Prevarala sem ga, naj mu to povem?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
tmis_ - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 9. 2005
Rebeka Kupec napisal/-a:Varanje, tako v pijanem kot v treznem stanju nima nobenega opravičila in je izvrstni indikator za to, da ti pač ni do tvoje zveze.
Ma ja no, svet ni tko črno-bel in stvari niso vedno tako preproste.
Kaj pa v primeru poročenega para z otroci, kjer žena nima več želje po seksu in čeprav jo mož mesece in mesece prosi, da rešita problem je ona za vse njegove prošnje gluha. Možu nekega dne prekipi in jo prevara. A tu tudi lahko rečeš, da možu ni do zveze?
Js lahko varanje v določenih, posebnih primerih razumem. Ga ne zagovarjam, ne bi mogla pa it tako daleč, da bi trdila, da za varanje ni nobenega opravičila.
-
Rebeka Kupec - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 3. 2010
- Kraj: Hrastnik
Hja, morda res moj post izgleda flawless le v teoriji. Ampak ko človek nekoga prevara, je po mojem mnenju prepozno za to, da se zveza še lahko popravi. Vem, da v taki zvezi/takem zakonu ne bi vztrajala, ne rečem pa, da si ne bom premislila. Težko je reči, če nisi v tem.
-
amark31 - Debatorica
- Na forumu od: 28. 2. 2010
tmis_ napisal/-a:Rebeka Kupec napisal/-a:Varanje, tako v pijanem kot v treznem stanju nima nobenega opravičila in je izvrstni indikator za to, da ti pač ni do tvoje zveze.
Kaj pa v primeru poročenega para z otroci, kjer žena nima več želje po seksu in čeprav jo mož mesece in mesece prosi, da rešita problem je ona za vse njegove prošnje gluha. Možu nekega dne prekipi in jo prevara. A tu tudi lahko rečeš, da možu ni do zveze?
Js lahko varanje v določenih, posebnih primerih razumem. Ga ne zagovarjam, ne bi mogla pa it tako daleč, da bi trdila, da za varanje ni nobenega opravičila.
Ma... kako si ti razumevajoča... za ožent.
- Nica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 2. 2010
Če je to pri mladem paru, potem to ni to. V varanje gre človek, ko ima svoje veze dovolj,ko neki res ne štima. Varanje pri starejši oz. parih ki sože leta in leta skupaj je malo drugače. Velikokrat imata itak drug drugega dost pa je varanje ena od poti za it narazen.
-
Boa - Debatorica
- Na forumu od: 29. 3. 2005
Fantin napisal/-a:~NIA~ napisal/-a:mene je presenetlo ko mi je en frend reku da poljubljanje ni varanje. varanje je baje samo sex.
A potem tega tvojga frenda ne bi motilo če bi se njegova punca pred njim strastno poljubljala z njegovim najbolšim prijateljem?
Ne kadim, a vedno vžgem.
-
shania - Debatorica
- Na forumu od: 3. 10. 2004
- Kraj: Ljubljana
tmis_ napisal/-a:Rebeka Kupec napisal/-a:Varanje, tako v pijanem kot v treznem stanju nima nobenega opravičila in je izvrstni indikator za to, da ti pač ni do tvoje zveze.
Ona ga je prevarala s dvema tipoma... Niti ne vem kaj bi rekla na to, da mu povej ali ne, ker če mu poveš, mu v bistvu poveš tako ali tako samo zato, da bi si ti očistila vest, njega pa bo to zelo zelo bolelo in ne bo mogel zelo dolgo zaupat nobenemu dekletu, tako da kar si skuhala pojej in obdrži to zase.
Srečo lahko najdemo v navadnem zrncu.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov