Praznovanje novega leta z njim...

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

*Lani*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 12. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lani* » 14. Dec. 2011 21:41

Dejansko vam je ta moj post deloval tako nenevadno? :eek: Meni se ne zdi nekaj pretirano nenavadnega, da si s fantom bereva. Nikakor ne toliko, da bi si mislila, da je post o taki dejavnosti poskus pisanja parodije. :eek: Meni je branje knjig nekaj najlepšega za počet in si nekako niti ne morem predstavljati tedna brez parih prebranih knjig, tako da mi je misel na to, da bi jih poskušala deliti še s fantom nekako samoumevna. Ko nisva še bila dolgo skupaj se je to dogajalo tako, da sem med pogovorom omenila kakšno knjigo, za katero se mi je zdelo, da bi tudi on v njej lahko užival in bi se lahko o njej pogovarjala, in je on s časom tudi prebral par takih knjig in se o njih z mano začel meniti. Ko sva bila že nekaj časa skupaj, pa se je začelo dogajati, da je prebral še par knjig, ki sem mu jih priporočila, da se je odločil mi prebrati lasten izbor najlepših kratkih zgodbic, ki jih je moral prebrati pri parih predmetih, in da sem se potem še jaz malo opogumila in mu prvič prebrala eno kratko zgodbico, ki sem jo prebrala že zdavnaj in ki se mi je, odkar sem njega spoznala, zdela popolnoma idealna zanj. In tako je počasi prišlo do tega, da si zdaj kar pogosto bereva, ko je pač kakšna lepa priložnost, prevzetost nad knjigo ali pa nad drugo osebo in ko ne bereva že sama. Meni je neverjetno romantično. :hearts:
Uporabniški avatar
SheShy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a SheShy » 16. Dec. 2011 22:55

Meni se to branje zdi lepo =) Sva mela z mojim podobne fore, le da sem samo jaz njemu zvečer brala, ker on pač ni za knjige, zlo rad pa posluša. Pa kake take smešne knjige, mal komedije ali pa kakšne fine provokativne članke iz časopisa, tudi iz ženskih revij je kdaj kaj slišal...

Drugače pa sva 24. zvečer doma, razen če dela, 25. žuramo, ker ima kolega rojstni dan, za Novo leto pa...hja, če bi si zaželel it s kolegi žurat, ne bi imela nič proti...sva dala že tolikokrat Novo leto skozi, da mi ni važno kje je, samo da se ob polnoči slišiva in si mal ''pocukrava'' začetek Novega leta =)
Uporabniški avatar
HopeStar357
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 5. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a HopeStar357 » 20. Dec. 2011 7:34

midva bova pa 24.zvecer pri meni, 25.zjutraj greva pa k njemu daril odvijat :D za novo leto pa na zalost dela, tako da bom js z svojo druzbo :)
~ The greatest trick that devil ever pulled, was convincing the world he didn`t exist ~
Uporabniški avatar
Dorotheia
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 11. 2006
Kraj: Na poti k sanjam...

Neprebrana objavaNapisal/-a Dorotheia » 26. Dec. 2011 22:14

Midva sva do sedaj še vedno naredila tako, da Božič preživiva vsak s svojo družino, torej ločeno (tu je mišljen sveti večer in božič). Silvestrovo in novo leto pa vedno preživiva skupaj (pa nima veze ali sva kje na kaki privat zabavi ali sama doma). Greva pa ponavadi na prvi dan v novem letu voščit mojim in njegovim.
...vedno si prvi prinesel mi sonce in jutro z okusom poljuba...
Uporabniški avatar
jozica1
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 4. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a jozica1 » 28. Dec. 2011 8:11

Za božič sem bila doma z mamo brez njega, ker je delal, za najino prvo novo leto bova pa skupaj, pri njemu doma, v mestu.. :)

ooo, kako lepo da si ljudje berejo, res - ne vem zakaj se nekateri pritožujete nad tem, ljubezen se pač izraža na različne načine, neomejeno :)

p.s.: konec koncev, če razmišljam kako bi bilo pri 80h, ko sedita vsak na svojem kavču je to res lepo če ohranita nekaj tako romantičnega :) saj poznate notebook pa to :wink:
Velika ljubezen in velik uspeh sta povezana z velikimi tveganji!

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov