Pravila za prvi zmenek

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
rdeče vrtnice
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a rdeče vrtnice » 08. Avg. 2008 19:02

ah ta članek je tko al tko mau smešen za moje pojme:)
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 08. Avg. 2008 20:04

Men pa nekak ne sede, da tip sabo vse nos v torbici. Jst sm tista s torbo in ne on.
Ok, če greva nekam tko dlje, al pa izlet, al pa predavanje - mej tisto torbo (sam ne tiste okol pasu k so se nosile v začetku 90ih ).
Drugač pa za na prvi zmenek, ko je ponavadi samo denarnica & mobitel, že lahko km stlači mobitel. Če pa tip nima niti 1 žepa, da km da šaro, naj pa mene prosi pa mu bom spravla. Se je že dogajal.

Ja, tudi jaz sem 'plehka', pa kaj.

Me je pa najbl motil pr bivšmu, k je mel včas ruzak, pa je mel zategle naramnice in je zgledu k šolarček. :?
Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 1. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a *kayka* » 08. Avg. 2008 22:19

spermij napisal/-a:Še zmeraj nisem dobil odgovora, KAJ naj bi bilo gejevskega na torbicah za okoli pasu. ;) Je pač zgolj "moderno" reči, da je to gejevsko? ;) :D

Me pa zanima še mnenje glede torbic, ki se jih da prečno preko trupa...torej, gospodične? :) :D

niso kul za vsakdanjo rabo...? :D
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 10. 2005
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a ženska » 09. Avg. 2008 3:47

Eh, gejevsko ... Kdaj bodo ljudje prenehali z neumnimi predsodki?

Končno so tudi moški začeli nositi torbice, čeprav še vedno mrgoli tistih, ki nosijo kakšne že davno preživete hlače le za to, da v žepe natlačijo ključe, telefon, robčke, denarnico in po novem (katastrofa!!!) še tisto veliko plastično denarnico za € kovance. :roll:
Uporabniški avatar
mirella
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a mirella » 09. Avg. 2008 7:42

raj vidm da ma tip torbico, kot pa da vleče vse živo iz žepa predn se usede.
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
spermij
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 27. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a spermij » 09. Avg. 2008 10:38

*kayka* napisal/-a:
spermij napisal/-a:Še zmeraj nisem dobil odgovora, KAJ naj bi bilo gejevskega na torbicah za okoli pasu. ;) Je pač zgolj "moderno" reči, da je to gejevsko? ;) :D

Me pa zanima še mnenje glede torbic, ki se jih da prečno preko trupa...torej, gospodične? :) :D

niso kul za vsakdanjo rabo...? :D
Kul ni mutirana pamet tistih žensk, ki očitno še niso/niste slišale za PRAKTIČNOST uporabe. Je ta pomembnejša od izgleda.
Uporabniški avatar
OrangeLady
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a OrangeLady » 09. Avg. 2008 15:13

će ti sede nost torbico jo nos..men zgleda čis navadan in se ne obremenjujem s temu da bi vsakmu ki ima torbico okoli pasu rekla da je gej :roll:

in jaaa...ne vem kje je poanta torbic teh k jih majo podpajsko..a hočejo da torbice čim bolj po švicu smrdijo :eek:
Uporabniški avatar
Laurica*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 7. 2007
Kraj: Čez mavrico;)

Neprebrana objavaNapisal/-a Laurica* » 11. Avg. 2008 22:00

^^ haha, zihr :rofl:

Tip more torbco znat nosit. :) Najbolj je to pomembno. Drugač pa raje vidm da ima torbico, kot pa da ima po žepih in foun in denarnco in ključe in robce in čike in še kej. Kot je rekla ženska.
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 5. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a rammsteingirl » 13. Avg. 2008 12:08

jaz pa raje vidim, da ima po žepih :P
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 13. Avg. 2008 22:29

ni vse v cosmotu za vrjet.. enkrat vem da se je šlo glede ljubkovalnih imen.. in sm šla prou za joke pogledat.. mene moj kliče honey.. no in baje je moj tip movie obsedenec, ki živi v domišljijskem svetu.. svašta.. ta pravila pa ugotavljanja, da če tip reče huda majčka - te v resnici gleda v joške.. mal z rezervo jemlji ;) pa ne se sekirat.. opažam da se torbice na moških kr širjo :)
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
Miss September
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Miss September » 13. Avg. 2008 22:52

ženska napisal/-a:Eh, gejevsko ... Kdaj bodo ljudje prenehali z neumnimi predsodki?

Končno so tudi moški začeli nositi torbice, čeprav še vedno mrgoli tistih, ki nosijo kakšne že davno preživete hlače le za to, da v žepe natlačijo ključe, telefon, robčke, denarnico in po novem (katastrofa!!!) še tisto veliko plastično denarnico za € kovance. :roll:

Podpis.
In pa meni gre tak na živce, ko me npr. ati prosi, če lahko dam njegove cigarete, denarnico in mobitel v svojo torbico. Čisto vsakič mu rečem, naj si omisli neko torbico, ker je to bolj praktično in tudi varneje. A očitno govorim sama sebi. Ne vem, zakaj je to tako težko nositi :? Očitno so res vsi polni samih predsodkov.
Worship me or walk away.
Leilani.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Leilani. » 13. Avg. 2008 23:24

okej ''predsodkov''..
Mislim, da je torbica že kar nekaj let značilen pripomoček ženske. In men tud zgleda nekak čudno (kot so druge rekle gejevsko) za fanta da jo nosi. Ampak okej.. tipi so v današnjem času že itak tak poženščeni, (če primerjamo z včasih), da mi je prav useen al jo nosi al ne.
Uporabniški avatar
Miss September
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Miss September » 13. Avg. 2008 23:30

Niso poženščeni, če imajo moško torbico. To je zame zgolj praktičnost. V današnjem času moramo s sabo nositi več stvari kakor včasih. In kje naj jih nosijo? V žepih? Rokah? Ali jih mora spremljati povsod partnerka s svojo torbico?
Worship me or walk away.
Uporabniški avatar
cukr8
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a cukr8 » 13. Avg. 2008 23:46

MilkyWay napisal/-a: Verjetno pa še niste videle, kako to tlačenje (pretirano) po žepih zgleda... Nabasani žepi od spredi, zadi, še tisti stranski na višini kolen... Uuuuu...zelo sexy... :roll:

Hihi, men pa to včasih luškano izpade :P

Ampak če kdo nosi torbico, naj jo pač nosi - a naj ima raje plastično vrečko od Mercatorja :D ?
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ||MuCkAa » 14. Avg. 2008 1:15

Laurica* napisal/-a:Tip more torbco znat nosit. :) Najbolj je to pomembno.

Dejstvo :zustimm:

Ce je đek, si lahko da miljon torbic gor, pa ne bo zgledalo noro, ce je lelek pa bo z njo zgledal se vecji :lol:
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]