Pretirano ljubosumen fant
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
jst sm tud pol tako delala. sem se lagala, da grem spat pa sem šla na žur. sem šla na kak drink, pa sem pol tekla na wc, ko me je klical. ampak včasih je zarad zvokov zadi pogruntal, da nisem doma in pol je bla šele pizdarija, ko je ugotovu, da lažem.
drgač pa ja, ko sem ga pustila, me je še 1 leto nadlegoval, pisal pisma, romane, mogla sem dvakrat zamenjat telefonsko, kontaktiral je tudi moje kolegice oz. bivše sošolke, naj me spravijo k pameti, z mojo mamo je bil na vezi vsak dan, me začel tudi zasledovati po žurih ali pa sem šla na sprehod, pa se mi je kar naenkrat pojavil, čeprav živi 1 uro stran.
drgače pa... punce v mladih letih, študentke, rade kofetkajo, grejo na bazen, pa tko... zabijajo prosti čas. to je vse kul. ko je človek starejši, pa bolj koristno porabi svoj čas in je osredotočen na druge stvari. ne več na zapravljanje denarja, ampak na služenje. mislim, da je ta tip precej starejši in zrel in da bi mogla si najt mlajšega, ki bo isto bluzil okoli in mu bodo starši dajali denar. se pa čisto strinjam, da starejši ljudje, ki samo kofetkajo okoli in dnar zapravljajo, so očitno luzerji.
drgač pa ja, ko sem ga pustila, me je še 1 leto nadlegoval, pisal pisma, romane, mogla sem dvakrat zamenjat telefonsko, kontaktiral je tudi moje kolegice oz. bivše sošolke, naj me spravijo k pameti, z mojo mamo je bil na vezi vsak dan, me začel tudi zasledovati po žurih ali pa sem šla na sprehod, pa se mi je kar naenkrat pojavil, čeprav živi 1 uro stran.
drgače pa... punce v mladih letih, študentke, rade kofetkajo, grejo na bazen, pa tko... zabijajo prosti čas. to je vse kul. ko je človek starejši, pa bolj koristno porabi svoj čas in je osredotočen na druge stvari. ne več na zapravljanje denarja, ampak na služenje. mislim, da je ta tip precej starejši in zrel in da bi mogla si najt mlajšega, ki bo isto bluzil okoli in mu bodo starši dajali denar. se pa čisto strinjam, da starejši ljudje, ki samo kofetkajo okoli in dnar zapravljajo, so očitno luzerji.
-
Anjeske - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 1. 2011
Oh no, ne moreš met ljubosumnega tipa! Ok, očitno ga maš lahko... Moj bivši je bil tud ljubosumnež, že če sva šla po ulici in da sem pozdravla kšnga moškega kolega, je bil že cel mrkogled pa siten.
Ne ostajat z ljubosumnežom, ker ti bo slej ko prej žal.
Ne ostajat z ljubosumnežom, ker ti bo slej ko prej žal.
-
**LiTtLe StAr** - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 8. 2006
mislim, da je ta tip precej starejši in zrel in da bi mogla si najt mlajšega, ki bo isto bluzil okoli in mu bodo starši dajali denar. se pa čisto strinjam, da starejši ljudje, ki samo kofetkajo okoli in dnar zapravljajo, so očitno luzerji.[/quote]
Ne, ubistvu je mlajši...Pa komot bi lahko dobival doma denar(res da ne tolk velik ko dobi plače).
Ne, ubistvu je mlajši...Pa komot bi lahko dobival doma denar(res da ne tolk velik ko dobi plače).
- si05400
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 5. 2006
Kako jaz to vidim. Tip je nesiguren vase in to je njegova obramba ter klic na pomoč, da trpi. Da ne govorim kaj si lahko še zmislijo tipi na temo klicana pomoč/nesigurnosti (lovi druge ženske, ima par dodatnih ljubic, kakšna odvisnost in podobno).
Seveda lahko sočustvujemo z njim ni ga pa treba tolerirat. Enkrat mora prit do tega, da se sprijazni, da ima težave in se začne o tem pogovarjat in odpravit ali pa s tem na hitro neha (ponavadi se to zgodi ko umre).
Ni tvoja naloga, da ga spraviš k sebi. Tvoja naloga je, da živiš tvoje življenje tako kot ti je všeč. Uživaj življenje (karkoli že to tebi pomeni).
Čez 5 let ti bodo težave, ki jih vidiš danes izgledale 5x manjše, včasih celo smešne. Če boš pa 5 let to trpela bo pa 5x hujše in 5 let boš starejša (on pa tudi).
Lepo se imej.
Seveda lahko sočustvujemo z njim ni ga pa treba tolerirat. Enkrat mora prit do tega, da se sprijazni, da ima težave in se začne o tem pogovarjat in odpravit ali pa s tem na hitro neha (ponavadi se to zgodi ko umre).
Ni tvoja naloga, da ga spraviš k sebi. Tvoja naloga je, da živiš tvoje življenje tako kot ti je všeč. Uživaj življenje (karkoli že to tebi pomeni).
Čez 5 let ti bodo težave, ki jih vidiš danes izgledale 5x manjše, včasih celo smešne. Če boš pa 5 let to trpela bo pa 5x hujše in 5 let boš starejša (on pa tudi).
Lepo se imej.
-
delfinchek - Debatorica
- Na forumu od: 3. 6. 2011
Bi rekla, da je škoda pogovorov z njim, samo beži.
Pa kaj pol, če on dela, ti imaš pa čas. Ko si ti v šoli, on tudi solidarno sedi doma in bere knjige? Jaz bi bila vesela za svojega tipa, da je frej in lahko uživa, medtem, ko sem v službi. Super, vsaj en od naju. Niti slučajno ne imeti slabe vesti.
A ko si starejši, je pa treba samo delat in nič užitka? Kaj je pa narobe, če gre starejši človek na kavo? Ali pa na bazen, na morje, na izlet...
Meni se zdi pa super, ko se mož in žena po službi dobita na kaki kavici, mogoče še v šoping, potem pa domov. Pa vsak rabi sprostitev s prijatelji, brezdelje, poležavanje ob vodi... Se strinjam, da je ob službi, otrocih in drugih obveznostih malo težje najti čas, vendar mislim, da je treba skozi vse življenje uživati in zato nisi noben luzer.
Pa kaj pol, če on dela, ti imaš pa čas. Ko si ti v šoli, on tudi solidarno sedi doma in bere knjige? Jaz bi bila vesela za svojega tipa, da je frej in lahko uživa, medtem, ko sem v službi. Super, vsaj en od naju. Niti slučajno ne imeti slabe vesti.
A ko si starejši, je pa treba samo delat in nič užitka? Kaj je pa narobe, če gre starejši človek na kavo? Ali pa na bazen, na morje, na izlet...
Meni se zdi pa super, ko se mož in žena po službi dobita na kaki kavici, mogoče še v šoping, potem pa domov. Pa vsak rabi sprostitev s prijatelji, brezdelje, poležavanje ob vodi... Se strinjam, da je ob službi, otrocih in drugih obveznostih malo težje najti čas, vendar mislim, da je treba skozi vse življenje uživati in zato nisi noben luzer.
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
nikoli ne boš videla bogatih in uspešnih ljudi poležavat, pit kavico in ne vem kaj.
ko hodim okoli, vidim da poležavajo in pijejo kavice samo mularija ali penzionisti.
ko hodim okoli, vidim da poležavajo in pijejo kavice samo mularija ali penzionisti.
-
delfinchek - Debatorica
- Na forumu od: 3. 6. 2011
Delusional, pojdi kdaj mimo lokala pod Maximarketom. Vedno je poln politikov, raznih gospodarstvenikov in podjetnikov, ki cele ure kofetkajo in klepetajo.
Point je, da vsakemu paše uživat na tak ali drugačen način in tega ti nima pravice noben omejevat. Še posebej ne tvoj partner, ki bi ti mogel želeti, da se imaš najbolje na svetu, ne pa omejevat tvoje svobode.
Point je, da vsakemu paše uživat na tak ali drugačen način in tega ti nima pravice noben omejevat. Še posebej ne tvoj partner, ki bi ti mogel želeti, da se imaš najbolje na svetu, ne pa omejevat tvoje svobode.
-
*SunFlower* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 5. 2009
**LiTtLe StAr** napisal/-a::) Imam eno "mim" vprašanje! Kakšen bi bil Vaš komentar, na tipovo izjavo: Enkrat te naj dobim da hodiš na kavo ko mene ni doma, sploh če mi ne boš povedala, če ne bom jaz cele dneve na kavi. Nisem zdej rekla, da se je to men zgodil(vsaj ne čist tak) ampak res me zanima kako bi odgovorile/ravnale?
"Najdi si eno drugo, ki bo dost neumna, da te bo prenašala, ker jaz te ne mislim."
Fak no, kaj to vse slišiš. Da bi moj meni kaj takega rekel bi po mojem mislila, da me zafrkava, ker so mi to povsem nerealne fore.
Every rose has its thorn
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov