preveč ljubimcev?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- anciika
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 2. 2012
Vidm, da ste se kr razpisale. Še enkrat ponavljam, NE GRE za več fantov naenkrat v istem trenutku na istem mestu, ampak za več fantov od drugačnem času in na drugem kraju ((: fora usega je, da so mi prjatlce prkazale slabo vest, češ, da to ni prav glede useh teh fantov. Pomirila so me vaša mnenja, če pač vsi vemo zakaj se gre, ni nič narobe. Je pa res, da trenutno nisem pripravljena na resno zvezo čeprav se dobro počutim v družbi fantov, ne bi pa imela resne zveze, zato mi to čist paše zaenkrat. Da pa ne bi bila z nobenim pa enostavno ne gre, ker sm oseba, ki potrebuje veliko pozornosti, posebej moške. (je rekla ena psihologinja, da naj bi blo to zarad tega, ker nism mela očeta, samo meni se to ne zdi logično), ampk pustmo, to so zdej druge debate. Mislm, da sm zvedla kar sm hotela in da ni z mojim ravnanjem nič narobe!! Hvala vsem. Lp
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Je narobe toliko, kot sama misliš, da je narobe. Če se ti ob tem vredu počutiš, ne vem, zakaj bi poslušala prijateljice. One se mogoče ne bi počutile dobro, če bi v življenju seksale z več kot 3 tipi in bi bilo to za njih pač narobe.
Sej nobenemu ne škoduješ
Sej nobenemu ne škoduješ
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
anciika napisal/-a: Še enkrat ponavljam, NE GRE za več fantov naenkrat v istem trenutku na istem mestu, ampak za več fantov od drugačnem času in na drugem kraju ((:
Itak da ne, tisto prvo bi bil trojček, kar je pa spet popolnoma drugačna situacija
Več fantov ob drugačnem času in na drugem kraju je pa možno interpretirati tako, kot sem že jaz prej napisala (več fantov, s katerimi se dobivaš občasno izmenično), ali pa tako, da vsakič prejšnjega odpikaš in najdeš novega za določen čas, nato pa za njim spet tretjega
Kakorkoli že - če so vse osebe razsodne in se strinjajo s tem, ne vidim problema
-
Alena - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 2. 2012
Led Zeppelin napisal/-a:
Mah, kolikor jaz vidim vsak tip jokca ali teži FF ko ima ona novega tipa....te sranja kot so: "mi imamo vse porihtano" , pri meni ne primejo.
Tudi jaz bi imela podobne dvoma okoli tega, v kolikor bi se šla takšnih odnosov. Meni osebno se ne zdi nič takega, če nekdo v tem uživa, a vidim tu določene minuse.
Namreč, če se poslužuješ takšnih površinskih odnosov (kar ni nujno v vseh primerih, lahko da se s kom od teh tudi sicer družiš oz. se z njim poleg ostalih dobivaš redno) v manjšem kraju, pa četudi mestu (pri nas tudi v kakšnih večjih mestih vsak pozna nekoga, ki pozna osebo, ki pozna ... glavnega akterja ), se kaj hitro razve o tem in pri nas pač še nismo tako daleč v miselnosti, da bi se nam to zdelo nekaj sprejemljivega oz. vsakdanjega. Hitro se začne obsojati posameznika, zlasti če gre za žensko, se je oprime slab renome. Ponavadi ji ga nadenejo ženske, ki so "mati device" ali pa se take kažejo v javnosti, bodisi ker tega res ne odobravajo, bodisi ker ji zavidajo takšen stil življenja, bodisi ker se bojijo, da bi tista ženska spala tudi z njihovimi partnerji. (recimo) Potem so tukaj tudi moški, ki žensko, od katere ne dobijo kar želijo, označijo za k..., v tem primeru zagotovo, saj ni nujno, da takšna ženska spi kar z vsemi po vrsti in da je dovolj, da ima moški tiča.
In nenazadnje, kot je omenil LZ, prenehaš se srečevati s katerim od tipov, on to vzame skrajno resno, čeprav je odnos baziral na fizični ravni, zlasti, če je imel s to žensko "sex of his life" in ji začne gnjaviti, sploh če si najde tipa in bivši jebač tega ne more sprejeti.
Plus tega, kateri tip bo po takih govoricah sploh jemal resno to žensko, v kolikor bi se ona kdaj odločila oz. začutila, da si želi zaživeti z enim samim moškim? Verjetno si nobeden moški in nobena ženska, ki ima količkaj popucano "podstrešje", ne bo želela imeti partnerja, ki je pred tem položil tričetrt njenih kolegic.
Kaj pa vem, pomoje se je takšnega spolnega življenja "pametno" (če nekoga mika) posluževati v različnih krajih, s tem mislim na potovanju, izletu, ne pa, da greš dopoldan na tržnico in srečaš na poti vsaj 5 ff, poleg tega te branjevka gleda s posebnim zanimanjem (beri obsojanjem z očmi).
Pameten človek ne pove vsega, kar misli, a misli vse, kar pove.
(francoska modrost)
(francoska modrost)
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
Jah ne vem, če maš danes ravno ful od tega, da se dol daješ z več tipi naenkrat..."ugled" ti bo ostal celo življenje. Mogoče ženske res mislimo, da je to ok in da se to nobenemu ne zdi nič takega, ampak se bojim, da moški niso tako napredni
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
zakaj dostkrat slišim, da punce, ki rade sexajo, kar slovijo po tem, imajo "ugled"...men je to totalno mimo. Ja a vi mislite, da vsi okol vejo, da se nekdo dol daje z večimi? Ja mogoče, če sexa s takim kretenom, ki to razglaša okoli.
Sem bila v takih situacijah večkrat (sem sexala z večimi), pa še danes noben neve za nobenega, razen za moje resne zveze, torej vedo samo za 2
Sem bila v takih situacijah večkrat (sem sexala z večimi), pa še danes noben neve za nobenega, razen za moje resne zveze, torej vedo samo za 2
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^se strinjam; men se tud ne zdi, da se take stvari tako hitro, z lahkoto razvejo.
To, ko kdaj krožijo kakšne govorice o kateri, se mi zdi, da so bolj plod zamer in nevoščljivosti in ne temeljijo nujno na podlagi resničnih dogodkov.
Alena, daješ vtis, kot da hočeš bit nepristranska in samo opisuješ "tako pač je", ampak men tale tvoj roman deluje, kot da se pravzaprav ali a.)ful strinjaš s tem mnenjem ali b.)bojiš, da bo tudi o tebi podobna govorica zaokrožila.
Skratka, nikomur ne delaš usluge s tem.
To, ko kdaj krožijo kakšne govorice o kateri, se mi zdi, da so bolj plod zamer in nevoščljivosti in ne temeljijo nujno na podlagi resničnih dogodkov.
Alena, daješ vtis, kot da hočeš bit nepristranska in samo opisuješ "tako pač je", ampak men tale tvoj roman deluje, kot da se pravzaprav ali a.)ful strinjaš s tem mnenjem ali b.)bojiš, da bo tudi o tebi podobna govorica zaokrožila.
- pohorc
- Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 8. 2011
- Kraj: Kranj
Ma čudne govorice se začnejo že, če dva kontra spola le prijateljujeta. Že večkrat so mi avtomatsko pripisali kakšno punco, s katero sem se družil. Tako da je čisto vseeno, če se potem dejansko res pokata. Folk bo misli, da se, če se ali ne.
Glede čustev pa .. hja, dobro je, če znata osebka to kontrolirati. Fajn je, če se že na začetku določi, da gre samo za seks in nobenih čustev. V veliko primerov se potem eden res zaljubi, drugi pa izgubi interes, ampak kaj hočemo, vsi smo dali že takšne stvari čez in še jih bomo, če se gremo takšne igrice. Zato, draga avtorica, ti samo uživaj.
Glede čustev pa .. hja, dobro je, če znata osebka to kontrolirati. Fajn je, če se že na začetku določi, da gre samo za seks in nobenih čustev. V veliko primerov se potem eden res zaljubi, drugi pa izgubi interes, ampak kaj hočemo, vsi smo dali že takšne stvari čez in še jih bomo, če se gremo takšne igrice. Zato, draga avtorica, ti samo uživaj.
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
Zvoncica napisal/-a:Mogoče ženske res mislimo, da je to ok in da se to nobenemu ne zdi nič takega, ampak se bojim, da moški niso tako napredni :D
sama sem spoznala precej takih moških, s takšno (nenapredno) miselnostjo. kar se mene tiče, jih ne rabim v svojem lajfu. hočem partnerja, ki bo želel biti z mano, ker mu ustrezam, se dopolnjujema, mu je lepo v moji družbi in si želi z mano deliti življenje; ne pa zato ker sem imela pred njim samo 3 partnerje. če bi jih imela pa 15 ga pa ne bi zanimala.
se mora tukaj vsaka posameznica sama odločit, kaj ji je prednostno.
Vsak raj ima svojo kačo.
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Đizs. Tema je o tem, da jih ima ženska več HKRATI.
Ene pa kr nekaj replicirate, češ nočem tipa, ki bi me obsojal, ker sem jih imela več pred njim...bla bla.
Pa še kako hitro se take stvari zvedo. Bi rekel, da se ženska, ki se daje z večimi naenkrat dol, prej daje dol tudi s kakšnimi kreteni, kot pa pridnimi diskretnimi študenti.
Kot sem zapisal v eni drugi temi: če ženske nočete bit glavne zvezde moških pogovorov za šankom, si najdite resno zvezo z enim.
Ene pa kr nekaj replicirate, češ nočem tipa, ki bi me obsojal, ker sem jih imela več pred njim...bla bla.
White_Widow napisal/-a: Ja mogoče, če sexa s takim kretenom, ki to razglaša okoli.
Pa še kako hitro se take stvari zvedo. Bi rekel, da se ženska, ki se daje z večimi naenkrat dol, prej daje dol tudi s kakšnimi kreteni, kot pa pridnimi diskretnimi študenti.
Kot sem zapisal v eni drugi temi: če ženske nočete bit glavne zvezde moških pogovorov za šankom, si najdite resno zvezo z enim.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Em. Ti bi si želel obsojajočo osebo v svoji bližini? Ne? Torej, kaj te moti? Valda bo pametna ženska takega odmislila in iskala naprej nekoga manj obremenjenega/zakompleksanega.Džeki napisal/-a:Ene pa kr nekaj replicirate, češ nočem tipa, ki bi me obsojal, ker sem jih imela več pred njim...bla bla.
"Kurba je tista, ki da vsem, samo meni ne" al kako že..
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
Jah bejbe. Lahk se repenčimo, kakor se hočemo, žal bo veliko moških še vedno tako razmišljalo.
Tko kot jaz recimo nikakor ne verjamem, da bo tip, k je prevaral že vse svoje bejbe, ravno meni zvest. Pač za tipa si ne izbereš takega, isto pomoje moški gledajo.
Tko kot jaz recimo nikakor ne verjamem, da bo tip, k je prevaral že vse svoje bejbe, ravno meni zvest. Pač za tipa si ne izbereš takega, isto pomoje moški gledajo.
-
Alena - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 2. 2012
purple_rain napisal/-a:
Zakaj bi pa sploh želela ali morali delati komurkoli kakšno uslugo? Ti si čisto napačno razumela moj post.
Pri točki a ne vem o čigavem mnenju govoriš. O mnenju večine, torej kadar o kateri punci zaokrožijo govorice, da je "radodarna"?
S točko b pa se pravzaprav čisto strinjam. ČE bi si želela imeti takšne vrste spolno življenje kot ga opisuje avtorica te teme, bi se res bala za govorice (v tem primeru resnične), če bi spala z večimi. Meni to pač ne bi bilo po godu, ker si ne želim, da o meni zaokroži naokoli slab renome. Saj tega si menda nobena količkaj normalna ženska ne želi. K sreči pa niti nimam želje dati čez dosti moških, ker lahko vse to dobim pri enem, ko sem v resni zvezi.
Preden se torej lotiš analiziranja kakšnega posta ali pogleda na določeno stvar, premisli, preden začneš klamfati neke svoje teorije.
Zvoncica, se strinjam.
Pameten človek ne pove vsega, kar misli, a misli vse, kar pove.
(francoska modrost)
(francoska modrost)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]