pretirano zanimanje in kar naenkrat konec

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miteq » 12. Feb. 2009 13:53

snow_kepa napisal/-a:3.tko, da zlo dvomem, d se je umaknu zato ker se jaz ne bi dovolj zmenila zanj...glede na to, da sem ga klicala, mu poslala sms kaj je narobe in če hoče, da ga pustim na miru...pa ni od takrat javil nič-mu je gotovo vseeno. Jaz bi rada vedla sam to, al sem jaz kriva-tako kot pravite nekatere (d bi mogla jaz dat kako pobudo) al se je pač on odloču,d mu nism več "všeč" in bo iskal drugje

Takrat je že bilo prepozno. Človek je spoznal kakšna kokoš si. Še dobro, da mu je tak hitro potegnilo.

Vse skupaj pomeni, da si ti kriva, da mu nisi več "všeč". In ja, drugje bo iskal. Hvala bogu za njega. :twisted:
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Vir: SSKJ
Uporabniški avatar
snow_kepa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a snow_kepa » 12. Feb. 2009 14:07

ne rabš bit nesramen in se delat norca...
vsak ma svoje probleme in težave, mene pač zanima mnenje drugih, ki bi znal kako svetovat in rečt kakšno tolažilno/vzpodbudno/trezno besedo...
nekateri se pač ne znajdemo najbolš in je lažje, če se lahk izpoveš, ne pa da tuhtaš v seb
Uporabniški avatar
LuvDancin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a LuvDancin » 12. Feb. 2009 14:14

miteq napisal/-a: Neskončno dolgo ga pa tudi ne more držat, ne? NE?? No, vidiš, da razumeš.

Joooj, en teden pa res ni neskončno dolgo, no.

Ma men so čudni teli tipi iz interneta (sploh iz raznih ona-on portalov). Moje mnenje: našu si je drugo zabavo. :wink:

In ne, nisi ti kriva.
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miteq » 12. Feb. 2009 14:23

snow_kepa napisal/-a:ne rabš bit nesramen in se delat norca...
vsak ma svoje probleme in težave, mene pač zanima mnenje drugih, ki bi znal kako svetovat in rečt kakšno tolažilno/vzpodbudno/trezno besedo...
nekateri se pač ne znajdemo najbolš in je lažje, če se lahk izpoveš, ne pa da tuhtaš v seb

Saj pa si dobila trezno besedo. Tolažbe pa žal ne pripomorejo k rešitvi problema. :wink:
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Vir: SSKJ
Perky
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Perky » 12. Feb. 2009 15:18

miteq napisal/-a:
snow_kepa napisal/-a:ne rabš bit nesramen in se delat norca...

Saj pa si dobila trezno besedo. Tolažbe pa žal ne pripomorejo k rešitvi problema. :wink:
Se strinjam z Miteqom, vsaj trezno besedo si dobila.
Se pa je tudi meni zgodilo podobno; preko prijatelja sem spoznal punco, sva si pisala sms-e, izmenjala fotografije, in se po 1 mesecu dobila na pijači. Zvečer, po srečanju sem jo kliknil na msnju, in že naslednji dan sem dobil sms od nje, da se je imela fajn. Če se ji nisem javil na msnju, mi je poslala sms, zakaj se ne javim. Dobil sem občutek, da je punca zainteresirana zame. Ko pa sem jo vprašal, kdaj se bova spet dobila, sem vsakič dobil enak odgovor: ne vem, kdaj bom imela čas; se bova zmenila itd. In tako so taki odgovori padali 2 meseca, jaz pa sem se po tem času ohladil in me je vse minilo, da še sam nisem vedel, kdaj. Nisem videl smisla v nedogled furat nek stik preko smsov in msnja. Nedostopnost - da, toda ne v nedogled.
Uporabniški avatar
snow_kepa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a snow_kepa » 12. Feb. 2009 15:42

hvala perky, sem vesela, d si povedal svoje mnenje
LipFloss
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a LipFloss » 12. Feb. 2009 15:51

Mogoče je to da si se morala učit sprejel kot izgovor... se počutil odrinjenega in se na podlagi tega odloču da z osebo kateri ni všeč nima kaj delat... eni tipi so taki da je že ena 'napaka' ki jo nardiš v njegovih očeh usodna... nisi ti sicer kriva... naslednjič v istem smsu v katerem sporočiš da ne moreš zarad obveznosti... predlagaj tudi drug datum... obvezno pa moraš to takoj naredit, ker ko je on enkrat 'ranjen' še posebej po enem tednu v katrem zagotovo ni ničesar začutil do tebe... je zanj čisto preprosto te odjebat... vse nadaljne prošnje s tvoje strani pa je tud najmanjši problem ignorirat... pač je občutljiva oseba in je še bolje da se je umaknil, ker s takimi ljudmi zgubiš prec preveč živcev.
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 21. 8. 2004
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objavaNapisal/-a puma » 12. Feb. 2009 16:58

miteq napisal/-a: Tip se je zate ogrel, bil navdušen, potem pa ga je želja minila. Neskončno dolgo ga pa tudi ne more držat, ne? NE??

lol ... bog ne daj, da bi bil kdaj problem v tipu hehehe

in ce se nekomu zdi neskoncno dolgo spoznavat osebo en teden ali vec ... loll

potem takem ni cudno, da se tale decko vseh punc tako hitro navelica in jih verjetno na enak nacin skencla, kot je tole punco.
Edina razlika je pac ta ... da je tale punca, katero si imenoval kokos, bila toliko pametna, da se ni spustila v intimnost z nedozorelim kekcem, ki lahko drzi zanimanje do ljudi le tri dni ...
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 12. Feb. 2009 17:03

nekak se strinjam s pumo..zdi se mi, da niti ni tlele tok tvoja kriuda, ker nisi iemla časa, ampak njegova.Mislm nevem, usaj vidla si kakšen dejansko je, ker če mu tok hitr use izplahti, potem itak, brezveze.
nekdo ki naj bi ga zanimala, ki naj bi nekaj čutil do tebe, se nebi kar tako predal.
Sicer pa navsezadnje, za naslednjič, je učasih res moreče če morš enga skos neki prosit pa težit.Mogoče si imela res ogromno učenja, ampak tiste dve ure v dnevu, bi nekako skorajda lahko že našla...
nevem, imam isto kolegico, ki zjutri pije dve uri kavo, zvečer pa ko jo kšn ušečen kam povabi trdi da nima časa, ker se more učit.ja res ji vod v grlo teče, ampak medtem ko je prej vedela, bi se mal prej začela učit, da bi mela kej časa tudi zanj.Sej ne dela to skos, se ji je pa že ene parkrat zgodilin enako pri tipih, katerim se pač ni dalo več jajcat z njo.

nevem no, škoda se sikirat ker itak tlele pomojem ni blo neke prihodnosti.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 15. Feb. 2009 4:07

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:06, skupaj popravljeno 7 krat.
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 15. Feb. 2009 14:40

Horus, :gut:. Všečna in zelo verjetna analiza.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov