pretrgati resnično ljubezen zaradi všečnosti?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
rdeče vrtnice
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a rdeče vrtnice » 03. Maj. 2008 18:32

Pussy_ka_ napisal/-a:kdor ne reskira ne profitira :D

praviš da ti ni več do fanta.. po mojem si še mlada in se je treba skulirat in poskusit tut kaj novega pa če glih bo to samo avantura

aha delam na temu...sam dat mu konc mi ne rata...kar strah me je... :? :(
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
Uporabniški avatar
~Twiggy*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 4. 2008
Kraj: ~Over the rainbow <3

Neprebrana objavaNapisal/-a ~Twiggy* » 04. Maj. 2008 12:51

enkrt se boš mogla opogumit in temu nardit konec če misliš da nikamor več ne pelje.. ne moreš vztrajat z nekom kr se ga bojiš prizadet al pa ker se sama bojiš sprememb...
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *lilica* » 04. Maj. 2008 13:13

rdeče vrtnice napisal/-a:
Pussy_ka_ napisal/-a:kdor ne reskira ne profitira :D

praviš da ti ni več do fanta.. po mojem si še mlada in se je treba skulirat in poskusit tut kaj novega pa če glih bo to samo avantura

aha delam na temu...sam dat mu konc mi ne rata...kar strah me je... :? :(

Naj te ne bo strah. Če misliš, da to ni več to, naredi konc čim prej in ne odlašaj, ker bo vse težje.
Uporabniški avatar
rdeče vrtnice
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a rdeče vrtnice » 06. Maj. 2008 11:24

ma u temu dreku je tok enih stvari...enkrat mam tipa vrh glave drugič najrajš potem spet drugič me tist tip čist zmeša s svojimi pogledi samo da ga vidim...misnem js drgač nisem tok zmedena sam zdaj sem pa čist in res ne vem kaj...ker če bom tipa pustila vem da se bom sekirala...zelo...
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
onelove
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 5. 2008
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a onelove » 08. Maj. 2008 14:28

tko je prbiližno pr men. Samo da ko sva skupi mi je fuul dobr in use, mogoče še pol naslednji dan pol k ga pa ne vidm recimo 3 dni in se te 3 dni družim s prijatelji, ki so mi všeč, kar pozabim nanj. Potem pa razmišljam če bi mu dala konc, pa sm za, pa drugi dan mislim spet obratno, ga ful pogrešam, komi čakam da sva spet skupi itd. :roll: :cry:
Uporabniški avatar
rdeče vrtnice
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a rdeče vrtnice » 10. Maj. 2008 12:00

onelove napisal/-a:tko je prbiližno pr men. Samo da ko sva skupi mi je fuul dobr in use, mogoče še pol naslednji dan pol k ga pa ne vidm recimo 3 dni in se te 3 dni družim s prijatelji, ki so mi všeč, kar pozabim nanj. Potem pa razmišljam če bi mu dala konc, pa sm za, pa drugi dan mislim spet obratno, ga ful pogrešam, komi čakam da sva spet skupi itd. :roll: :cry:

prej tega nism razumela ne nč zdej pa vem kako je :cry:
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
onelove
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 5. 2008
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a onelove » 11. Maj. 2008 18:44

ma jst nimam pojma kaj nej. pol pa še doma sprašujejo če sva konc, ker ga že dolg ni blo pr men itd. Pomoje bom kr čakala še naprej s tem bednim filingom k sm res čist zmedena.. :cry:
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a anoyel » 11. Maj. 2008 19:06

Rdeča vrtnica... če bi tvoj fant vedel kaj se tebi plete po glavi bi ti že sam dal konec. Strah te je končati zvezo? Česa te je strah? Dejstva, da boš ostala na koncu sama. Brez fanta in brez simpatije. Poglej predno sploh začneš razmišljati o drugi osebi prvo razčisti s sedanjo. Fantu pogumno in iskreno povej kako in kaj. Ni ti treba ravno povedati, da ti je blazno všeč njegov prijatelj, ker mi je ta skrajno nizka. Povej mu, da ne čutiš več do njega kar si prej in zaključi to zgodbo. Šele potem štartaj z uno simpatijo. Čeprav močno dvomim, da bo kaj iz tega. Bolje, da oba pustiš pri miru in pojdeš dalje.
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
Cranberries
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 4. 2008
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Cranberries » 12. Maj. 2008 8:35

samo enkrat se živi.. Tudi sama sem bila enkrat v podobni situaciji.. in kaj sem naredila? sem stvar malo prespala, in preštudirala.. pol pa sem ugotovila, da moreš v maldosti izkoristiti vse šanse, ker jih potem ko si starejši več ne dobiš! moja veza se v vsakem primeru takrat nebi nadaljevala, ker je tip hotel nehati zaradi tega, ker je šel študirat in bla bla bla.. meni pa ni žal, da sem izkoristila priložnost.. :oops:
Uporabniški avatar
rdeče vrtnice
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a rdeče vrtnice » 13. Maj. 2008 15:50

to je res...živi se samo enkrat samo enkrat si mlad in to...strah pa nekako me je vsega strah njegove reakcije in vsega...
rekla sem mu že da ne sme mešati dveh pojmov-ljubezen in prijateljstvo...tako da če bova šla kdaj narazen bova šla samo na ljub. področju in nič drugače...rekla sem mu samo še da naj si to zapomni...ker je res super prijatelj...
preveč sem se navadila na vezo in preveč sem se navezala nanga zaradi tega pomoje strah...
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
Uporabniški avatar
*little girl*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 5. 2008
Kraj: Where the streets have no name

Neprebrana objavaNapisal/-a *little girl* » 13. Maj. 2008 17:49

ženska,a ti podatek da si s svojim fantom že skor 2leti nič ne pove?? js osebno,bi zlo premislna najprej o ljubezni do svojga fanta,potem pa še do realnih možnostih dobit tistega 6let starejšega. njegova izjava,da mu mlajše niso všeč,ti pa pove odgovor o realnih možnostih...Veliko sreče pri iskanju prave love. :)
IJO
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 12. 2006
Kraj: Dreams

Neprebrana objavaNapisal/-a IJO » 13. Maj. 2008 21:05

tipi lahko rečjo kr koli.,..vrjetno ga mal ze zanimas ce te gleda a...
pusti tipa..in pejdi s tistim ki ga ljubis..mislim si zaljubljena..preden ga uzame ksna druga pa bos pol trpela
veronika_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a veronika_ » 13. Maj. 2008 21:14

ja, ok, mlad si in je treba tvegat in izkoristit možnosti, ker jih pol ne boš mel... sam ni pa treba letat iz cveta na cvet, ker na konc lahko lih tko praznih rok ostaneš. zdej če ti do fanta res ni, ga pusti, bodi vsaj fer do njega če sta že en lep čas skupi, si to zasluži. mislim, da bi blo neumno se spravljat na kolega že zdej. sm pa mnenja, da nimaš šanse pr unmu dečku. se bi mi zdelo preveč podlo, sploh če sta kolega in sploh takoj po tem k bi šla vidva narazn...
Uporabniški avatar
rdeče vrtnice
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a rdeče vrtnice » 14. Maj. 2008 11:46

punce ful vam hvala za odgovore so res za razmint dobri!hvala vam! :bussi: :bussi: :bussi:
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov