Prevarala sem ga, naj mu to povem?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 115 prispevkov
• Stran 3 od 8
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8
Naslednja
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
..Evelyn.. napisal/-a:Pa kakšno olajšanje je to za vas, če pove? Če ga pusti brez razloga(česar niti sama nebo sposobna sigurno, tako pa bo on odločal o svoji usodi) misliš, da bo tip rekel kar: "Ja ok no, prov, adijo." če jo ljubi? Še huje bo, ker ON nebo imel olajšanja in nikakršnega razloga, da jo preboli. Tako bo ona sebi še večjo potuho dala in če bo imela še malo "smole" ji bo tip težil in vztrajal, da bi bil z njo ter naj mu pove razlog, zakaj ga je pustila. Zveza, ki navidezno pred partnerjem odlično funkcionira se nemore zaključiti kar brez razloga, če že gledaš na to, kako bo lažje NJEMU je to vsekakor tako, da bo izvedel in se odločil, kaj bo storil. Če se bosta razšla bo imel 100x več moči in volje, da jo preboli, ker bo vedel, da ga ni vredna, ker ga je varala. Če ga pa samo pusti with no reason at all, bo pa tipa še bolj maltretirala, ker se bo mučil zakaj je prišlo do tega. Sebično dejanje je, da varaš, še bolj sebično pa je če tega ne poveš. Sicer pa mislm, da to pišem že ene 10.000x ker izmečkov, ki varajo in pridejo prosit za nasvete na cosmo, kar ne zmanjka..
McLarnovc, če boš imel kdaj žensko, upam da ti pofuka pol sela in da nikol ne zveš. Boš izjemno srečen v taki zvezi!!
svaka čast!
če je lohk držala noge narazen naj pa še pove, kaj je nardila.
Jst sm dobila filing, da ji je bolj bed da bo ostala sama kukr pa da ne bo več z njim, kot z nekom katerga ljubi, ker pač če nekoga ljubiš in če ga imaš rad ga ne bo prizadel in tukej ni nobenga opravičevanja in izgovora več!
če ji sede menjavanje partnerjev in sexanje z drugimi, potem pač ne moreš bit v zvezi.Če je enkrat to nardila in če je to počela tolk časa, naj me koklja v rt nabaše, da nebi tega nardila še enkrat. Eno je enkratno varanje (ki seveda enako ni opravičljivo tud mal ne, skušam ga pa usaj pikico razumet) ko te strast potegne, drugo pa je to da se pet mescou jahaš naokoli in ko jahačeu zmanjka, se kr naenkrat spomnš na svojega hanija bucmuc
naj gre lepo do njega, mu v obraz pove čisto vse (detajle seveda lahko izpusti), naj ji on nazaj v obraz vrže vse možne kletvice in prekletstva tega sveta in naj stopi fant naprej in počaka na žensko, ki se mu ne bo jahala naokoli za njegovim hrbtom, ki ga bo spoštovala in imela rada.
In opravičila ni!Nikakršnega!
-
crazy_bitch - Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 11. 2007
jaz sem mnenja da mu nikoli ne poveš da si varala (si ne zasluži čeprav praviš da je bilo v vajini zvezi marsikaj narobe - citiram: "Seveda je bilo krivo tudi to, da je bilo v najini zvezi marsikaj narobe, nisem dobila pozornosti, večino časa se sploh ni ukvarjal z mano, ampak vem, da me je imelv vedno rad, kljub vsem prepirom in občutkom manjvrednosti. Veliko stvari je, ki me na njemu moti, s katerimi se ne morem sprijazniti, ampak res ga ljubim. In brez njega si sploh ne predstavljam življenja. Spet sem postala ista kot prej, in sedaj so tukaj ti občutki krivde." ) ... če si sedaj res srečna naj ostane tako (citiram: "Vse je postalo boljše, zveza je.. super.") Samo si napisala da imaš občutek krivde ( citiram: "Vendar vedno mislim na to kaj sem mu naredila, on mi res zaupa.. kot še nobeni in jaz sem tako grdo izigrala njegovo zaupanje. In to ne gre iz moje glave. Vsak dan jočem, ne morem jesti, ni mi več za stvari katere sem včasih rada počela, morda sem celo v rahli depresiji." ) ..tega pa nevem kako se boš rešila...
Zadnjič spremenil crazy_bitch, dne 29. Avg. 2010 21:28, skupaj popravljeno 1 krat.
Take me, break me, love me, grab me, shake meee... just be a good boy. obeeeey. <3
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
..Evelyn.. napisal/-a:P***a mate eni ljudje zgrešene poglede na varanje.. McLarnovc, če boš imel kdaj žensko, upam da ti pofuka pol sela in da nikol ne zveš. Boš izjemno srečen v taki zvezi!!
To se pa strinjam
Jaz sem za to, da punca pove - 1. zato, da se ne bo celo življenje sekirala (pa če je še tako kriva, zakaj bi mogla to celo življenje držat v sebi), 2. pa zato, ker pomoje, da bi vsakemu bilo boljše da zve, kot da mu partner prikriva to, pa naj se konča kakor se hoče..
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
-
cupcake - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 4. 2007
..Evelyn.. napisal/-a:Pa kakšno olajšanje je to za vas, če pove? Če ga pusti brez razloga(česar niti sama nebo sposobna sigurno, tako pa bo on odločal o svoji usodi) misliš, da bo tip rekel kar: "Ja ok no, prov, adijo." če jo ljubi? Še huje bo, ker ON nebo imel olajšanja in nikakršnega razloga, da jo preboli. Tako bo ona sebi še večjo potuho dala in če bo imela še malo "smole" ji bo tip težil in vztrajal, da bi bil z njo ter naj mu pove razlog, zakaj ga je pustila. Zveza, ki navidezno pred partnerjem odlično funkcionira se nemore zaključiti kar brez razloga, če že gledaš na to, kako bo lažje NJEMU je to vsekakor tako, da bo izvedel in se odločil, kaj bo storil. Če se bosta razšla bo imel 100x več moči in volje, da jo preboli, ker bo vedel, da ga ni vredna, ker ga je varala. Če ga pa samo pusti with no reason at all, bo pa tipa še bolj maltretirala, ker se bo mučil zakaj je prišlo do tega. Sebično dejanje je, da varaš, še bolj sebično pa je če tega ne poveš. Sicer pa mislm, da to pišem že ene 10.000x ker izmečkov, ki varajo in pridejo prosit za nasvete na cosmo, kar ne zmanjka..
Točno tko!!
Kakšno olajšanje ti prinese to?! Če ti je res žal za to, kar si storil, je nekaj najtežjega napako priznat partnerju! Je pa edino fer do njega. Vedu bo pri čem je in se bo na podlagi tega odločil kako naprej. Če se odloči, da ne gre več, bo imel vsaj dober razlog! In jo bo lažje prebolel!
S tem, ko partnerja kar zapustiš, ga pustiš v dvomih, še posebej, če te ima res rad. Sam pa si olajšaš delo, saj ti ni treba zbrati jajc, da se soočiš z resnico in priznaš napako tistemu, ki si ga najbolj prizadel!!
Sama sem točno to doživela. Po pol leta jokanja in prebolevanja, pa sem od drugih izvedela, da sem bila prevarana. Končno sem izvedela pravi razlog in sem bila presrečna, da se je zveza končala. Ker takega kretena, ki ti laže v obraz in nima niti toliko jajc, da sprejme posledice svojega dejanja, ne rabim vidit v življenju nikoli več!
-
*LooBika* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 5. 2008
Če si ga prevarala, mu to tudi priznaj...ce ti je res tuk zal, k pravis, bodi fer do njega pa mu povej... ker ce tok obzalujes to dejanje, potem te bo to slej k prej zacelo tok razjeda, da enostavno ne bos mogla vec... Boljše da izve to sedaj, ne čez nekaj let..
-
*pikapoka* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 5. 2009
Kdor enkrat vara(da ne govorimo o večjih cifrah) bo varal spet. Seveda so tut izjeme in še vedno obstaja nekaj odstotkou ljudi za katere to ne velja.
Mislim pa, da more vsekakor priznat vse skupaj in če sta res tolk in love in use oh in sploh bosta živela naprej srečna do konca svojih dni. Če pa mu ne pove, jo bo do konca živlenja težila misel na to s kom se je hopsala okol. In ne vem kako se lahko še sploh poljublja z njim, kaj šele da imata "zdrave in normalne" spolne odnose. No sej spet odvisno od človeka.
Jst osebno tega ne bi mogla nikoli odpustit, ker če more partner pozornost iskati nekje drugje, potem gotovo ne spada skupaj!!
Mislim pa, da more vsekakor priznat vse skupaj in če sta res tolk in love in use oh in sploh bosta živela naprej srečna do konca svojih dni. Če pa mu ne pove, jo bo do konca živlenja težila misel na to s kom se je hopsala okol. In ne vem kako se lahko še sploh poljublja z njim, kaj šele da imata "zdrave in normalne" spolne odnose. No sej spet odvisno od človeka.
Jst osebno tega ne bi mogla nikoli odpustit, ker če more partner pozornost iskati nekje drugje, potem gotovo ne spada skupaj!!
- lorelaj
- Kofetarica
- Na forumu od: 27. 6. 2005
fun napisal/-a: to je pa men čisto mimo.. Da tipa pusti, in mu ne pove zakaj ga je pustila.. Zihr se bo super počutu.
Saj nisem rekla, da ga pusti brez razloga. Pač mu pove, kaj ji na njem ni všeč, torej našteje tiste razloge zaradi katerih ga je varala. Vse pravite, kaj bo imel on od tega, če mu ne pove? Razloge, zakaj se meni zdi, da je bolje, da molči, sem že naštela. Kaj bo imel pa po vaše od tega, če mu pove? Popolnoma nič, samo ona profitera.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Vedel bo resnico. Veš nekaterim, iskrenost pomeni veliko v življenju,
It was forever..but it didnt last long..
- lorelaj
- Kofetarica
- Na forumu od: 27. 6. 2005
^^
Sicer se trudim biti vedno odkrita do drugih ljudi in želim, da so taki tudi ostali do mene, vendar v nekaterih primerih je pač tako, da je resnico bolje zadržati zase. Sploh v primeru, če nekomu narediš več slabega kot dobrega. To pa bi se po mojem mnenju zgodilo tudi v tem primeru. Je pa to samo moje mnenje.
Sicer se trudim biti vedno odkrita do drugih ljudi in želim, da so taki tudi ostali do mene, vendar v nekaterih primerih je pač tako, da je resnico bolje zadržati zase. Sploh v primeru, če nekomu narediš več slabega kot dobrega. To pa bi se po mojem mnenju zgodilo tudi v tem primeru. Je pa to samo moje mnenje.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Jaz ne vem, kako bi se v tej temi opredelila. Po eni strani se strinjam, da je treba povedat za nezvestobo (še sploh, če obstaja možnost, da prevarana oseba to izve drugje), po drugi pa na tem forumu vidim, kakšne dolgoročne posledice varanje pusti na človeku, zato se mi poraja vprašanje, če je v resnici pošteno nekoga obremenit z dejstvom, da je bil prevaran in mu tako porušit zaupanje, ne le vase, ampak tudi v vse bodoče partnerje.
-
PeggySue* - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 11. 2006
- Kraj: Gorenjska
Samo sebe sem presenetila s takšnim zaključkom.
"Odpusti si,molči in furaj naprej to vezo,ki jo že imaš."
Pomembno je,da si odpustiš in ne ponoviš več te napake.
Nekako me je dejstvo,da imaš tako močan občutek krivde in,da imaš fanta še vedno tako rada,prepričalo,da mu ne poveš,čeprav sem nasplošno proti varanju.
"Odpusti si,molči in furaj naprej to vezo,ki jo že imaš."
Pomembno je,da si odpustiš in ne ponoviš več te napake.
Nekako me je dejstvo,da imaš tako močan občutek krivde in,da imaš fanta še vedno tako rada,prepričalo,da mu ne poveš,čeprav sem nasplošno proti varanju.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Uh nagravžno. Ko bi ga vsaj prevarala samo enkrat, pa bi ji taki nasveti še prav prišli.
It was forever..but it didnt last long..
-
PeggySue* - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 11. 2006
- Kraj: Gorenjska
..Evelyn.. napisal/-a:Uh nagravžno. Ko bi ga vsaj prevarala samo enkrat, pa bi ji taki nasveti še prav prišli.
Ja se strinjam.Ampak saj pravim,da sem samo sebe presenetila.Morda zato,ker ona sprašuje za nasvet in ne on.
Če bi vprašala,kaj je najbolje zanj,bi ji svetovala,da naj mu pove.Tako pa je vprašala zase in sem ji odgovorila tako,kot mislim,da je zanjo najbolje.
Prvi neprebran prispevek • 115 prispevkov
• Stran 3 od 8
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]