Pravila za prvi zmenek

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 22. Avg. 2008 14:05

Nadine napisal/-a:
Shmeky napisal/-a:ja ok jst mam to torbico za cez ramo LACOSTE hehe jeb..iga firma je firma lol kaj a raj vidte tipa k je posmekan kokr pa da ma hlace na korencka, kratko majco z napisom kelly familly itd. haha lol dj ne me smejat zj je trend tak pac das japonke po moznosti lacoste neke hude kratke hlace bele naprimer neki zivo pisano kratko majco in pa cez torbico poleg tega ma tip irokezco ena huda soncna ocala ter seveda nek srebrni nakit in pa na levi roki uro :p to je športno ko gres mal vn se šetkat po mestu haha ...kaj pravte a wam to pr tipih kao ni hudo :p aja pozabu sm se mor met uhancka ceprov ga jst nimam to se men zdi nekam geyish:D

o ne, to je pa tak tipičen čefur style. NE, NE in NE! :roll:
ne vem če me kaj odbija bolj od tega
:?

Emm ne ni mi ušeč to na tipih. Pa nism neka zafrustrerana ženska sam enostavno mi je grdo vidt te torbice, bele hlače, črtaste pinki/modre majčke, pa te lanaci okol :lol: . In ja tipičen čefur style (pa nimam nč proti unim iz dol drgač). Sam enostavno mi ne potegne..tko babje mi zgleda use no :D .
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 22. Avg. 2008 14:13

Shmeky napisal/-a:hm cefur cefur cefur zanimivo =) res je stil cefurja...to je moi stil kaj nj recem sam useen se jst tko bol pocutm kokr pa da bi su nvem k en klosar vn ...naprimer k vids enga nwadnga slovenca k nimajo sploh stila dobr eni so raparcki eni rockerji to so stili glede muske ...a je kdo vidu slovenski stil ...GA NI!!!!! ce se lahko izrazim haha tko mate en stil podobn skjeterskemu pa se vedno to ni skjeterski glede tipov pravm sam dobr nwadn widm da wam grejo kle cefurji nazivce ....sam se neki zakai se bedno tipom zdi ce ma zenski v omari 100 parov cevljev to se njej zdi normalno nam pa ne :D to je iz primera sex v mestu ki ga vse zenske rade gledjao mislim so ga gledale:D sam morm pa tud rect dobrodoslo je da komentirate moje komentarje...usaj vem kaj si durgi mislijo sam useen jst neb mogu vn iz hise ce nebi bil tko oblecen priznam da mam pa tud rad elegantna oblacila ....

Ja kje pa piše da bi mogla met usaka narodnost svoj stil?! Poleg tega pa to kr ti nosš sploh ni stil ampak trenutna modna muha ki bo drug let že čist out. Še posebi te torbice.
Navadnga slovenca :D Kakšn je pa nenavadn slovenc? Tak stil ki ga ma večina slovenskih fantov je čist uredu, majčka pa kavbojke večinoma..in res ne vem kaj je na tem čudnga, dolgočasnga in brez stila?
Aleksa1389
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Aleksa1389 » 22. Avg. 2008 14:46

ma dej te no punce kva se bomo zdej lagal ce usi vemo da se palite na ns juznake ani tko no mislm sam poglejmo ok oblacenje to nima veze obleka ne nardi cloveka tud ce si vs firmiran pa to neznas nost si klosar tle se govori o cefurskmu stilu an sam je tel pa pol pride se razni humor an in vi dame dekleta hocente nocete priznat ste rade u druzbi da se tud mal nasmejete da vas en zabava kdo vas pa zna zabavat ja mi juznaki an mislm a kva slovenci ok oni izigravajo en frajerje neki bi radi sej je prov sam pol pride tuki do raznih problemo slovenc nikol nebo izkazu svoji partnetki tako ljubezn kokr juznak pa ni vazn s kerga dela ex yu je ene mate rade slovenske kmecke fante ene pa ns juznake tko je drugac pa pozdrav usem mogoc celo mal zasu s teme sam sm mogu mal napisat hehe
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 22. Avg. 2008 14:49

^^ Nobena ni pisala da ma kej proti južnjakom..me smo govorile o stilu oblačenja. In ja slovenski kmečki fatje znajo prov fajn nasmejat pa še kej druzga če je treba :D .
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 22. Avg. 2008 14:52

ŽuŽa napisal/-a:^^ Nobena ni pisala da ma kej proti južnjakom..me smo govorile o stilu oblačenja. In ja slovenski kmečki fatje znajo prov fajn nasmejat pa še kej druzga če je treba :D .
Naprimer narest piko in veliko zacetnico.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Aleksa1389
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Aleksa1389 » 22. Avg. 2008 15:19

ŽuŽa napisal/-a:^^ Nobena ni pisala da ma kej proti južnjakom..me smo govorile o stilu oblačenja. In ja slovenski kmečki fatje znajo prov fajn nasmejat pa še kej druzga če je treba :D .

JA znajo marsikej postorit te kmecki fantje hvala bogu da jih mamo da mamo neki mleka pa domacih proizvodov nasmejat pa znajo kmecke dekline kokr js vem hehe
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 22. Avg. 2008 15:27

Nism jst nobena kmečka deklina dragi moj..pa tud če bi bla, spoštujem use ljudi :!: Matr me tako pametovanje razpička.Ampak dobr itak si samga sebe razglasu za provokatorja tko da te sploh ne bom opazla več kle na forumu. Zdej pa dost OT, tema govori o pravilih na prvih zmenkih.
Uporabniški avatar
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 30. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a renatka_ » 22. Avg. 2008 17:50

Ti si zgleda res čefur, v pravem pomenu besede. Niti prebrat ne znaš vredu. Jst sm povedala, da tut moj fant ni Slovencelj, jst sem pol/pol. Fora je v tem kako se folk zadnje čase oblači. Če bi se moj tip takle opederčil (vsem se opravičujem za izraz) bi mu sigurno jasno povedala, da ne grem iz hiše z njim.

Kot, da se mormo/morjo zdej vsi južnjaki tkole napravljat. Čefurji ja, južnjaki pa ne.

Mislim, ko pa vidim na tipu bele hlače, po možnosti čist oprijete na guzo+roza majčko in torbico čez prsi... Mi pa obrne. :D Moški sploh niso več moški, jebemo. :evil:
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Aleksa1389
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Aleksa1389 » 22. Avg. 2008 18:09

ja ma odvisn ko pogledas Nism glih cefur nove generacije ves js sm se un stari cefur Tko da js ne furam bele hlace (skor prozorne) pa roza majcke js sm generacija starejsih cefurjev k ostajamo zvesti svojmu stilu sam nas je zmeri manj :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ЈЕДНА ЈЕ СРБИЈА!!!! КУРВИ ЈЕ МНОГО :cool:
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a densy » 22. Avg. 2008 18:17

joj men so tut te šiptarske torbice grozne.

in šmeki a zdej je ful hudo k maš neki od lacoste.. sj tistih par evrov za japanke pa za tisto torbico se mi pa zdi da ma vsak. sam glede na tvoj post je lacoste kriterij a si lepo oblečen a ne.. meni ste ravno tipi s temi torbicami zagabili to firmo.. :)

pa bele hlače, fujjj.. mam občutek, da ti malo ljudi v dobro voljo spravljaš če se res tak odpraviš iz hiše.
Shmeky
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Shmeky » 22. Avg. 2008 23:16

bele kratke hlace sam tok a ti pa zenska ce neves kva je moda pol ti pa res nemorm pomagat :Dzj bos rekla da ti david beckham alpa brad pitt ni hud k nos bele hlace da se ti oba zagatida dj no dj k se delate neki pametne pa nemorte bit:D
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a densy » 22. Avg. 2008 23:49

ja sj kaj se sekiraš kaj drugi mislimo če itak veš da si čist mode in hud in lacoste. (lol)
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 23. Avg. 2008 1:43

Shmeky napisal/-a:usaj vem kaj si durgi mislijo sam useen jst neb mogu vn iz hise ce nebi bil tko oblecen priznam da mam pa tud rad elegantna oblacila ....
To kar ti oblacis ni elegantno.
Srček32
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Litija

Neprebrana objavaNapisal/-a Srček32 » 23. Avg. 2008 8:36

There is only one rule - there is no rules!!!!!
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 23. Avg. 2008 8:41

Srček32 napisal/-a:there is no rules!!!!!

Koda: Izberi vse
TO BE
          singular   plural
1.os       am         are
2.os       are        are
3.os       is         are

Hope this helps.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov