pretrgati resnično ljubezen zaradi všečnosti?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
rdeče vrtnice
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a rdeče vrtnice » 29. Apr. 2008 18:16

živjo!
s fantom sva skupaj že leto in 7 mesecev in že v decembru mi je vedno bolj postajal všeč frend, ki mi je biu že včasih zlo všeč.roko na srce tip je zlo dober. no takrat decembra je pol to mau zarznilo zdaj pa spet vse huje...tip mi je postal tako všeč da ne vem več kako naprej. vedno ga imam v mislih vedno je z menoj...in ko smo skupaj se najine oči srečajo. in kako se gledava...
danes sem ga hotla prašat če mi šu z mano v kolosejca v lj. k sreči mu nisem rekla ker seveda si nisem upala...
res ne vem več kako naprej ker mi preveč meša glava.ko sva šle s frendico mimo njegovega avta sem imela po glavi spolne fantazije z njim.
tip mi je preveč resno postal všeč fanta pa imam rada...ampak kaj ko me vse mineva do fanta...in tega nočem.
ne vem kako vrniti to ljubezen nazaj ne vem kako s tem božanskih tipom in ne vem ali naj vse pustim za saba in grem naprej...res ne vem...
punce (in fantje) predlogi...

P.S. tip je 6 let starejši od mene rekel je da ga mlajše ne zanimajo... :roll:
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 29. Apr. 2008 18:20

...
Zadnjič spremenil delusional, dne 13. Nov. 2009 18:14, skupaj popravljeno 1 krat.
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 29. Apr. 2008 18:20

Vecna debata - pustiti nekoga, ki ga imas rad zaradi nekoga, ki ti je vsec. Kaj pa vem, odvisno od primera - ce se vidis prihodnost s fantom, pa vama manjka le malo ognja, potem se bosta morala oba potruditi in delati na vajini zvezi, ker samo od sebe se bolj tezko kaj spremeni. Ce pa se ti zdi, da s fantom zveza ne vodi nikamor, potem pa ga bos ne glede na tipa, ki ti je vsec, morala slej kot prej pustiti ...

Vsec ti jih bo pa ne glede na to, ali si v zvezi, se mnogo, ker je naravno, da opazis se koga drugega poleg svojega fanta. Treba je pac preceniti, kaj je neka minljiva zatreskanost, kaj pa kaj vec ... in predvsem ugotoviti, kaj ti manjka v zvezi, da tvoje oci tako rade pocivajo na drugem moskem :lol:
Uporabniški avatar
rdeče vrtnice
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a rdeče vrtnice » 29. Apr. 2008 18:23

ma s svojim tipom sem se vlikrat vidla v prihodnosti zdj pa ful majnkrat...res kar vse me miniva...in tist tip mi res ne rge z glava...oh itak všeč mi je zihr še kdo ampak ne tako kot ta...
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 29. Apr. 2008 18:25

rdeče vrtnice napisal/-a:ma s svojim tipom sem se vlikrat vidla v prihodnosti zdj pa ful majnkrat...res kar vse me miniva...in tist tip mi res ne rge z glava...oh itak všeč mi je zihr še kdo ampak ne tako kot ta...

Potem je odgovor na dlani, se ti ne zdi?
Uporabniški avatar
rdeče vrtnice
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a rdeče vrtnice » 29. Apr. 2008 18:28

delusional napisal/-a::lach: :lach: :lach: :lach:

ja skurbaj se no, če se ne boš zdej, kdaj se pa boš?

haha hvala :lol: res je sam kaj ko se potem oziraš nazaj in ti je žal.
drugače pa :lol: :lol: :lol:
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
Uporabniški avatar
rdeče vrtnice
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a rdeče vrtnice » 29. Apr. 2008 18:29

odgovor je skoraj na dlani ja. ampak potem je problem ta tip. ker je tako nedostopen in ne vem kdo bi hodil s bivšo punco od frenda...
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
Uporabniški avatar
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objavaNapisal/-a srčica* » 29. Apr. 2008 18:36

odgovor je spet na dlani.... ammm ne bo hodil :?

če je on tebi noro všeč, še ni rečeno da si ti njemu, predvsem pa je že naprej povedal, da ga mlajše ne zanimajo...

plus tega pa ne razumem... iz tvojega naslova teme sklepam, da je to kar imaš s fanotm resnična ljubezen... in zakaj torej bi hotela nekoga ki je tebi pač všeč?... ni logike... oz. je... to kar imaš s fantom ni resnična ljubezen... end of story
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 3. 2008
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 29. Apr. 2008 18:43

rdeče vrtnice napisal/-a:živjo!
s fantom sva skupaj že leto in 7 mesecev in že v decembru mi je vedno bolj postajal všeč frend, ki mi je biu že včasih zlo všeč.roko na srce tip je zlo dober. no takrat decembra je pol to mau zarznilo zdaj pa spet vse huje...tip mi je postal tako všeč da ne vem več kako naprej. vedno ga imam v mislih vedno je z menoj...in ko smo skupaj se najine oči srečajo. in kako se gledava...
danes sem ga hotla prašat če mi šu z mano v kolosejca v lj. k sreči mu nisem rekla ker seveda si nisem upala...
res ne vem več kako naprej ker mi preveč meša glava.ko sva šle s frendico mimo njegovega avta sem imela po glavi spolne fantazije z njim.
tip mi je preveč resno postal všeč fanta pa imam rada...ampak kaj ko me vse mineva do fanta...in tega nočem.
ne vem kako vrniti to ljubezen nazaj ne vem kako s tem božanskih tipom in ne vem ali naj vse pustim za saba in grem naprej...res ne vem...
punce (in fantje) predlogi...

P.S. tip je 6 let starejši od mene rekel je da ga mlajše ne zanimajo... :roll:

Odgovor maš na koncu..
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
Uporabniški avatar
rdeče vrtnice
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a rdeče vrtnice » 29. Apr. 2008 18:54

težko je vrjet u tko butasta usoda...
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 29. Apr. 2008 20:42

Ne zapusti nekoga ki ga ljubiš, zaradi nekoga ki ti je všeč. :)
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 29. Apr. 2008 20:56

*hox* napisal/-a:Ne zapusti nekoga ki ga ljubiš, zaradi nekoga ki ti je všeč. :)

Sem samo čakala da bo kakšna pametna buča to napisala. :razz:

Moje osebno mnenje je, da je ta stavek en velik bullshit. To pa zato, ker je težko trditi da nekoga res ljubiš, če ti je drugi v tolikšni meri všeč. Dvorezni meč v bistvu. Če ti nekdo pade v oči in se ti zdi wow tipo je popolnoma drugo, kot če o nekom vedno sanjariš. V prvem primeru je normalno, da ostaneš s sedanjim fantom, saj je všečnost samo trenutna, v drugem pa je takšna odločitev bolj težko smiselna.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 29. Apr. 2008 21:00

g00fy_qa napisal/-a:
*hox* napisal/-a:Ne zapusti nekoga ki ga ljubiš, zaradi nekoga ki ti je všeč. :)

Moje osebno mnenje je, da je ta stavek en velik bullshit. To pa zato, ker je težko trditi da nekoga res ljubiš, če ti je drugi v tolikšni meri všeč.

Naslov teme: "pretrgati resnično ljubezen zaradi všečnosti" ..
AbbA
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 18. 6. 2006
Kraj: Somewhere over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a AbbA » 29. Apr. 2008 21:02

Če pa ga ne ljubiš ga pa zapusti zaradi sebe, ne pa zaradi drugega...
Ne biti z njim samo zato, ker nimaš šanse z drugim. Če ti ni več do njega...Ne mu lagat.
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 29. Apr. 2008 21:26

*hox* napisal/-a:
g00fy_qa napisal/-a:

Moje osebno mnenje je, da je ta stavek en velik bullshit. To pa zato, ker je težko trditi da nekoga res ljubiš, če ti je drugi v tolikšni meri všeč.

Naslov teme: "pretrgati resnično ljubezen zaradi všečnosti" ..

Naslov teme ne odraža nujno realnega stanja njenega položaja. Skoraj umira za drugim tipom; toliko o resnični ljubezni.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov