Pravila za prvi zmenek
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
lissa napisal/-a:spermij,ne obremenjuj se toliko, če pa že nosiš tole peder torbico, jo nehaj nositi in bo ok. To je enostavno odbijajoče za punce, tako da pač ne.
Če pa že, imaš lahko tisto za čez ramo, ki jo nosiš poševno in to je to
Če se pa ženski zdim ogaben, če bi že nosil tak peder šošl pol pa naj gre kar lepo svojo pot.
Tudi meni premnogo stvari na ženskah morda ni všeč...in njihove modne muhe na katere padajo, pa zaradi tega ne kompliciram...naj ima vsak svoje veselje...če se počuti srečno zaradi tega, da je pač IN ali kjerkoli že pač...naj ima svoj svet...vsak ima pravico do njega.

Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
lissa - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 5. 2008
- Kraj: Primorska
ryu10kyu napisal/-a:lissa napisal/-a:spermij,ne obremenjuj se toliko, če pa že nosiš tole peder torbico, jo nehaj nositi in bo ok. To je enostavno odbijajoče za punce, tako da pač ne.
Če pa že, imaš lahko tisto za čez ramo, ki jo nosiš poševno in to je to
Če se pa ženski zdim ogaben, če bi že nosil tak peder šošl pol pa naj gre kar lepo svojo pot.
Tudi meni premnogo stvari na ženskah morda ni všeč...in njihove modne muhe na katere padajo, pa zaradi tega ne kompliciram...naj ima vsak svoje veselje...če se počuti srečno zaradi tega, da je pač IN ali kjerkoli že pač...naj ima svoj svet...vsak ima pravico do njega.
Lej tko je, vsak ima svoj okus in svoje mišljenje, tisti ki je to všeč, bo komot s tabo, mene pa to zeeelo odbija, tako da ne hvala.
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
spermij napisal/-a:
Me pa zanima še mnenje glede torbic, ki se jih da prečno preko trupa...torej, gospodične?![]()
jaz jo včasih nosim (čez ramo kot poštar)! če imaš denarnico, fotoaparat, cigarete, 2 mobilna telefona ter še kakšno malenkost, je zadeva najbolj praktična...

-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
lissa:
Odbija te če ima dečko s katerim si zmenjena okoli pasu torbico kjer ima noter ključe in mobitel recimo?
Motilo bi te verjetno tudi, da bi imel v žepih vse skupaj zatlačeno. Skratka, da te ne bo odbilo in da boš imela mir v umu in srcu torbico za okoli rame? Meni je pa tisto gayiš in bi tistemu rekel gay torbica...in ne peder tošl.
Vidim tipe, ki hodijo naokoli z torbo na eni rami in ta torba seveda ni za prenosnik...skratka...saj nima veze...
Meni je v bistvu že sam pogovor o tem zelo smešen in zabaven...
To je tako kot da bi se šla moška rasa zmrdovati, da imate v čop spete lase ko so mastne in niste imele časa si jih oprati...take ženske so za na grmado...v bistvu bi jim morali z ustavo prepovedati, da se sploh pojavijo na cesti kajti kalijo okus človeštva in razvrednotijo vse vrednote, ki jih človeštvo premore
Sicer ne nosim peder tošla niti gayiš torbice za na ramo...pa tudi če bi se slučajno odločil da bi jo nosil bi jo, pa tudi če celotna ženska rasa dobiva mazolje zaradi tega in jim gre na bruhanje ob tem
Odbija te če ima dečko s katerim si zmenjena okoli pasu torbico kjer ima noter ključe in mobitel recimo?
Motilo bi te verjetno tudi, da bi imel v žepih vse skupaj zatlačeno. Skratka, da te ne bo odbilo in da boš imela mir v umu in srcu torbico za okoli rame? Meni je pa tisto gayiš in bi tistemu rekel gay torbica...in ne peder tošl.
Vidim tipe, ki hodijo naokoli z torbo na eni rami in ta torba seveda ni za prenosnik...skratka...saj nima veze...
Meni je v bistvu že sam pogovor o tem zelo smešen in zabaven...
To je tako kot da bi se šla moška rasa zmrdovati, da imate v čop spete lase ko so mastne in niste imele časa si jih oprati...take ženske so za na grmado...v bistvu bi jim morali z ustavo prepovedati, da se sploh pojavijo na cesti kajti kalijo okus človeštva in razvrednotijo vse vrednote, ki jih človeštvo premore

Sicer ne nosim peder tošla niti gayiš torbice za na ramo...pa tudi če bi se slučajno odločil da bi jo nosil bi jo, pa tudi če celotna ženska rasa dobiva mazolje zaradi tega in jim gre na bruhanje ob tem

Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Zakaj taka oznaka? Mnja, najbrž se dotične mini taškice (naj)večkrat pojaulajo okol gejeu, ne vem, kašna drgačna (strokouna!?) razlaga nej bi tle lahko obstajala
...
In če smo ženske plehke in nemogoče, kr na podlagi tega, u čem dec prenaša svoje potrebščine (
), upamo rečt, da nas uspejo določene oprave (bolj al mnj) odvrnt, hja, pol priznam, sm plehka in žleht.
Ni mi ušeč, ne zgleda mi, smešn mi je in tko dalje. Do zdej so še usi uspel tist tošl, mobi pa kluče nekam u đinske pobasat, kar je pa več od tega, se pa lepo posprau u en hud ruzak oz. tavelko torbo na preklop, k pride po diagonali
.

In če smo ženske plehke in nemogoče, kr na podlagi tega, u čem dec prenaša svoje potrebščine (

Ni mi ušeč, ne zgleda mi, smešn mi je in tko dalje. Do zdej so še usi uspel tist tošl, mobi pa kluče nekam u đinske pobasat, kar je pa več od tega, se pa lepo posprau u en hud ruzak oz. tavelko torbo na preklop, k pride po diagonali

Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Kdo je reku, da JE tip s tako taško gej?! Kokr je men znano, je tle govora o tem, da taka "prtlaga" DELUJE gejeusko, ne da je tip zarad nje (automatsko) gej.
Ni ušečna pa pika
, pa zarad mene deluje gejeusko, metroseksulano, mačistično, pretirano možato, diuje, klošarsko, ceneno, snobousko, staromodno, hiper moderno, ... ne zgleda mi.
P.S. Še noben ulični prodajauc (kdorkol to že je) mi ni biu ušeč. Pa ne vem, če je kriva torbica. Mogoče pa res
.
Ni ušečna pa pika

P.S. Še noben ulični prodajauc (kdorkol to že je) mi ni biu ušeč. Pa ne vem, če je kriva torbica. Mogoče pa res

Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
MissBitch - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 7. 2004
- Kraj: *med zemljo in zrakom*
no da razjasnimo ene stvari... marija sveta da se vi veste skregati glede neumnosti...
pedr-taška prvo kot prvo ni nobena torbica, ne tista prek rame še manj tista okoli pasu ampak zelo preprosto in enostavno best frendica od nekega geja... (beri jaz, ja)
torbica okoli pasu mene bolj spominja na stare nemške/avstrijske vampaste turiste z belimi štumfami do polovice nog kot na geje...
da pa povem še tist kar je zame bistveno, če mi je tip hud ma loh ne vem kakšno tobrica ali pa vse zatlačeno v žepe pa mi bo hud, tud če pride na prvi zmenek oblečen bolj simpl, saj ni treba da je u nulo porihtan madona...
glede telefona pa, itaq da vsake tolko pogledaš če je kdo klical, to je pa ja normlano, ne visiš pa zdaj vsakih 5 min na telefonu...
pedr-taška prvo kot prvo ni nobena torbica, ne tista prek rame še manj tista okoli pasu ampak zelo preprosto in enostavno best frendica od nekega geja... (beri jaz, ja)
torbica okoli pasu mene bolj spominja na stare nemške/avstrijske vampaste turiste z belimi štumfami do polovice nog kot na geje...
da pa povem še tist kar je zame bistveno, če mi je tip hud ma loh ne vem kakšno tobrica ali pa vse zatlačeno v žepe pa mi bo hud, tud če pride na prvi zmenek oblečen bolj simpl, saj ni treba da je u nulo porihtan madona...
glede telefona pa, itaq da vsake tolko pogledaš če je kdo klical, to je pa ja normlano, ne visiš pa zdaj vsakih 5 min na telefonu...
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
spermij napisal/-a:Me pa zanima še mnenje glede torbic, ki se jih da prečno preko trupa...torej, gospodične?![]()
Kolikor jaz vem, take torbice zgledajo lepo... Nič nimam proti njim, tako kot tudi ne proti t.i. "peder-taškami"... Če ima tip stvari spravljene v torbici, je to veliko lepše, kot če ima vse natlačeno po žepih...
Verjetno pa še niste videle, kako to tlačenje (pretirano) po žepih zgleda... Nabasani žepi od spredi, zadi, še tisti stranski na višini kolen... Uuuuu...zelo sexy...

Torbice čez ramo so mi všeč... Tudi moj jo nosi in me ne moti... Pride prav, ko se meni ne da torbice vzet, pa spravim stvari kr k njemu

-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
^ Torej definiraš trezno žensko kot tisto, ki se strinja s tabo? 

-
sokolja - Debatorica
- Na forumu od: 10. 11. 2007
- Kraj: notranjska
spermij je napisal/a:
Me pa zanima še mnenje glede torbic, ki se jih da prečno preko trupa...torej, gospodične? smile biggrin
mam kr nekej prjatlou k nosijo take torbe in z njimi zgledajo prou fajn. meni se sploh ne zdijo gejevske

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov