Pravila za prvi zmenek

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Barbie_girl*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Barbie_girl* » 14. Avg. 2008 2:21

in zdej je iz navodil za prvi zmenek ratala debata o gej torbicah:D zanimivo :razz:
It's the hardest thing I ever have to do, to walk away from you, when I wanna hold you...
Shmeky
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Shmeky » 21. Avg. 2008 21:02

ja ok jst mam to torbico za cez ramo LACOSTE hehe jeb..iga firma je firma lol kaj a raj vidte tipa k je posmekan kokr pa da ma hlace na korencka, kratko majco z napisom kelly familly itd. haha lol dj ne me smejat zj je trend tak pac das japonke po moznosti lacoste neke hude kratke hlace bele naprimer neki zivo pisano kratko majco in pa cez torbico poleg tega ma tip irokezco ena huda soncna ocala ter seveda nek srebrni nakit in pa na levi roki uro :p to je športno ko gres mal vn se šetkat po mestu haha ...kaj pravte a wam to pr tipih kao ni hudo :p aja pozabu sm se mor met uhancka ceprov ga jst nimam to se men zdi nekam geyish:D
¤nina¤

Neprebrana objavaNapisal/-a ¤nina¤ » 21. Avg. 2008 21:59

...
Zadnjič spremenil ¤nina¤, dne 14. Nov. 2009 15:38, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 21. Avg. 2008 23:00

Shmeky napisal/-a:ja ok jst mam to torbico za cez ramo LACOSTE hehe jeb..iga firma je firma lol kaj a raj vidte tipa k je posmekan kokr pa da ma hlace na korencka, kratko majco z napisom kelly familly itd. haha lol dj ne me smejat zj je trend tak pac das japonke po moznosti lacoste neke hude kratke hlace bele naprimer neki zivo pisano kratko majco in pa cez torbico poleg tega ma tip irokezco ena huda soncna ocala ter seveda nek srebrni nakit in pa na levi roki uro :p to je športno ko gres mal vn se šetkat po mestu haha ...kaj pravte a wam to pr tipih kao ni hudo :p aja pozabu sm se mor met uhancka ceprov ga jst nimam to se men zdi nekam geyish:D

ja itak.. ti veš kaj si ženske želimo :D js mam doma slučajno tipa z jeansom (lahko tut iz mane - al kkšne druge cheap trgovine) in majčkami od bendov, včasih strganega, z dolgo frizuro in bradico.. pa je zame še vseeno lepši kot kterikol šmeki z belimi lacoste hlačami in živo roza majčko po možnosti.. in js (+še mnogo drugih punc) si ne zbiramo fantov po modi.. videz je pomemben, ampak men je pomemben bl v smislu - a ma hudo ritko, lepe ravno prav polne ustnice in božanske učke v katerih se lahko stopiš,.. ne pa v smislu da nosi čevlje, ki se ujemajo z letošnjo modo :) dokler ne hod okol v smrdljivih, umazanih cunah, ali popacanimi s hrano, in ravna z mano tako kot je treba..
(dobr da nisi napisal zravn še to, da mora vozit bmw-ja ali mercedeza..) :lol:
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
the big red machine
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 3. 2007
Kraj: gozd

Neprebrana objavaNapisal/-a the big red machine » 22. Avg. 2008 1:34

ja ok jst mam to torbico za cez ramo LACOSTE hehe jeb..iga firma je firma lol kaj a raj vidte tipa k je posmekan kokr pa da ma hlace na korencka, kratko majco z napisom kelly familly itd. haha lol dj ne me smejat zj je trend tak pac das japonke po moznosti lacoste neke hude kratke hlace bele naprimer neki zivo pisano kratko majco in pa cez torbico poleg tega ma tip irokezco ena huda soncna ocala ter seveda nek srebrni nakit in pa na levi roki uro :p to je športno ko gres mal vn se šetkat po mestu haha ...kaj pravte a wam to pr tipih kao ni hudo :p aja pozabu sm se mor met uhancka ceprov ga jst nimam to se men zdi nekam geyish:D

17 let maš al zajebavaš? :lol: Če bi, ko sem bil jst star 17 let, kdo kej takega zinil bi ga namlatli :D . Saj če si šminker si šminker, me ne moti, samo daj ne poslplošuj da bi vsi tipi mogli imet tako zunanjo podobo. Torbica za čez ramo (kaj tipi v njej moškost nosijo al kaj?). Pri meni tega ne vidiš niti pod razno, japonk itak ne bi nosil pa če bi bile edina obutev na svetu, nakita pa tudi ne nosim (razen če se pod to štejejo tudi zapestnice iz blaga :P ). Sicer pa vsakmu svoje, edino prav je da se vsak oblači tako kot mu paše.
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 10. 2005
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a ženska » 22. Avg. 2008 1:45

Tvojih¸17 let je pa že tako dolgo nazaj ... :D
Uporabniški avatar
the big red machine
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a the big red machine » 22. Avg. 2008 1:50

Uf ja, kje so leta :D . Ne sej še danes smo ostali isti (kar je za naše konce kar redkost). Bejžte do Gorice pogledat, še na tekmah je polno takih pozerjev :roll: . Pač ni to to, enim so nam kavbojke in majice bandov al pa navadne majce še vedno najboljše.
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a ženska » 22. Avg. 2008 1:59

Ne moreš prisegati le na eno ali drugo. Včasih ti že zapaše obleči kaj bolj udobnega, pridejo pa ttudi situacije, kjer moraš biti urejen. Obleka naredi človeka!
Uporabniški avatar
the big red machine
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a the big red machine » 22. Avg. 2008 2:03

Obleka NE naredi človeka :wink: . Itak, da se za posebne priložnosti uštimaš, v vsakdanjem življenju pa je lahko vsak oblečen tako, da je v tem kar nosi karseda komot in se dobro počuti.
Je pa žalostno, da veliko ljudi ocenjuje druge ljudi po načinu oblačenja in jih imajo za nekaj manj od sebe samo zato ker ne nosijo zadnje mode. Taki ljudje pa mi grejo na bruhanje.
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a ženska » 22. Avg. 2008 2:07

Ne gre se za ocenjevanje po obleki. Ampak so priložnosti, kjer potrebuješ pravo obleko (ne moreš npr. na pogreb priti s kakšno havajsko srajco ali v službo, kjer imaš stik s strankami, priti ves šlampast).
Kar nosiš v prostem času, pa res ni pomembno.
Uporabniški avatar
the big red machine
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a the big red machine » 22. Avg. 2008 2:09

Ja sej v tem mislim, da se strinjava :wink: .
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a ženska » 22. Avg. 2008 2:12

Lepo. Da se ne bomo prepirali po nepotrebnem, kot v večini tem ... :D
Nadine
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nadine » 22. Avg. 2008 8:13

Shmeky napisal/-a:ja ok jst mam to torbico za cez ramo LACOSTE hehe jeb..iga firma je firma lol kaj a raj vidte tipa k je posmekan kokr pa da ma hlace na korencka, kratko majco z napisom kelly familly itd. haha lol dj ne me smejat zj je trend tak pac das japonke po moznosti lacoste neke hude kratke hlace bele naprimer neki zivo pisano kratko majco in pa cez torbico poleg tega ma tip irokezco ena huda soncna ocala ter seveda nek srebrni nakit in pa na levi roki uro :p to je športno ko gres mal vn se šetkat po mestu haha ...kaj pravte a wam to pr tipih kao ni hudo :p aja pozabu sm se mor met uhancka ceprov ga jst nimam to se men zdi nekam geyish:D

o ne, to je pa tak tipičen čefur style. NE, NE in NE! :roll:
ne vem če me kaj odbija bolj od tega
:?
Uporabniški avatar
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 30. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a renatka_ » 22. Avg. 2008 9:37

Omajgad, men je to tut ful grozno. :D In pol, ko vidiš te kao neki ušmekane tipe, ko mislijo, da so Bosno osvobodili... Ma ja. :roll:

Sej je vredu, če si v teoriji čefur, sam ni treba bit še v praksi.

Jst sm tut teoretično 1/2 čefurja, isto moj. Sam.. Ne nosim nekih 10 kilskih lancov pa vsega ostalega v stilu Urše Čepin feat. 50CENT. Moj pa tut ne (thanks God!).

P.S. Besedo čefur sem omenjala zato, ker je bila omenjena že predhodno, čeprav smo že enkrat razjasnil, kaj pomen čefur, pa kaj pomen Hrvat, Srb, Bosanc. :D Mal za šalo, mal zares.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Shmeky
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Shmeky » 22. Avg. 2008 13:55

hm cefur cefur cefur zanimivo =) res je stil cefurja...to je moi stil kaj nj recem sam useen se jst tko bol pocutm kokr pa da bi su nvem k en klosar vn ...naprimer k vids enga nwadnga slovenca k nimajo sploh stila dobr eni so raparcki eni rockerji to so stili glede muske ...a je kdo vidu slovenski stil ...GA NI!!!!! ce se lahko izrazim haha tko mate en stil podobn skjeterskemu pa se vedno to ni skjeterski glede tipov pravm sam dobr nwadn widm da wam grejo kle cefurji nazivce ....sam se neki zakai se bedno tipom zdi ce ma zenski v omari 100 parov cevljev to se njej zdi normalno nam pa ne :D to je iz primera sex v mestu ki ga vse zenske rade gledjao mislim so ga gledale:D sam morm pa tud rect dobrodoslo je da komentirate moje komentarje...usaj vem kaj si durgi mislijo sam useen jst neb mogu vn iz hise ce nebi bil tko oblecen priznam da mam pa tud rad elegantna oblacila ....

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov