Praznovanje novega leta z njim...

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*Eliza*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 11. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a *Eliza* » 13. Dec. 2011 21:04

midva sva do zdaj za božič bila vsak pri svoji družini, novo leto pa sva praznovala skupaj s prijatelji, edino enkrat sva bila sama pri njemu doma.

letos pa naj bi si božič nekako razdelila - na božični večer naj bi prišel k nam, potem pa bi naslednji dan šla še k njim... malo je zoprno ker živiva več kot 100 km narazen :? za novo leto pa najverjetneje spet s prijatelji.
Uporabniški avatar
haylee
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a haylee » 13. Dec. 2011 21:36

Midva sva 24ga čez dan na zgodnjem kosilu pri mojih, na večerjo greva pa k njegovim. Za novo leto sva vedno skupi, ampak na kaki žurki, torej v družbi. Mi pa novo leto res nič ne pomeni, bi bla komot tut sama doma, pa šla ob 10ih spat. Vsaj nebi blo mačka pa mučnega pospravlanja štale naslednje jutro :P
He wants to say "I love you" but keeps it to "goodnight" - because love will mean some falling and she's afraid of heights.
Uporabniški avatar
*pikapoka*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *pikapoka* » 13. Dec. 2011 21:57

Midva sva na božični večerji z mojimi, ker pri njemu tega ne praznujejo, za novo leto pa kokr kdaj (morje, hribi, doma ...). Men bi blo kr mal čudn, če ne bi bla skup, ker sva se zdej že nekak navadla da je tko. Sicer greva k njemu na takšno mini večerjico pogledat kaj je prinesel božiček, drugače pa sva čez praznike kr z mojo družino.
Nyree
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Nyree » 13. Dec. 2011 22:11

Božični večer sva ponavadi skupi (pa ponavadi pr njemu, ker to njegovim več pomeni), lahko greva tudi kam ven. Božično kosilo sva vsak pri svoji noni z družino (torej posebej).
Novo leto pa meni dosti pomeni (in mi je tudi simbolično lepo v novo leto "zakorakat" z njim) in ga vedno praznujeva skupaj. Sva ga praznovala že sama, z družbo, v centru mesta, zasebnem žuru, koči, itd., ampak vedno skupaj. Tudi ne bi pristala na to, da ga vsak posebej (mislim, da tudi njemu to ne pade na pamet :D ) in tudi leta nazaj ko sva bla na novo parček sva ga preživela skupi.

Torej kot so že ene prašale, kolko časa sta skupi in ali je on imel že prej kake načrte?
Uporabniški avatar
bluegirl3
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 3. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a bluegirl3 » 14. Dec. 2011 0:52

..
Zadnjič spremenil bluegirl3, dne 17. Nov. 2012 15:26, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 14. Dec. 2011 6:01

*Lani* napisal/-a: Namesto vsega tega bova imela ene umirjene počitnice sama v kočici med zasneženimi drevesi, da bova lahko občasno šla malo ven pokukat, se sprehajat, sankat, smučat, se kepat in podobno, največ pa bova lahko notri pila čajčke, se crkljala pred gorečo pečko, si ogledovala sneg zunaj, si brala, gledala filme, poslušala glasbo in se pogovarjala. :hearts:

Se ne morem upret. Ljudje to dejansko počnejo? Si berejo? :eek:

Da ne omenjam sploh ostalih pocukranih stvari ob katerih bi alergijo dobila :)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
brandibelle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 9. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a brandibelle » 14. Dec. 2011 7:48

Jz ne morm verjet (ok poleg branja :D ), da dejansko pišete v take teme.
Kot, da bi jaz odprl..

WC - greste vedno lulat ali tudi kdaj kakat?
Kje? Ste imeli kdaj kakšne težave - takrat ali prej ali kasneje?
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 14. Dec. 2011 7:52

*mala*, sem se tut jaz to vprašala ja :D

Drugače pa bom tudi jaz letos (božično) novoletne praznike preživela v koči...ampak se bo ta pustolovščina začela šele po Božiču (26ga) in končala 2. prihodnje leto :D
Skupaj s prijatelji valda...
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 14. Dec. 2011 10:06

*mala* napisal/-a:
*Lani* napisal/-a: Namesto vsega tega bova imela ene umirjene počitnice sama v kočici med zasneženimi drevesi, da bova lahko občasno šla malo ven pokukat, se sprehajat, sankat, smučat, se kepat in podobno, največ pa bova lahko notri pila čajčke, se crkljala pred gorečo pečko, si ogledovala sneg zunaj, si brala, gledala filme, poslušala glasbo in se pogovarjala. :hearts:

Se ne morem upret. Ljudje to dejansko počnejo? Si berejo? :eek:

Da ne omenjam sploh ostalih pocukranih stvari ob katerih bi alergijo dobila :)

Jaz sem najprej mislila, da je to sarkastičen post oz. parodija na nek starinski film, si prav predstavljam prizore, ala Audrey Hepburn, ki mu bere svoja pisma :nixweiss: :D

Slika

No ja, vsak ima svoje navade... Mogoče se je pa tud samo zmotila in hotela napisat, da bosta pač brala vsak svojo knjigo / revijo :)
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 14. Dec. 2011 10:35

jaz bi tipu takoj brala, če bi me poslušal. :D meni se ne zdi nič nenavadnega če sta dva ki rada bereta. ampak ne doktor romanov. :D
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 14. Dec. 2011 13:16

Me too. Ful romantično se čuje. :oops: :P
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 14. Dec. 2011 13:27

Jaz pa ravno ne berem rada tak da bi mi moglo prav pasat, če bi mi kdo drug bral (tip) v tem primeru... ampak vseeno mislim, če bi mogla poslušat kak on bere zgodbo... hm, kolk se poznam sem skoraj prepričana, da bi se začela dokaj hitro dolgočasit in plezat po njemu tak da bi verjetno hitro prenehala z branjem :D V tem primeru bi torej verjetno mogla jaz bit tista, ki bi brala. Res se mogoč hecno sliši, da bereš svojemu knjigo drugače se mi pa ne zdi nič narobe, vsakemu svoje.
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 14. Dec. 2011 13:35

*mala* napisal/-a:Se ne morem upret. Ljudje to dejansko počnejo? Si berejo? :eek:
Jp :oops:
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 14. Dec. 2011 13:38

Brala bom svojemu otroku, ne pa fantu. :rofl: Se opravičujem, ampak se mi zdi res smešno, ne želim izpasti, kot da se delam norca iz tega. Tudi sicer nisem za neke romantične trenutke, ker nisem takšen tip človeka.
Drugače pa novega leta ne bova preživela skupaj, ker bo on delal v nočni. Jaz bom skupaj z družbo tako kot vsako leto zadnjih nekaj let. Ne bi me pa motilo niti, če bi bila doma s kakšno družbo ali sama z mojim/psom, gledala kakšen dober film, skratka ... Noč kot vse ostale. :) Ampak ker se mi decembra ponavadi kar precej žura, tudi na staro leto ne bo drugače in bom 1. januar preživela z kozarcem v roki, in najverjetneje mačkom v postelji. :D
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 14. Dec. 2011 18:58

pomojem je to bolj mišljeno kot; Oba sedita vsak s svojo knjigo v roki, ki ni dr. roman niti nobena grozno plehka in trivialna zadeva od daniele steel in podobnih frajlic....ampak neka spodobna literatura, kjer te lahko določen stavek/ odstavek prevzame do te mere, da se ti zazdi, da bi ga ziher še kdo rad slišal. in rečeš: poslušaj to! in prebereš.

ne verjamem, da kdo odrasel drug drugemu bere 300 strani romana.

in ja, prvo varianto počnem tudi jaz.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google [Bot]