Prevarala sem ga, naj mu to povem?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- MIS_MAS
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 3. 2008
rebelgirl napisal/-a:jst mu ne bi povedala.
če ga maš tko rada, pozabi na tisto kar je blo in živi naprej. zbriši iz možgan. se ni zgodilo.
v življenju nardimo mnogo napak, zavestno ali podzavestno, delamo take in drugačne pizdarije, nam je žal in nam ni. ne kompliciraj stvari ampak čist izbriši iz spomina in bodi srečna.
če pa nimaš čudovite funkcionalne zveze ga pa pusti. in pogovora ne začni s tem, da si ga prevarala ini zdala njegovo zaupanje, ampak s tem, da si iskala bližino takrat ko si jo rabla in je od njega nisi dobila. krivda za varanje itak ni bla samo tvoja.
good luck!
ostali pa...prosim prosim ne me napadat. to je pač moje mnenje. js ne bi povedla. nism. ne bom.
od koga pa? ( tudi jaz samo pravim, ne napadam te ) Njegova ziher da ne, če je iskala bližino bi pa se pogovorila z njim ne pa kar z drugimi skočila v posteljo. Kot da ji je drugi dal bližino - s čem te, seksom? I don't think so...
Čeprav je za nekoga skok čez plot najlažja pot do iskanja bližine če ti je kdo ne nudi, ampak verjamite oz. tako ali tako vidite na koncu NAJTEŽJA ko si že storil in se potem tega kesaš. Pogovor bi bil potemkaj lažje ampak se ga večina ljudi na veliko izogiba, ker se boji prizadeti drugega človeka, ki pa je na koncu 100× bolj prizadet kot pa bi bil drugače, če bi se pogovoril kaj te muči, kvečjemu bi sam povedal v čem se njemu zdi, da je težava, da je zveza taka če je v tem problem.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
rebelgirl napisal/-a:krivda za varanje itak ni bla samo tvoja.
ostali pa...prosim prosim ne me napadat. to je pač moje mnenje. js ne bi povedla. nism. ne bom.
če obrneva tole tvoje mnenje.
Pride tvoj tip do tebe in ti pove, da se je pet mescou jahal naokoli, pa ne samo z eno, ampak z večimi. In ti bi sebe krivila?
jst res ne vem, a nekatere res nimate nobenga samospoštovanja al kako?
Kako lahko ni samo ona kriva, da ga je prevarala?a ji je on noge v luft držal?ni ne?Ji je naročil naj se gre sk*rbat?Ni ne?Od kje potem njegova krivda?Ker ji ni posvečal nevemkolk pozornosti in ji dajal točno tistega kar je hotela?In zakaj sploh je vztrajala v taki zvezi?In potem je zarad tega on kriv, da ga je prevarala?
Bulšit!
Samo ona je kriva tega dejanja!Če bi bila človek na mestu bi mu že prej povedala, kaj jo teži, kaj jo moti, skušala zvezo rešit,če nebi šlo, bi pač šla stran in potem imela druge.
vse tiste, ki ste toliko proti temu, da ji pove, mi prosim res povejte kako bi bilo vam, da se tip za vašim hrbtom jeb* naokoli vi pa tega ne veste in v spletu okoliščin izveste nekje čez pet let, ko sta že po možnosti poročena, da se je polleta veselo jahal naokoli, ko ste vi mislile da umira za vašo ljubeznijo in željo po vas.
če bi še vedno odgovorile enako, potem priporočam obisk psihologa, ker to meji že mal na sadomazohizem
- MIS_MAS
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 3. 2008
*purple* napisal/-a:rebelgirl napisal/-a:krivda za varanje itak ni bla samo tvoja.
če obrneva tole tvoje mnenje.
Pride tvoj tip do tebe in ti pove, da se je pet mescou jahal naokoli, pa ne samo z eno, ampak z večimi. In ti bi sebe krivila?
jst res ne vem, a nekatere res nimate nobenga samospoštovanja al kako?
Kako lahko ni samo ona kriva, da ga je prevarala?a ji je on noge v luft držal?ni ne?Ji je naročil naj se gre sk*rbat?Ni ne?Od kje potem njegova krivda?Ker ji ni posvečal nevemkolk pozornosti in ji dajal točno tistega kar je hotela?In zakaj sploh je vztrajala v taki zvezi?In potem je zarad tega on kriv, da ga je prevarala?
Bulšit!
Samo ona je kriva tega dejanja!Če bi bila človek na mestu bi mu že prej povedala, kaj jo teži, kaj jo moti, skušala zvezo rešit,če nebi šlo, bi pač šla stran in potem imela druge.
vse tiste, ki ste toliko proti temu, da ji pove, mi prosim res povejte kako bi bilo vam, da se tip za vašim hrbtom jeb* naokoli vi pa tega ne veste in v spletu okoliščin izveste nekje čez pet let, ko sta že po možnosti poročena, da se je polleta veselo jahal naokoli, ko ste vi mislile da umira za vašo ljubeznijo in željo po vas.
če bi še vedno odgovorile enako, potem priporočam obisk psihologa, ker to meji že mal na sadomazohizem
podpis
-
snezinka* - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2008
Glede na to, da naj bi imela zdaj vredu zvezo, se mi zdi, da moraš pri sebi razčistit, ali boš lahko živelas tem občutkom krivde, ne da mu poveš o varanju. Če zmoreš in veš, da tega ne boš več storila, ker ga imaš res rada, potem zadevo pozabi, furaj zvezo dalje in ga ne muči s svojo izpovedjo o varanju, ker boš nanj le preložila težko breme, verjetno te bo pustil in pri sebi gojil občutek, da so vse ženske iste prasice.
Na splošno bi v primeru, da je tipu res žal, če bi me prevaral, raje videla da ne vem, ker kar ne veš ne boli. Pa ne gre se zdej za to, da nisi sposoben najt bolšega tipa, ampak v tem, da če si v neki popolni zvezi, v kateri je enkrt prišlo do težav, ki jih je nekdo v trenutku prevelike slabosti rešil z varanjem, potem nadaljuješ nekaj kar je lepo (pa čeprav v določenem trenutku v pret. ni bilo).
Na splošno bi v primeru, da je tipu res žal, če bi me prevaral, raje videla da ne vem, ker kar ne veš ne boli. Pa ne gre se zdej za to, da nisi sposoben najt bolšega tipa, ampak v tem, da če si v neki popolni zvezi, v kateri je enkrt prišlo do težav, ki jih je nekdo v trenutku prevelike slabosti rešil z varanjem, potem nadaljuješ nekaj kar je lepo (pa čeprav v določenem trenutku v pret. ni bilo).
-
Shelve - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 2. 2009
ana900, ti si na tega fanta samo navezana. To ni več ljubezen. Najboljše bi bilo, da ga pustiš in si najdeš nekoga na katerem te ne bo toliko stvari motilo, ker čez 1 leto te bo spet prijelo bit z nekom drugim. Končaj zvezo, zdivjaj se, potem pa bo že prišel mimo pravi.
-
*pikapoka* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 5. 2009
~NIA~ napisal/-a:jest ne bi mogla živet s tem, da bi mu lagala v obraz in ostala z njim. kje je smisel zveze, če so sami laži.. neglede na to da kar se ne ve, ne boli.
povedala bi mu in ga jest pustila. tud če bi on želel ostat z mano in mi use odpustu, jest nebi hotela. kr se nebi več fajn počutila.
in še nekaj, če partnejra L J U B I Š in ti pomeni vse, ga za nič na svetu ne boš prevarala. Če ti je pa tko.. mal glupo pa mal dougčas pa neveš kaj bi, je pa itak že samo po seb neki narobe. učasih se da to rešit, učasih ne.. ampak probat rešit to vajno monotono zvezo bi mogla predn si ga prevarala.
Podpis pod toLe.
- jaqluine
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 8. 2009
prvo: če nekoga ljubiš pomeni,da ga tudi spoštuješ. ali pomeni nekoga spoštovati tj. ljubiti, če ga varaš?
drugo. je kar je, nima te noben pravice obojat, kot da sama že pred tem neljubim dogodkom nisi vedela, da ni najbolj prov
tretje: če misliš, da lahko ti sama zdžiš, da mu ne poveš-čeprav se po moje sama zavedaš občutka krivde in da te bo grizlo kaj če vseeno zve, potem mu ne povej. ob tem seveda zagrešeš še hinavščino, ker se delaš da je med vama vse v najlepšem redu
drugo. je kar je, nima te noben pravice obojat, kot da sama že pred tem neljubim dogodkom nisi vedela, da ni najbolj prov
tretje: če misliš, da lahko ti sama zdžiš, da mu ne poveš-čeprav se po moje sama zavedaš občutka krivde in da te bo grizlo kaj če vseeno zve, potem mu ne povej. ob tem seveda zagrešeš še hinavščino, ker se delaš da je med vama vse v najlepšem redu
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
(ne vem, a sem prav razumela tvoj post)Pa saj ni. Kaj če ti, npr., partner zakocka vse (skupne) prihranke, ki si jih nameraval namenit izobrazbi otrok/prenovi stanovanja/nakupu nečesa večjega..? Je pijanec ter ogroža svoje & tvoje zdravje, po možnosti še varnost otrok?marypa napisal/-a:eni pač mislijo, da varanje ni nekaj najhujšega v zvezi.
Ne rečem, da sem že tam, ampak - z leti se pogledi na življenje(vesolje in sploh vse) spremenijo..
S tem se pa precej strinjam.lorelaj napisal/-a:Sicer se trudim biti vedno odkrita do drugih ljudi in želim, da so taki tudi ostali do mene, vendar v nekaterih primerih je pač tako, da je resnico bolje zadržati zase. Sploh v primeru, če nekomu narediš več slabega kot dobrega. To pa bi se po mojem mnenju zgodilo tudi v tem primeru. Je pa to samo moje mnenje.
Sicer pa, moje mnenje kako ukrepat v dani situaciji? Povedati tipu in mu dat možnost, da on naredi konec zvezi - naj mu vsaj to ostane, védenje, da se je on znebil nevredne punce.
Razen če, po premisleku, oba ugotovita, da bi mogoče pa res lahko probala premostit zadevo, če jima je res tako močno do te zveze.
- Alwaleed
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 1. 2005
- Kraj: Teksas, ZDA
ana900 napisal/-a:Vem, da si zaslužim vse najslabše na tem svetu, ker sem izdala njegovo zaupanje. Vem, da sem grozna oseba in če bi le imela še eno priložnost ne bi tega nikoli več naredila. Ampak vse stvari, ki se naj ne bi zgodile so se. Mislite, da se ne zavedam na kakšem dnu sem pristala? Zato nisem tu, da me še vi obtožujete, rada bi le pomoč ob tem kaj naj naredim. Povem ali ne?
Hvala.
Ana900,
nisi grozna oseba.
Tvoje potrebe so razumljive in normalne. Tvoja dejanja so bila razumljiva in normalna (čeprav napačna). Zos, v katerem si, je razumljiv in normalen, čeprav seveda težek in naporen.
Za tvoje ravnanje so obstajali razlogi. Teh razlogov takrat nisi dobro razumela in mogoče jih še vedno ne. Ampak razumi najprej te razloge. Ne posipaj se s pepelom; nisi slaba oseba, preprosto si ravnala narobe.
Ko boš enkrat razumela, ko mu boš znala razložiti, mu povej. Sprejmi možnost, da te bo zapustil, ne glede na to, kako dobra je tvoja obrazložitev. Ampak obstaja možnost, da bo razumel.
Trpljenja mu ne moreš prihraniti. Če ostaneš z njim in mu ne poveš, boš trpela ti in posledično on, ker nekaj ne bo štimalo v vajini zvezi. Če ga pustiš brez obrazložitve, bo trpel, ker bo zveze konec in ker ne bo razumel, zakaj ga sploh zapuščaš. Če mu poveš in prepustiš odločitev njemu, bo trpel, ampak bo vsaj vedel resnico.
Razumi najprej sama sebe. Potem mu pa povej. Sprejmi, kar pride.
- Alwaleed
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 1. 2005
- Kraj: Teksas, ZDA
Shelve napisal/-a:ana900, ti si na tega fanta samo navezana. To ni več ljubezen.
Ljubezen ni čustvo. Ljubezen je odnos. Če hočeta imeti odnos ljubezni, ga lahko imata. Kaže, da jima zadnje čase celo dobro gre.
Ključen problem je, da ana900 ni srečna, ker bi rada imela v odnosu iskrenost, hkrati pa ima skrivnost, ki lahko njun odnos razdre.
Shelve napisal/-a:Najboljše bi bilo, da ga pustiš in si najdeš nekoga na katerem te ne bo toliko stvari motilo, ker čez 1 leto te bo spet prijelo bit z nekom drugim. Končaj zvezo, zdivjaj se, potem pa bo že prišel mimo pravi.
To je enostaven odgovor za nekoga, ki ni vpleten in ne želi biti vpleten. Prav verjetno je, da si bo ana900 res morala najti drugega, to pa ne pomeni, da ta ne bi mogel biti pravi, ali da njun odnos ne bi mogel iti čez to.
Ljudje se lahko razdivjajo tudi skupaj.
- tachika93
- Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 3. 2009
FAAAK ker bullshit.
1. Tip NI kriu če ga je ona prevarala! Kriv je vedno tisti ki vara. Če ti je za partnerja vseeno ga najprej pusti pol se pa okol ku*baj.
2. Itak da se take zveze ne splača vodit ker zame resna zveza pomeni zaupanje, ljubezen, iskrenost, spoštovanje, zvestoba,... In če enega od teh ni, potem to nima smisla naprej vodit.
3. Kot je ~NIA~ napisala: če partnejra L J U B I Š in ti pomeni vse, ga za nič na svetu ne boš prevarala. Če ti je pa tko.. mal glupo pa mal dougčas pa neveš kaj bi, je pa itak že samo po seb neki narobe. učasih se da to rešit, učasih ne.. ampak probat rešit to vajno monotono zvezo bi mogla predn si ga prevarala.--> potem ga niti nebi prevarala.
4. Če ga res tako močno ljubiš potem mislim da si lahko fer sama do sebe in do njega in ga pustiš...mu poveš kaj je bilo, itd. Ker jaz si nemorem predstaulat da bi se dobesedno delala norca is človeka... mu govorila kako ga ljubim, potem pa da sem ga prevarala. Kr neki res.
1. Tip NI kriu če ga je ona prevarala! Kriv je vedno tisti ki vara. Če ti je za partnerja vseeno ga najprej pusti pol se pa okol ku*baj.
2. Itak da se take zveze ne splača vodit ker zame resna zveza pomeni zaupanje, ljubezen, iskrenost, spoštovanje, zvestoba,... In če enega od teh ni, potem to nima smisla naprej vodit.
3. Kot je ~NIA~ napisala: če partnejra L J U B I Š in ti pomeni vse, ga za nič na svetu ne boš prevarala. Če ti je pa tko.. mal glupo pa mal dougčas pa neveš kaj bi, je pa itak že samo po seb neki narobe. učasih se da to rešit, učasih ne.. ampak probat rešit to vajno monotono zvezo bi mogla predn si ga prevarala.--> potem ga niti nebi prevarala.
4. Če ga res tako močno ljubiš potem mislim da si lahko fer sama do sebe in do njega in ga pustiš...mu poveš kaj je bilo, itd. Ker jaz si nemorem predstaulat da bi se dobesedno delala norca is človeka... mu govorila kako ga ljubim, potem pa da sem ga prevarala. Kr neki res.
Zadnjič spremenil tachika93, dne 25. Avg. 2009 16:37, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov