Prevarala sem ga, naj mu to povem?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 115 prispevkov
• Stran 6 od 8
•
Prejšnja
1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8
Naslednja
-
tmis_ - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 9. 2005
purple_rain napisal/-a:Ja, ko si star nekje 16-22..Angel in devil shoes napisal/-a:Kadar je kriza se z partnerjem pogovoriš, kot prvo an. Vara se ne! To je najbolj grda stvar, ki jo lahko partnerju narediš !
Kasnej, z več odgovornostmi v življenju, se tud prioritete mal prerazporedijo.
Ne rečem, da ni narobe, sam zihr pa ni najhujša možna stvar..
Se strinjam.
-
baroque - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 3. 2010
- Kraj: Kranj
*purple* napisal/-a:..Evelyn.. napisal/-a:Pa kakšno olajšanje je to za vas, če pove? Če ga pusti brez razloga(česar niti sama nebo sposobna sigurno, tako pa bo on odločal o svoji usodi) misliš, da bo tip rekel kar: "Ja ok no, prov, adijo." če jo ljubi? Še huje bo, ker ON nebo imel olajšanja in nikakršnega razloga, da jo preboli. Tako bo ona sebi še večjo potuho dala in če bo imela še malo "smole" ji bo tip težil in vztrajal, da bi bil z njo ter naj mu pove razlog, zakaj ga je pustila. Zveza, ki navidezno pred partnerjem odlično funkcionira se nemore zaključiti kar brez razloga, če že gledaš na to, kako bo lažje NJEMU je to vsekakor tako, da bo izvedel in se odločil, kaj bo storil. Če se bosta razšla bo imel 100x več moči in volje, da jo preboli, ker bo vedel, da ga ni vredna, ker ga je varala. Če ga pa samo pusti with no reason at all, bo pa tipa še bolj maltretirala, ker se bo mučil zakaj je prišlo do tega. Sebično dejanje je, da varaš, še bolj sebično pa je če tega ne poveš. Sicer pa mislm, da to pišem že ene 10.000x ker izmečkov, ki varajo in pridejo prosit za nasvete na cosmo, kar ne zmanjka..McLarnovc, če boš imel kdaj žensko, upam da ti pofuka pol sela in da nikol ne zveš. Boš izjemno srečen v taki zvezi!!
svaka čast!
če je lohk držala noge narazen naj pa še pove, kaj je nardila.
Jst sm dobila filing, da ji je bolj bed da bo ostala sama kukr pa da ne bo več z njim, kot z nekom katerga ljubi, ker pač če nekoga ljubiš in če ga imaš rad ga ne bo prizadel in tukej ni nobenga opravičevanja in izgovora več!
če ji sede menjavanje partnerjev in sexanje z drugimi, potem pač ne moreš bit v zvezi.Če je enkrat to nardila in če je to počela tolk časa, naj me koklja v rt nabaše, da nebi tega nardila še enkrat. Eno je enkratno varanje (ki seveda enako ni opravičljivo tud mal ne, skušam ga pa usaj pikico razumet) ko te strast potegne, drugo pa je to da se pet mescou jahaš naokoli in ko jahačeu zmanjka, se kr naenkrat spomnš na svojega hanija bucmuc
naj gre lepo do njega, mu v obraz pove čisto vse (detajle seveda lahko izpusti), naj ji on nazaj v obraz vrže vse možne kletvice in prekletstva tega sveta in naj stopi fant naprej in počaka na žensko, ki se mu ne bo jahala naokoli za njegovim hrbtom, ki ga bo spoštovala in imela rada.
In opravičila ni!Nikakršnega!
SE STRINJAM 100 % !!
-
*frutabela* - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 8. 2008
Tudi jaz se strinjam da fantu kr povej da si ga varala! Ne razumem kak eni rečete, naj ga pusti, vendar mu naj ne pove da ga je varala?? Če bo mu kr neki razlog rekla ,bo fant imel upaanje, da jo dobi nazaj. Vsaj jaz bi hotela vedet če me moj prevara, ne pa da mi pove nek bedast razlog za razhod...
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
in kaj sedaj?
Menda pa ja lahko še vedno napišeš kaj bi storil ti v primeru če bi partnerja prevaral in ali bi si želel zvedeti za prevaro
Res nevem zakaj takšno kompliceranje če se kaj napiše v staro temo. Sploh pa je po mojem ta tema takšna da ni potrebno odgvorajati le na prvi post teme...
Menda pa ja lahko še vedno napišeš kaj bi storil ti v primeru če bi partnerja prevaral in ali bi si želel zvedeti za prevaro
Res nevem zakaj takšno kompliceranje če se kaj napiše v staro temo. Sploh pa je po mojem ta tema takšna da ni potrebno odgvorajati le na prvi post teme...
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
- Trdonja
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 3. 2010
Rešitev je zelo enostavna in predvsem odvisna od tebe. Ne poslušat druge ljudi, ki ti govorijo kaj moraš naredit in kaj bi bilo prav itd., ker ti ljudje imajo moralno socialno oprane možgane in niso sposobni razmišljat s svojo glavo.
Če ga imaš rada, bi bila rada z njim in si sposobna s temi dejanji živet, bodi tiho in bodi z njim - ob tem se moraš seveda zavedat, da on lahko to eventualno zve in potem je lahko hudič.
Če pa imaš slabo vest in bi se rada tega znebila, pa ni druge rešitve kot da mu poveš (s problemi se je potrebno soočit). Probaj mu razložit celotno zgodbo. Če bo razumel bo, če ne pa pač žal.
Vsekakor pa glej primarno na svoj dobrobit (zdaj še nimaš nekih otrok do katerih bi imela neko dolžnostno upravičenje ipd.) in ne na njegov.
Naredi tak, da se boš ti boljše počutila!
Šele zdaj sem videl, da je prvotni post star. Ni važno, način razmišljanja ostane enak za vse podobne probleme.
Če ga imaš rada, bi bila rada z njim in si sposobna s temi dejanji živet, bodi tiho in bodi z njim - ob tem se moraš seveda zavedat, da on lahko to eventualno zve in potem je lahko hudič.
Če pa imaš slabo vest in bi se rada tega znebila, pa ni druge rešitve kot da mu poveš (s problemi se je potrebno soočit). Probaj mu razložit celotno zgodbo. Če bo razumel bo, če ne pa pač žal.
Vsekakor pa glej primarno na svoj dobrobit (zdaj še nimaš nekih otrok do katerih bi imela neko dolžnostno upravičenje ipd.) in ne na njegov.
Naredi tak, da se boš ti boljše počutila!
Šele zdaj sem videl, da je prvotni post star. Ni važno, način razmišljanja ostane enak za vse podobne probleme.
-
Špela89 - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 3. 2010
Fantu je treba povedat resnico, ker si to zasluži. Razloga za to, da varaš fanta pol leta pa ni. To je podlo in noben si tega ne zasluži. Če v vezi nisi bla srečna, bi jo pač končala in šla naprej. Skušaj se postavit v fantovo kožo, pa ti bo takoj jasno, kaj si mu nardila
-
tmis_ - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 9. 2005
*frutabela* napisal/-a:Tudi jaz se strinjam da fantu kr povej da si ga varala! Ne razumem kak eni rečete, naj ga pusti, vendar mu naj ne pove da ga je varala?? Če bo mu kr neki razlog rekla ,bo fant imel upaanje, da jo dobi nazaj. Vsaj jaz bi hotela vedet če me moj prevara, ne pa da mi pove nek bedast razlog za razhod...
Kaj zaboga pa bo tip pridobil s tem,da bu izvedel,da ga je punca varala? A sploh veš, kakšni so občutki manjvrednosti in ponižanja ob tem,da ti človek, ki si ga imela rada in za katerega si si predstavljala, da te ima rad, pove,da se je spečal z drugo?
Poznam kar nekaj ljudi, ki so bili prevarani in pravijo, da jih je to psihično kar lepo sfukalo in da če bi lahko zavrteli čas nazaj, raje ne bi vedeli pravega razloga.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 22:59, skupaj popravljeno 1 krat.
Prvi neprebran prispevek • 115 prispevkov
• Stran 6 od 8
•
Prejšnja
1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]