Pretirano ljubosumen fant

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 12. Jul. 2011 19:54

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:54, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
**LiTtLe StAr**
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a **LiTtLe StAr** » 12. Jul. 2011 19:59

Ah kje.Zares udaru me nikol ni! Res pa je da sva se velikrat kr fajn zruvala,ampak newem bol v fori kot zares.ker verjamem da če bi me hotu zares bi pa vsaj enmal plava okol hodla. Ampak s tem verjetno tud on, ker to bi pa preseglo meje
Tezej
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Tezej » 12. Jul. 2011 20:22

Pa sta se že kdaj pogovarjala o tem? Mislim.. Zares pogovarjala (ne kregala). A tip sploh ve, da dela nekaj narobe? Ker poznam ljudi, ki počnejo take in podobne neumnosti in se tega sploh ne zavedajo dokler jih kdo ne postavi na realna tla.

Moj predlog je, da se usedeta pa pogovorita. Da mu razložiš, da to kar počne ni kul in da ta stvar ne pelje nikamor več. Pač postavi mu ultimat, da boš šla, če se ne bo skuliral do neke normalne meje.

Če se stvar ne bo nič spremenila pa predlagam tako kot ostali. Obrni se in teci stran kolikor te nesejo noge. Pa tolk moraš bit trmasta, da te ne bo slučajno prepričal, da bi se vrnila k njemu, ker bo kmal verjetno spet isto.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 12. Jul. 2011 20:28

**LiTtLe StAr** napisal/-a:Vem da je na tem forumu že veliko takšnih in drugačnih tem. A vendar sebe nisem našla v nobeni! No, pa naj na hitro opišem kaj me muči. 2 leti nazaj sem spoznala fanta(s katerim sem še sedaj) bil je vse,kar si lahko ženska želi. Vendar je čez čas postajal čedalje bolj pretirano ljubosumen. Ljubosumen je bil če sem šla v trgovino(njegov komentar je bil, da zagotovo sem se šla kurb***) potem so ti izpadi minili, prišli so drugi. Našel si je službo. sedaj se vidiva samo pozno zvečer. čez dan niti ne pokliče, če pa že, pa pokliče zato ker mu jaz napišem zakaj se mi nič ne oglasi. A vendar ko pa zve,da sem bila kje čez popoldne, znori... Češ, aha ok, bom jaz rud drugič šel, pa ti ne bom nič povedal. Da ne govorim o tem, da se z osebki moškega spola sploh ne smem normalno pogovarjat, ker že napeljujem na sex, on pa bi najrajši se stopil ob vsaki ženski. Ampak njegov komentar je: Saj veš, da jaz sem do vseh tak, nikoli ne veš kdaj boš imel kakšno morist od koga. Poleg tega da vsake toliko žali mene in moje kakšni smo(ne bom naštevala vseh grdih stvari) pa mu nihče ni naredil nič. Vsi ga imajo radi. Pač moti jih način kako včasih ravna z mano. Velikokrat mu rečeš, da je bolje da se odloči za življenje brez mene, če vidi da mu z menoj ne potegne. A vedno pravi: Eh, kake maš. če mi ne bi blo do tebe, ne bi bil sedaj tu!!!!

ti si bla devica, ko sta začela, je tako?
Uporabniški avatar
schpeltza
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a schpeltza » 12. Jul. 2011 21:12

Bolano! Samo to lahko recem! :eek:
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
niiniika_8
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 7. 2011
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a niiniika_8 » 12. Jul. 2011 21:31

punce sam to vam povem ... TIST TIP K JE LUBOSUMEN TE MA TUD RD IN MU NI USEEN ZATE !!!!!
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 12. Jul. 2011 21:36

^^wtf?!! :eek: Kako razmišljanje je to?

V mejah normale ja, mogoče... to kar avtorica te teme opisuje presega že to mejo. Brcni ga koklja, boš našla kaj bolj pametnega.
Yada, yada, yada...
niiniika_8
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a niiniika_8 » 12. Jul. 2011 21:39

kikyca napisal/-a:^^wtf?!! :eek: Kako razmišljanje je to?

V mejah normale ja, mogoče... to kar avtorica te teme opisuje presega že to mejo. Brcni ga koklja, boš našla kaj bolj pametnega.

realno...tipu k je useen zate ga boli k* kje in s kom si in kaj delaš...okej pustimo psihično lubosumje....
Uporabniški avatar
**LiTtLe StAr**
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a **LiTtLe StAr** » 12. Jul. 2011 22:23

delusional napisal/-a:
**LiTtLe StAr** napisal/-a:Vem da je na tem forumu že veliko takšnih in drugačnih tem. A vendar sebe nisem našla v nobeni! No, pa naj na hitro opišem kaj me muči. 2 leti nazaj sem spoznala fanta(s katerim sem še sedaj) bil je vse,kar si lahko ženska želi. Vendar je čez čas postajal čedalje bolj pretirano ljubosumen. Ljubosumen je bil če sem šla v trgovino(njegov komentar je bil, da zagotovo sem se šla kurb***) potem so ti izpadi minili, prišli so drugi. Našel si je službo. sedaj se vidiva samo pozno zvečer. čez dan niti ne pokliče, če pa že, pa pokliče zato ker mu jaz napišem zakaj se mi nič ne oglasi. A vendar ko pa zve,da sem bila kje čez popoldne, znori... Češ, aha ok, bom jaz rud drugič šel, pa ti ne bom nič povedal. Da ne govorim o tem, da se z osebki moškega spola sploh ne smem normalno pogovarjat, ker že napeljujem na sex, on pa bi najrajši se stopil ob vsaki ženski. Ampak njegov komentar je: Saj veš, da jaz sem do vseh tak, nikoli ne veš kdaj boš imel kakšno morist od koga. Poleg tega da vsake toliko žali mene in moje kakšni smo(ne bom naštevala vseh grdih stvari) pa mu nihče ni naredil nič. Vsi ga imajo radi. Pač moti jih način kako včasih ravna z mano. Velikokrat mu rečeš, da je bolje da se odloči za življenje brez mene, če vidi da mu z menoj ne potegne. A vedno pravi: Eh, kake maš. če mi ne bi blo do tebe, ne bi bil sedaj tu!!!!

ti si bla devica, ko sta začela, je tako?

Ne! Mela sem že za sabo dolgo dooolgo vezo, ki pa je zaradi mene in njega razpadla....
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 12. Jul. 2011 23:11

da mi mora tip pa z lubosumjem kazati da mu kej pomenim, se pa loh kar sprav nekam..
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 12. Jul. 2011 23:48

ja, jaz sem tudi imela takega tipa. kamorkoli sem šla, je rekel, da se grem kurbat, da sem kurba, norel je, drl se v telefon... Imela sem par moških kolegov, pa je hotel da z vsemi prekinem stike, ker da me vsi hočejo pofukat. enkrat celo ko sem se z enim pogovarjala, mi strgal telefon in rok in ga razbil. in ja, takšno obnašanje vodi v naslije.

ti predlagam da se ga rešiš. taki ljudje so bolani. ne vem zakaj.

tud jst sm bla z njim pol sam še iz navade, pa ker sem si mislila, da ne morem nobenga druzga dobit, ker mi je uniču vso samozavest in vsa prijateljstva, ki sem jih imela. no, potem sem bla pa enkrat kar fajn v modricah in takrat mi je blo jasno, da se mora to končat.
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ajča » 13. Jul. 2011 6:31

**LiTtLe StAr** napisal/-a:Ah kje.Zares udaru me nikol ni!

Aha, potem misliš, da obstaja samo ena vrsta nasilja?
V tvojem primeru gre za psihično nasilje. Malo več o tem si preberi tu
A goal without a plan is just a wish.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 13. Jul. 2011 7:01

**LiTtLe StAr** napisal/-a:Ah kje.Zares udaru me nikol ni!

Raje reci udaru me ŠE ni. Sicer pa, boljše si ne zaslužiš. Drž se ga, boš vsaj svojo morebitno "naslednico" odrešla.
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 13. Jul. 2011 8:28

Dej bejž stran od tega kretena!
Stvari se bodo samo še stopnjevale....zberi pogum, pgovori se še s prijateljicami, starši in ti bo takoj lažje! Kako dovoliš, da govori tako s tabo in tudi tvojimi domačimi????

Al boš taka kot draganaK, k ve da jo tip vara, pa zaradi navezanosti noče pustit kretena? A boš ostala v tej vezi samo zaradi tega ker ga maš rada in se sprašuješ, kako boš sploh lahko živela, če bosta šla narazen?
Bolano!
Uporabniški avatar
**LiTtLe StAr**
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a **LiTtLe StAr** » 13. Jul. 2011 11:35

:) Imam eno "mim" vprašanje! Kakšen bi bil Vaš komentar, na tipovo izjavo: Enkrat te naj dobim da hodiš na kavo ko mene ni doma, sploh če mi ne boš povedala, če ne bom jaz cele dneve na kavi. Nisem zdej rekla, da se je to men zgodil(vsaj ne čist tak) ampak res me zanima kako bi odgovorile/ravnale?

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot], Google Adsense [Bot]