pretrgati resnično ljubezen zaradi všečnosti?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 11. 2004
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a no angel » 29. Apr. 2008 21:54

Ja pa misliš da maš sploh kej šans pri temu drugemu, če je reku da ga mlajše ne zanimajo? :gruebel: Sam kakorkoli, če do svojga fanta ne čutiš več tistga kot prej, ni fer, da ga zavajaš neki ... vseen pa dobr razmisli predn karkoli usodnega nardiš, da ti ne bo pol žal.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 13. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 30. Apr. 2008 8:45

Well, I have the same problem. Sam da mam fanta že 5,5 let, da trugi tipo je pa tut resno zagret za mene.

Sm pa po debatah s prjatlco ugotovila, da verjetno ne bi pršlo do tega, da me je ta drug tip tko obrnu, če ne bi v zvezi že nekaj časa resno škripalo in če bi blo v dolgoletni zvezi vse ok, zihr ne bi dala temu drugmu cifre in mela takih občutkov do njega...

Se mi zdi skor, ko da je bla vse skupi usoda, da jst tega tipa srečam in ugledam, v kakšni zvezi sm zdej. Kukr da se je vse skupi že kšn let al pa več samo nalagal in sam še čakal, da jst odprem pravo stran, da se soočim s tem...

Čeprov, da ne bo pomote, nimam velikih pričakovanj od mogoče bodoče zveze...

V glavnem, stvari niso črno bele, skoraj vedno so sive... V končni fazi pa moramo poslušat svoje srce in slediti svojim željam (pa ne trenutnim, ampak dolgoročnim...).

Upam, da se boš prav odločila. Pa upam, da sem se tudi jaz... :?
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 9. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a iluzija » 30. Apr. 2008 10:58

Preden se česarkoli lotiš, poglej na stvar iz večih zornih kotov (sama bom podala samo tri - kako bi pač jaz na to gledala v takem primeru):

1.) Če ne boš tega fanta zapustila, ne boš nikoli vedela kako je poskusiti s tem drugim pa čeprav se zadeva s tem drugim fantom izjalovi - verjetno bi te v nasprotnem primeru mučilo do konca, dokler pač ta vajina zveza ne razpade iz kakega drugega razloga (npr. se on zaljubi v tvojo prijateljico?? :D ).

2.) V zvezo poskusi vnesti malo svežega vetra (ne vem, si privoščita kakšen obisk toplic, pojdita za celodnevni izlet... možnosti je ogromno), veliko se pogovarjajta o vsem, tudi o prihodnosti... Pa boš videla, če je to, to. Kakor vem, si kar precej mlada (ne vem točno) in sama veš, da je šansa, da je to zares ljubezen tvojega življenja 20:80 (20% za ja, 80% za ne) in da je, kar se tiče tvojih ljubezenskih dogodivščin, to verjetno šele začetek.

Ti dve točki se bolj nagibata k temu, da tega fanta zapustiš. Če boš to zares naredila (odločitev je na tebi) se moraš zavedati, da bo zelo težko dobit stanje s trenutnim fantom nazaj (v primeru, da boš ugotovila, da si naredila strašno napako s tem, da si ga zapustila).

In še, kakšen bi bil moj tretji pogled:

3.) Nobena stvar ni ziher. Sicer tudi ta trenutna zveza s tvojim fantom ne, ampak je pa gotovo bolj zanesljiva kot pa flirtanje z njegovim prijateljem. Sama sem človek, ki ima v življenju rada stvari, ki so bolj zanesljive, tako da v tej zvezi, ki jo furam trenutno, nadvse uživam. Zavedam se, da ni 100procentna, ampak vseeno. Zaradi fanta, za katerega ne bi bila prepričana, da bi mi lahko nudil enako ali še več, ga zagotovo ne bi zapustila (da se ne bo tole slišala preveč koristolovsko - s fantom itak ne bi bila, če ga ne bi nadvse ljubila :) ).

Torej ja... Dobro premisli, bodi pozorna tudi na ostale dejavnike v vajini zvezi (te sploh še osrečuje? Ga imaš zares rada? Se razumeš z njegovo mamo? :D ). Pa še to: dati konec nekomu, s katerim si bila tako dolgo v zvezi, ni enostavna reč :) .
Uporabniški avatar
*daddy's girl*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *daddy's girl* » 30. Apr. 2008 12:32

Js se strinjam z iluzijo. Mislim da najbolje da sama sebe vprašaš, če si s fantom srečna, kaj škripa v vajini zvezi(če kaj), bi prav tako dvomila o vajini zvezi, tudi če ne bi poznala tega frenda(al kaj je že). Če sem prav razumela ti tisti tip ni dal nobenega znaka da si mu všeč? Zakaj potem zapustiti fanta, če na koncu sploh ne boš pristala skupaj s tem tipom? Al pa jaz vsega skupaj ne razumem :) Drugače pa jaz ne bi tvegala, če je v igri samo privlačnost.. Sem bila v podobni situaciji kakšno leto nazaj, samo da sem vedela da sem mu všeč, med nama je bila nora privlačnost, vendar sva vedela da nimava veliko skupnega(razen to, da bi bla cele dneve v postelji :) ), zato bi blo brezveze kaj graditi na tem. Dobro premisli o vsem skupaj, da ti ne bo na koncu žal.
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 30. Apr. 2008 13:59

Če bi meni tip reko, da ga mlajše ne zanimajo, bi mela odgovor že na dlani in se sploh nebi spraševala več kaj v zvezi z njim.
Uporabniški avatar
rdeče vrtnice
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a rdeče vrtnice » 30. Apr. 2008 17:59

g00fy_qa napisal/-a:Naslov teme ne odraža nujno realnega stanja njenega položaja. Skoraj umira za drugim tipom; toliko o resnični ljubezni.

ja točno tko kot si ti povedala...točno to čutim in to me matra :cry: :tot: :ertrink: :steinigung:
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
Uporabniški avatar
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objavaNapisal/-a srčica* » 30. Apr. 2008 19:11

ok definitivno s emeni ne zdi tu nobena resnična ljubezen, ne pri njenem fantu in ne pri simpatiji... ker ima pojem resnična ljubezen definitivno drugačen pomen... tu se gre bolj za zaljubljenost... pri starem fantu je ta zaljubljenost izginila, pojavila se je pri drugem, ki pa najbrž ne bo obojestranska...

če pa želiš ša poskusi... tehnika flirtanja, zapeljevanja... al pa ga kar direkt vprašaš če imaš kaj šans... problem rešen... pa prosim brez umiranja :wink: :D
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Uporabniški avatar
*Nebo*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *Nebo* » 30. Apr. 2008 19:17

Pametni bi rekli:prisluhni svojemu srcu,naj ti odgovori in te vodi.Vsi odgovori so v nas.V resnici VEMO.Opazuj reakcijo simpatije nate in izvej vec v pogovoru z njim.Nato pa se odloci.Morda le to:ni pametno si delati dodatnih tezav.Resuj tiste in tam,kjer so.Po drugi strani pa lahko riskiras.Zivimo zdaj.Srecno,Tjasy.
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miteq » 30. Apr. 2008 23:07

*Nebo* napisal/-a:Pametni bi rekli:prisluhni svojemu srcu

Pametni bi raje rekli: prisluhni pameti in ne srcu.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Vir: SSKJ
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 01. Maj. 2008 9:10

rdeče vrtnice napisal/-a:
g00fy_qa napisal/-a:Naslov teme ne odraža nujno realnega stanja njenega položaja. Skoraj umira za drugim tipom; toliko o resnični ljubezni.

ja točno tko kot si ti povedala...točno to čutim in to me matra :cry: :tot: :ertrink: :steinigung:

Pol si pa mal naslov zgrešila. :D

Če res skoraj "umiraš" za drugim oz. si ga nenormalno želiš, potem pusti svojega fanta.
Uporabniški avatar
*Nebo*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *Nebo* » 01. Maj. 2008 13:09

miteq: ene vodi bolj razum,druge srce.Pri ljubezni je težko potegniti črto in reči bobu bob!Ljubezen mnogokrat ni razumska,mer ne?
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 01. Maj. 2008 14:04

Tonja napisal/-a:Če bi meni tip reko, da ga mlajše ne zanimajo, bi mela odgovor že na dlani in se sploh nebi spraševala več kaj v zvezi z njim.

Točno tako! :)
Če sta tvoj fant in tisti drugi kolega, so pa možnosti še toliko manjše oz. skoraj nične.
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 01. Maj. 2008 14:17

Dejstvo je da tvoj dečko očitno ni pravi...zaključi pač z njim....morda bo potem več možnosti da boš z njegovim kolegom...dečkoti držijo ponavadi skupaj in si ne skačejo v zelje.
Vsaj kar se mene tiče imam dosti velika načela...in se mi je tudi zgodilo da je bivša punca od mojega prijatelja hotela biti z mano, sicer samo za eno noč, pa sem jo zavrnil. Čeprav je rekla saj nisva več skupaj z njim...pa sem rekel vseeno ne...še vedno te ima rad in no go...resnično se nočem mešati v neke zdrahe zaradi bedarij...
Skratka kar sem želel povedati je zelo verjetno mala možnost da boš s tistim dečkotom, poleg tega pa tudi verjetno je neki rajc zadaj...da ti je nedostopen...
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
stevens
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 3. 2008
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a stevens » 03. Maj. 2008 13:53

če bi jaz bil tvoj tip v tem primeru,bi pozabo to eno leto in 7 mescev v minuti in sedmih sekudah
Pussy_ka_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Pussy_ka_ » 03. Maj. 2008 17:35

kdor ne reskira ne profitira :D

praviš da ti ni več do fanta.. po mojem si še mlada in se je treba skulirat in poskusit tut kaj novega pa če glih bo to samo avantura

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov