preveč ljubimcev?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Ali je narobe če imajo punce več ljubimcev kot samo enega?

Glasovanje se je zaključilo dne 29. Mar. 2012 17:06

Da
7
21%
Ne
8
24%
Da, samo če nimajo fanta.
11
33%
Ne, če se zaščitijo
6
18%
Ne, če osebo s katero imajo odnose poznajo
1
3%
Skupaj glasov : 33

Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 28. Feb. 2012 21:09

podpiram. in svetujem uporabo kondomov.
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 28. Feb. 2012 23:28

^^jp.

Mal OT
MovieFreak napisal/-a:če seveda ima fanta, in ga vara, po možnosti še celo z več fanti.
a je razlika, če nekdo vara z eno osebo ali večimi? hmm..skor rajš vidim, da če že mora varat, nej z večimi, ker to zmanjša možnost, da se zaljublja v neko drugo :D
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 28. Feb. 2012 23:31

Pa smo ženske res smešne okrog zaljubljanja v druge. Očitno to boli veliko bolj kot pa sam seks? :D
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Summer055
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Summer055 » 29. Feb. 2012 6:50

Meni je pa to brezveze, da ženska sexa kr z vsemi povprek. Da je samska, in na vsake nekaj časa najde novega, mi ni napačno, ampak da je pa kr z vsemi naenkrat. Ni zame :D
Don't worry, be happy!!
Uporabniški avatar
Trouble
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Trouble » 29. Feb. 2012 9:04

Sem istega mnenja kot summer055. Podpiram, da uživaš in pridobivaš izkušnje, ampak ne z večimi na enkrat :roll:
Motiti se je človeško, v napaki vztrajati pa slaboumno.
MovieFreak
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 2. 2012
Kraj: Mb-okolica

Neprebrana objavaNapisal/-a MovieFreak » 29. Feb. 2012 9:47

purple_rain
PrispevekObjavljeno: 28 Feb 28, 2012 23:28 Naslov sporočila:
^^jp.

Mal OT
MovieFreak je napisal/a:
če seveda ima fanta, in ga vara, po možnosti še celo z več fanti.
a je razlika, če nekdo vara z eno osebo ali večimi? hmm..skor rajš vidim, da če že mora varat, nej z večimi, ker to zmanjša možnost, da se zaljublja v neko drugo

Aja? Torej tebi bi bilo bolj všeč, če bi te fant varal z več kot eno punco?
Prvič slišim nekaj takega :) ja saj posvoje imaš prav, ampak če malo bolj razmisliš, je pa vseeno veliko hujše, kot pa če ima samo eno.

Pa jebeš tu zdaj zaljubljanje, ker itak če zveš nekaj takega, verjetno neboš ostal z partnerjem, pa ni važno ali je z 5 bil ali z 1.
*Lani*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 12. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lani* » 29. Feb. 2012 21:53

Nič ni narobe s tem. Tudi če ima fanta. Ali punco. Ali kogarkoli. In če je oseba sama punca ali fant. Ali kdorkoli. Odgovor ni nič drugačen, če vstaviš neke določene spole notri v vprašanje. Dokler je to odprta zveza in je vsem vpletenim jasno na čem so in so se odločili, da jim tako tudi ustreza, je vse izvrstno. :)
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 29. Feb. 2012 22:48

Trouble napisal/-a:Sem istega mnenja kot summer055. Podpiram, da uživaš in pridobivaš izkušnje, ampak ne z večimi na enkrat :roll:

Zakaj?
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 29. Feb. 2012 22:54

zato, ker mora za vse ostat... :D :D :D
Uporabniški avatar
Trouble
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Trouble » 29. Feb. 2012 23:06

Zato ker se to meni zdi kurbirsko, da si vsak dan z drugmu. Isto kot kurba, samo da nisi plačana za to. Ne morš met tipov kr na "zalogo" :)
Motiti se je človeško, v napaki vztrajati pa slaboumno.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 29. Feb. 2012 23:17

Meni delujejo ženske, ki imajo več jebachev naenkrat, nekako...neizbirčne. Kar ni dobra lastnost.
FemmeFatal
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a FemmeFatal » 01. Mar. 2012 2:14

Mogoce so pa prevec izbircne. Ker v enem ne najdejo vsega, kar hocejo, dobijo v vec delih. ;)
Ampak salo na stran, jaz ne vidim v tem nic napacnega, dokler vsi vedo, za kaj gre. Pa ne mislim nujno, da se teh tipov kaj tice, koliko jih ima ona se zraven. Toliko pac, da vedo, da zadeva ni ekskluzivna. No, razen ce se vsi naenkrat znajdejo v postelji. V tem primeru pa toliko bolje zanjo. :D
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 01. Mar. 2012 2:23

kaj pa imaš pri jebačih za izbirat? privlačit te more. to je pa to. funkcija jebača je, da te dobro poF. s kvalitetnimi tipi (in ženskami) se gre pa v zvezo.

so mi pa smešne te "vsak dan z drugim" izjave. koliko žensk pri nas pa ima vsak dan drugega? bi rekla, da nobena (če se profesionalno s tem ne ukvarja). vsak mesec drugega mogoče, ampak pomoje res redkokatera. po mojem mnenju večina punc, ki se odloči malo znoret, menja nekje 4-5 tipov na leto, preden se naveliča ali pa zaljubi v nekoga in hoče zvezo. in pomoje res redkokateri tako "norenje" ustreza več let. se mi zdi dokaj nunasto vseskupaj, glede na besednjak, ki se uporablja in na sodbe, ki letijo.

je pa seveda na vsakemu, da deluje kakor mu paše.
Vsak raj ima svojo kačo.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 01. Mar. 2012 9:45

s0nckic4 napisal/-a: so mi pa smešne te "vsak dan z drugim" izjave. koliko žensk pri nas pa ima vsak dan drugega? bi rekla, da nobena (če se profesionalno s tem ne ukvarja). vsak mesec drugega mogoče, ampak pomoje res redkokatera. .

Zakaj pa ne, meni se zdi čisto mogoče... sej point te teme ni v tem, da bi ena vsak dan drugega našla in jih menjala, ampak da ima par poznanih 'kolegov', s katerimi se občasno izmenično dobiva, vsaj kakor sem jaz razumela :) Se pravi, na zalogi ima npr. Poldeta, Tineta in Jako, s katerimi se zmeni vsake toliko časa... enkrat z enim, drugič z drugim oz. odvisno, na katerega naleti na kakšnem žuru :D Ne poznam nobenega takega primera sicer, ker se o takih osebnih stvareh z znankami ne pogovarjam, ampak meni se zdi čisto možno, tako kot pri fantih, ki se lahko dobivajo z več dekleti vzporedno.

EDIT: aha, vidim, da je avtorica malo preformulirala vprašanje potem... tako da mi ni čisto jasno, kako točno misli; če gre za čisto navadno menjavanje spolnih partnerjev, pa situacija itak ni nič posebnega oz. imamo o tem že par drugih tem odprtih :)
*Lani*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 12. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lani* » 01. Mar. 2012 13:52

Meni se zdi, da je večina ljudi neizbirčnih. Tudi če so samo z enim. Ker od tega enega ne pričakujejo nič posebnega. Ne vem koliko parov sem spoznala, ki se povezujejo prek tega, da gresta dva skupaj jest, seksat, malo gledat film, malo na sprehod, malo si povedat kaj sta počela čez dan in je to to. Nobenih globokih pogovorov. Isto tako to, da je nekdo z večimi, ne pomeni, da je neizbirčen. Poznam take, ki so z večimi, ki se z vsako osebo ogromno pogovarjajo in povežejo prek nekega globokega skupnega interesa. Z eno osebo prek enih interesov, z drugo prek drugih. Ne vem. Meni izbirčnost nikakor ni zasnovana na številu, ampak na kakovosti zvez. Ampak na čemerkoli že je osnovana, mi tudi ni nič narobe s tem, da so eni manj izbirčni in eni bolj. Ne bi jih zdaj nekaj obsojala. :)

Kar se tiče tega, da je nekdo, ki je z večimi kot kurba, ampak neplačana, pa am, okej. Niti ne, ker so motivi ponavadi drugačni, ampak tudi če bi bila čisto taka kot kurba, pa okej. Ker s kurbo ni nič narobe. Pač poklic kot vsak drugi. Mi je fantastično, da se kurbe toliko obsoja, igralce v enih romantičnih filmih pa ne. Kot da se ne bi tudi oni poljubljali in simulirali seks za denar. :D

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]