Prava ljubezen ali zgolj sex?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
In ti po teh objavah že kar sklepaš, da je slab fant?
Sicer se ne strinjam vedno z njim, ampak s to zgornjo izjavo je pa po moji presoji kar zadel.
Sicer se ne strinjam vedno z njim, ampak s to zgornjo izjavo je pa po moji presoji kar zadel.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Včasih pozabim, da sem na ženskem forumu in kaj povem preveč naravnost, he he..
Ma ne, po moje sem glede razmišljanj o moško-ženskih odnosih čist povprečen tip svojih let. Nisem nikol biti niti angelček, niti baraba.Tistim puncam,ki se zdijo moja razmišljanja ful povarjena, pa verjetno res manjka malo živjenjske resničnosti.Obstajajo dost hujši prasci, kot sem jaz in ni jih malo.
Ma ne, po moje sem glede razmišljanj o moško-ženskih odnosih čist povprečen tip svojih let. Nisem nikol biti niti angelček, niti baraba.Tistim puncam,ki se zdijo moja razmišljanja ful povarjena, pa verjetno res manjka malo živjenjske resničnosti.Obstajajo dost hujši prasci, kot sem jaz in ni jih malo.
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Ma sej to, da stvari ne zavijaš v celofan, je kul. Keep it that way.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
Džeki napisal/-a:čuftika napisal/-a:ja, sirova, res je, mene je tut razvestlil v eni temi in sicer da dokler se nisva s fantom dol dala, dejansko sploh nisva bila v zvezi... tole je OT
da se vrnem k temi...
sedanje posloševanje (tale zadnja debata) mi je kr nekaj in ne delujejo vsi tipi po istem principu, ne upam se pa trditi da jih 99% deluje po katerem koli principu, pogumna trditev. Mislim da so si tipi med seboj malo bolj različni, kar niti približno ne znese na 99%.
Prosim ne podtikaj.Pisal sem, kako jaz dojemam zvezo, ne od kdaj naprej moraš ti šteti, da si v zvezi.
ne podtikam! Jah povedal si pač kak ti šteješ ja in če vzamem tvoj model, je potem zgornja moja trditev resnična. Ne razburajaj se tolko, boš hitro gubice dobil
Lp
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^res ni povprečen fant, po tej tvoji definiciji; ampak od teh, ki jih imamo na forumu, se vsake toliko najdejo norci, ki pridejo j*ebat u glavo in taki, kot Džeki, ki celo kaj koristnega povejo - vsekakor je dobr vidt tudi moško razmišljanje (čeprav se ne strinjamo vedno z njim; ampak lih to je point, da nam skuša odpret oči in nehamo "tavat v temi" oz. verjet v pravljice), ni res?
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 21:53, skupaj popravljeno 1 krat.
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Prava ljubezen ali zgolj sex?
Najprej je bil sex...ker se lahko iz sexa z nekom sčasoma razvije prava ljubezen. Iz prave ljubezni med dvema, kjer se pa sva spoštujeta, se imata rada in si zaupata...pa ne moreš preit samo na sex (varianta ''bodiva f** frenda'')...če se to zgodi, se ljudje začno varat...
Tak da....sex je začetek...kako pa se nadaljuje, pa je odvisno od posameznika
Najprej je bil sex...ker se lahko iz sexa z nekom sčasoma razvije prava ljubezen. Iz prave ljubezni med dvema, kjer se pa sva spoštujeta, se imata rada in si zaupata...pa ne moreš preit samo na sex (varianta ''bodiva f** frenda'')...če se to zgodi, se ljudje začno varat...
Tak da....sex je začetek...kako pa se nadaljuje, pa je odvisno od posameznika
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Jaz se pa strinjam z Džekijem. Moj mi je recimo po enem mojem izpadu, ko sem trmarila rekel, da me ne bi več poklical po tistem, a sem ga potem jaz in mi je rekel, da ni nobene zamere kuhal kot jaz, ker sem vedela, da sem jaz takrat odregirala nezrelo. Tisti, ki pa vztraja in vztraja, želi le eno - seks. Valda more punca pokazat, da ji je nekaj do tipa, ker igrice v smislu nedostopnosti niso več in. V bistvu sploh nikoli niso bile, le večina žensk je še vedno takšnega prepričanja.
- Džeki
- Cosmofrik
nivea9 napisal/-a:Džeki povprečen fant ne piše na tale forum. Izmed 7 fantov s katerimi se je zgodil sex, jih je bilo 6 za resno razmerje in eden samo za sex.
In kam spadaš ti? Sklepam, da resne punce še nisi imel.
Heh, spet ad hominem...Pišem na ta forum, ker me zabava.Ko me več ne bo, pač več ne bom pisal.
Verjetno pa imam ravno zaradi tega, ker imam ustrezne izkušnje z zelo resno zvezo toliko bolj natančna merila, kaj zame resna zveza sploh je in vsakega držanja za rokce in metulčkov v trebuhu več ne štejem za zvezo.
- nivea9
- Kofetarica
- Na forumu od: 5. 6. 2009
purple_rain napisal/-a:^^res ni povprečen fant, po tej tvoji definiciji; ampak od teh, ki jih imamo na forumu, se vsake toliko najdejo norci, ki pridejo j*ebat u glavo in taki, kot Džeki, ki celo kaj koristnega povejo - vsekakor je dobr vidt tudi moško razmišljanje (čeprav se ne strinjamo vedno z njim; ampak lih to je point, da nam skuša odpret oči in nehamo "tavat v temi" oz. verjet v pravljice), ni res?
To se strinjam. A vseeno se mi ne zdi smiselno ozirat na njegovo moško mnenje, ko pa ima 90% moških drugačno mnenje. Sploh pa jaz o vseh moških na tem forumu dvomim, da so zares moški.
Nivea
- Džeki
- Cosmofrik
90 % moških ima drugačno mnenje? O mati božja, ob takih argumentih ostanem brez črk.
Nivea, se ti ne zdi, da se preveč ubadaš s tem, kdo je kaj oz. kakšen? En nasvet, ki ti bo tudi v življenju prav prišel.Obračunavaj z mnenji, ne z nosilci mnenj ad hominem.Te bodo ljudje bolj resno jemali.Drugače utegnejo misliti, da nimaš argumentov.Zatekanje h kvazi-argumentom tipa "moški na forumu so verjetno itak ženske" je otročje, zelo.
Nivea, se ti ne zdi, da se preveč ubadaš s tem, kdo je kaj oz. kakšen? En nasvet, ki ti bo tudi v življenju prav prišel.Obračunavaj z mnenji, ne z nosilci mnenj ad hominem.Te bodo ljudje bolj resno jemali.Drugače utegnejo misliti, da nimaš argumentov.Zatekanje h kvazi-argumentom tipa "moški na forumu so verjetno itak ženske" je otročje, zelo.
-
puma - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
^^
če en tip na forumu izjavi svoje stališče do nekega 'problema', še to ne pomeni, da je sveta resnica ali da vsi moški tako mislijo ali gledajo na določen 'problem'.
je pač mnenje posameznika ... in to je tudi vse
če en tip na forumu izjavi svoje stališče do nekega 'problema', še to ne pomeni, da je sveta resnica ali da vsi moški tako mislijo ali gledajo na določen 'problem'.
je pač mnenje posameznika ... in to je tudi vse
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov