je ona zapela.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
ja, samo če je ženska taka, Led, kaj ko pride nekdo ŠE bolj zaželjen in se ji nasmehne? ona pa ima še čas, je še vedno privlačna, pa so "iskrice" pa nvm kaj vse pa "se zgodi" pa smo tam..
šele ko roža oveni vidi katere najpomembnejše so stvari
šele ko roža oveni vidi katere najpomembnejše so stvari
hej norci
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]