prdenje ob sexu...

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*AnNy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 27. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *AnNy » 16. Feb. 2009 0:15

haha, k se je men to prvič zgodil :unknown: mi je blo za zjokat,kr nism vedla od kje to. tip se je začel smejat, men je blo pa nerodn. šele pol kasneje mi je povedu, da ni to nč kej tazga in da je šou samo zrak ven. :lol:
Uporabniški avatar
sonjan
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sonjan » 16. Feb. 2009 8:46

Popolnoma normalna stvar. Vidim, da tudi večini drugim. Vse pišete, da se vam zgodi včasih, zdaj pa ne vem al ste samo fine al kaj. Meni sie to zgodi čist vsakič :roll:
Nadine
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nadine » 16. Feb. 2009 9:19

ja men se ne čis vsakič, tko kdaj pa kdaj, najbrž je odvisno tud od položaja? se mi je pa čist prvič ko sem seksala, jz sm misnla da bom umrla, sam on pa nič, kt da ni slišu al nvem(sam itak je mogu že vedt zakaj se gre), sam men je blo toook baaad :oops: drgač pa zdj ko se zgodi se mau smejeva, al pa ignorirava :D
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 16. Feb. 2009 9:23

sonjan napisal/-a:Popolnoma normalna stvar. Vidim, da tudi večini drugim. Vse pišete, da se vam zgodi včasih, zdaj pa ne vem al ste samo fine al kaj. Meni sie to zgodi čist vsakič :roll:

ne nis(m)o fine, enim se to pac zgodi samo vcasih :D
men se niti slucajno ne vedno - samo ucasih! :D

verjetno je res odvisno od polozaja. pa tut od tega kok hitr ga not porine, pod kakim kotom - vcasih glih tko da mal zraka not spusti pol pa ne vec...itd. pa oblika noznice verjetn tut vpliva :D sigurno je kje kaka punca k se ji to se nikol ni zgodilo
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: Koper

Neprebrana objavaNapisal/-a trapa » 16. Feb. 2009 9:30

Po moje na to vpliva predvsem položaj. V doggyju ni šans, da do vetrov ne bi prišlo, drugače pa s tem ni težav.
Imaš, da me vikaš!
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 16. Feb. 2009 11:09

Meni gre ta ujet zrak izjemno na živce. Če se zgodi, prav čutim, kako moram nehati in globoko vdihniti ali stisniti mišice, da gre zrak ven, ker je drugače spolni odnos neprijeten. Ne zgodi se vedno, včasih pa - povsem odvisno od položajev po mojem. Pa tudi sam zvok je kar nekaj - predvsem, če ne veš, da bo 'počilo' in se sproščeno zasmejiš ali dvigneš noge in vse prdi :lol: :roll: :D
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 16. Feb. 2009 11:24

trapa napisal/-a:Po moje na to vpliva predvsem položaj. V doggyju ni šans, da do vetrov ne bi prišlo, drugače pa s tem ni težav.

doggy je res glede tega kritičen....ubistvu, pri drugih položajih jst ne čutm nč da bi šlo na poti h temu, v misionarcu pa sploh ne.

drgač pa nevem, zakaj se tok sramujete tega?To je pač zrak, ki se ob porivanju not pa ven nabere notr in logično da more ta zrak ven.To je pa res ena popolnoma normalna stvar in škoda, da si uničujete užitke zarad tega in umes o tem razmišljate.vaš fant pa itak, bi mogu bit tud s tem seznanjen.
Jst nč ne merkam, če "prdne" prdne, jebi ga.Se mal nareživa, učas ignorirava sploh....zrd tega si pa res ne bom užitkou kratila.
je pa res, da sva mogoče midva tud precej bolj domača, kot pa kšni od vas.Tud z drugim prdenjenjem en pred drugim nimava težav.Sicer med sexom ravno ne ane, ampak tko nasplošno.Tko da tist ko lulka prdne, je še najmanj.
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 16. Feb. 2009 11:28

Mene ni sram, meni je samo neprijetno kot občutek ujeta zraka v nožnici - s fizičnega stališča gledano. Ker prav čutim tisti zrak noter in 'boli'.

Sram pa pri taki stvari res odpade.
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 16. Feb. 2009 11:32

Men je blo smotan sam, k se mi je to prvič nardil z mojim f** frendom, ker sm sam upala, da je to že kdaj doživu pr kšni, da si ne misl slučajn, da lepo sproščeno prdim med seksom :D Pa takrat sva pomojem drugič u lajfu seksala, tko da mi je blo tud gadno rečt 'Ej, da ne boš mislu, da sm prdnla, to mi tamala prdi!' :D
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 16. Feb. 2009 11:33

pol morš pa mal večkrat spustit.
Tko je no, odvisno pač od samga položaja in od samga načina sexa.Če si v doggiju, noge mal bolj skupi tišiš, da pride manj zraka notr.in on velik bolj čuti, pa še ti maš manj problemou s tem.Jst se tega skos poslužujem in res odkar sm ugotovila, je manj problemou.Druga pa je, da se postavioš tko, da si z glavo mal nižje in rit izbočiš (haha kok je to smešen pisat :lol: ).men tud to pomaga.Če sm naravnost, tko pač na useh štirih,mi gre ful preveč zraka notr.
ga pa ob menjanju položajeu ven spuščam.
Mene tud boli ja, če se preveč nabere, ampak učas pa še tale dodatn zrak nevem, kukr en mal paše :D
Uporabniški avatar
Blair
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Blair » 16. Feb. 2009 14:23

Mene ni nč sram, itak je to normalno :D Je pa res, da k se nama je prvič zgodilo, sva krepavala od smeha, tko da pol od tistga sexa ni blo nič.. jst se še zmer, če se zgodi, ful režim.. mal smeha vmes pa tud ne škod :D
Uporabniški avatar
**medyka**
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 12. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a **medyka** » 16. Feb. 2009 15:55

Men se je to samo enkrat zgodilo do sedaj. Zgodilo se je, ko sva že opravila s seksom, blo je pa itak ful smeha. Mi je pa blo tud mal nerodno. Se pač zgodi, to je nekaj čist normalnega :D
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 16. Feb. 2009 17:01

Valda, to je čist normalno, ponavad se men to zgodi, ko menjam položaje. Ni mi pa jasno, kako ene ne veste kaj je to. Pa sej valda čutite, da mate zrak not?? :D
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 5. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a rammsteingirl » 16. Feb. 2009 21:56

meni se to dogaja samo v pasjem položaju.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov