Prekratka nožnica
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 5 prispevkov
• Stran 1 od 1
- browneyes
- Debatorica
- Na forumu od: 1. 5. 2012
ok, mene zanima, če je že katera mela tipa z mal večjim oz. daljšim, pa da jo je bolelo... a to potem sčasoma neha? se nožnica podaljša? mogoče maternica pomakne nazaj?
ker sem imela že kdaj prej kakega večjega, pa me razen v doggyju ni nč bolelo... a je možno tudi to, da če dlje časa ne sexaš (več kot 1 leto), da se stvari spodaj spremenijo, maternica nižje spusti??
ker sem imela že kdaj prej kakega večjega, pa me razen v doggyju ni nč bolelo... a je možno tudi to, da če dlje časa ne sexaš (več kot 1 leto), da se stvari spodaj spremenijo, maternica nižje spusti??
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Če maš normalno natrenirane mišice in drugače nobenih zdravstvenih težav se ti maternica v enem letu pomojem ne more kar brezveze posest...
Mogoče je malo nespreten s svojim orodjem? Nekje sem brala o tem, da naj bi ga usemeril bolj navzdol(smz), da te ne nabija direkt v maternični vrat.
Mogoče je malo nespreten s svojim orodjem? Nekje sem brala o tem, da naj bi ga usemeril bolj navzdol(smz), da te ne nabija direkt v maternični vrat.
- Josee Phine
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 5. 2013
Na začetku so stvari malo boleče ja, ampak čez čas pa se tvoje telo pač navadi nanj. Moj fant ima tudi pravo orodje, pa sem se kar hitro navadila.
Pa povej mu, pa mogoče probajta malo počasneje pa zna tudi to kaj pomagati
Pa povej mu, pa mogoče probajta malo počasneje pa zna tudi to kaj pomagati
Take me as i am, or watch me as i go.
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
Ja, lahko da te tud zaradi tega ker nisi tolko časa seksala. No za sebe vem, da če sem samska pa nekaj časa nimam spolnih odnosov pa me ponavadi boli ko sem po enem času spet v akciji ampak pač dokler se kao ne navadim in spet bolj pogosto seksam. Če zastopis.
Yada, yada, yada...
Prvi neprebran prispevek • 5 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]