Pravila za prvi zmenek

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

spermij
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 27. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a spermij » 05. Avg. 2008 22:05

http://www.cosmopolitan.si/seks-razmerj ... -9227.aspx

*
Bodi iznajdljiva. Če se na zmenku prikaže z majhno torbico za pasom ali pa če na veliko razkazuje svoje prsne dlake, imaš naše dovoljenje, da hliniš, kot da imaš nujne opravke, in se na hitro posloviš. (Če mu boš rekla, da gre za ženske zadeve, gotovo ne bo spraševal podrobnosti.)
*

*
Kriza: če se med vajinim zmenkom samo za trenutek posveti svojemu mobilnemu telefonu, po vsej verjetnosti ne bo najbolj pozoren tip na svetu.
*

Kaj naj bi bilo narobe s tem? :roll:
- Kaj je narobe s torbico?
- In sklepanje na podlagi mobilnika? (Mobilci niso bili izumljeni zaradi lepšega.)
spermij
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a spermij » 05. Avg. 2008 22:09

Pardon, pomotoma objavljeno v napačnem sklopu, naj se premakne v primernega.
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a keepsake » 05. Avg. 2008 22:24

spermij napisal/-a:Kaj naj bi bilo narobe s tem? :roll:
- Kaj je narobe s torbico?
- In sklepanje na podlagi mobilnika? (Mobilci niso bili izumljeni zaradi lepšega.)

majhni torbici okoli pasu se ne reče za brezveze 'peder-tošl' :lol:
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
spermij
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a spermij » 05. Avg. 2008 22:33

keepsake napisal/-a:majhni torbici okoli pasu se ne reče za brezveze 'peder-tošl' :lol:

Obrazložitev?

Imam dve taki torbici, pa nisem gej. Zatorej utemelji svojo trditev.
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 05. Avg. 2008 23:36

spermij... Veliko člankov v tej reviji je bednih (smo že mnoge dosti prej opazile :) ) in se lahko samo vprašaš in čudiš, kako lahko objavljajo kaj takega... Nekatere pa ne bojo čisto nič razmišljale z lastno glavo in bojo slepo verjele napisanemu, ker je to COSMO...

To z mobilnim telefonom je tudi mene nasmejalo... Fant na prvem zmenku mora biti obvezno zagledan samo v punco, in ne sme premakniti pogleda iz tvojih oči, ker če bi storil nasprotno, pomeni, da ga ne zanimaš... :roll:
Glede torbice... Okej...Fant s tisto torbico je sigurno gej, zato pa tudi išče druge punce in hodi z njimi na zmenke... :roll:
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 5. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a rammsteingirl » 06. Avg. 2008 10:38

ok, ni rečeno, da je tip gej, če ima tako torbico. samo sama priznam, da mi ful ne izgledajo kul. ne vem, čisto mimo mi je. mi je bolj všeč, da ima tip stvari po žepih, kot pa da ima tisto torbico zašponano čisto pod pazduho.

glede telefona: če se tip na zmenku ves čas ukvarja s telefonom, če mu zvoni 3x v eni uri in se on potem še dolgo zgovarja, je čisto razumljivo, da ne bo pustil dobrega vtisa na punci. na 1. zmenku pa je pomoje kar pomemben prvi vtis.
če ti pa že telefon ves čas zvoni pa izključi zvonjenje.

2. razlog pa je tudi ta, da se sama ne bi počutila ok, če bi tip ves čas pogledoval na telefon, koliko je ura, kdo ga je vmes klical... bi kaj hitro dobila vtis, da mu pač nisem zanimiva.
Uporabniški avatar
SSarchy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a SSarchy » 06. Avg. 2008 10:48

MilkyWay napisal/-a:spermij... Veliko člankov v tej reviji je bednih (smo že mnoge dosti prej opazile :) ) in se lahko samo vprašaš in čudiš, kako lahko objavljajo kaj takega... Nekatere pa ne bojo čisto nič razmišljale z lastno glavo in bojo slepo verjele napisanemu, ker je to COSMO...

To z mobilnim telefonom je tudi mene nasmejalo... Fant na prvem zmenku mora biti obvezno zagledan samo v punco, in ne sme premakniti pogleda iz tvojih oči, ker če bi storil nasprotno, pomeni, da ga ne zanimaš... :roll:
Glede torbice... Okej...Fant s tisto torbico je sigurno gej, zato pa tudi išče druge punce in hodi z njimi na zmenke... :roll:

Se strinjam. Da ne govorim, kako všeč so mi majčke z izrezom na V na moških, kjer kuka ven nekaj sexi dlakic.. :raucher:
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
spermij
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a spermij » 06. Avg. 2008 12:44

Torbica za okoli pasu se po logiki nosi okoli pasu. In je vsekakor bolje imeti zadeve v torbici kot pa po žepih. Kdor jo nosi pod pazduho, naj...če želi.

Nekateri ljudje imajo pač glupe predsodke.

Kar se pa tiče telefona, sem jaz vprašal, če pogledaš na kratko na telefon, ne pa če se nonstop ukvarjaš z njim. :) ;)
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 5. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a rammsteingirl » 06. Avg. 2008 12:55

ja, če pogledaš kdaj na telefon, je čisto ok.

za torbice pa nisem vedela, da misliš te za okoli pasu?? joj, take pa res vidim samo kje na kakšnih izletih.
mislila sem pač tiste, ki so zdaj na moških "moderne" in so res zategnjene skoraj podpazduho. ne vem, niso mi všeč :tot:
Uporabniški avatar
lissa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 5. 2008
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a lissa » 06. Avg. 2008 13:34

Glede torbic...

Žal je danes tako, da se '' zahteva '' s seboj nositi čim več.. telefon, denarnica, ključe od avta in še kaj...
Osebno mi je zelo odbijajoče, da fant nosi okoli pasu pripeto torbico, izpade mi gejevsko. Mi je pa kr kul za videt, da če že ima torbico, da ima tako malo, ki jo da prečno čez rame
[url]
[img]http://www.mojtrener.com/images/photopost/data/634/torba1.jpg[/url][/img]

S tako torbico je marsikateri fant tudi lepši, modernejši.... ali kako naj se že izrazim.

Imam pa kolega, ki je velik 175, ima 100 kg in taaaaaaaaaaaaaaaaak pivski trebuh, okoli pasu pa ima še tisto torbico... In ne si predstavljat kako to izgleda na morju, ko nosi samo kratke hlače, trebuh pa mu dejansko prekriva torbico. Fuj!!

Glede telefona:

Če ga kdo pokliče in če je klicatelj pomemben, naj se javi, me ne moti, telefon je pač del našega vsakdana. Drugo pa je, če vsake pet minut pogleduje na njega koliko je ura.[/img]
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 06. Avg. 2008 14:16

Jaz ne vidim ne na torbici, ne na dlakah, ki kukajo izpod majice, prav nič privlačnega.
spermij
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a spermij » 06. Avg. 2008 15:06

Še zmeraj nisem dobil odgovora, KAJ naj bi bilo gejevskega na torbicah za okoli pasu. ;) Je pač zgolj "moderno" reči, da je to gejevsko? ;) :D

Me pa zanima še mnenje glede torbic, ki se jih da prečno preko trupa...torej, gospodične? :) :D
Uporabniški avatar
*Lilli*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lilli* » 06. Avg. 2008 15:34

omg...kaj pa ta tema dela med kariero ne vidim nobene povezave z kariero in prvim zmenkom :lol:
Uporabniški avatar
lissa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 5. 2008
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a lissa » 06. Avg. 2008 15:57

spermij,ne obremenjuj se toliko, če pa že nosiš tole peder torbico, jo nehaj nositi in bo ok. To je enostavno odbijajoče za punce, tako da pač ne.

Če pa že, imaš lahko tisto za čez ramo, ki jo nosiš poševno in to je to
spermij
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a spermij » 06. Avg. 2008 16:41

Obremenjujem se ne, kljub temu pa bi bilo fajn vedeti točen odgovor. Do sedaj je bilo vse tole navadno bluzenje, nič konkretenega. Sicer pa je ženska, ki sodi tipa po "pedr-tošlu", skregana s pametjo oz. je na nivoju Paris Hilton (ali pa še nižje).

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google [Bot]