Prava ljubezen ali zgolj sex?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
tomažinka napisal/-a:hmmm... jst sm v eni dilemi... en tip se je umaknu od mene...
in ne vem al naj mi bo žal al ne...
po eni strani sem preveč z resnimi debatami navalila na začetku in je res izpadlo kot da hočem nekaj na silo...
a po drugi strani se mi zdi da ni iskal več kot le sex... čeprav na začetku vsi pridejo s takim pristopom...
A ti ni bilo že n-krat ponovljeno ravno to? Zdej, ko ti je še v praksi bilo to dokazano, veš kje&kako začet se popravljat.tomažinka napisal/-a:ja no, mnenje?
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
tomažinka napisal/-a:mah, temu tipu se je že na kilometer vidlo da je pokvarjen.
aja a ni deloval kot da hoče kej več kot le sex?
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
- tomažinka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 3. 2009
ja, sej ti si že povedala svoje mnenje. ti lahko povem kaj se mi je zgodilo v enem drugem primeru, ko pa nisem težila in sem se prepustila toku?
tip je:
- sexal z mano
- spal pri meni
- me kontaktiral vsak dan
- mi govoril da me pogreša in podobno
potem en petek je šel ven s kolegi, v soboto pa naj bi bila skupaj, a mi je ob 21h sporočil, da gre spet s kolegi pit. ko sem mu naslednji dan zatežila, je rekel, da kaj mu težim kot da bi bila njegova p***a in da midva nisva par.
in nikoli se ni videl z mano v vezi.
tip je:
- sexal z mano
- spal pri meni
- me kontaktiral vsak dan
- mi govoril da me pogreša in podobno
potem en petek je šel ven s kolegi, v soboto pa naj bi bila skupaj, a mi je ob 21h sporočil, da gre spet s kolegi pit. ko sem mu naslednji dan zatežila, je rekel, da kaj mu težim kot da bi bila njegova p***a in da midva nisva par.
- tomažinka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 3. 2009
nanamiša napisal/-a:tomažinka napisal/-a:mah, temu tipu se je že na kilometer vidlo da je pokvarjen.
aja a ni deloval kot da hoče kej več kot le sex?
deloval je tako, da če bo dobil sex, da bo hotel samo to.
če pa ne bo dobil sexa, da bo imel celo interes se spoznavat. ampak še zmeraj ni nujno, da to ne bi bil le sex.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Ma ne, a res?tomažinka napisal/-a:potem en petek je šel ven s kolegi, v soboto pa naj bi bila skupaj, a mi je ob 21h sporočil, da gre spet s kolegi pit. ko sem mu naslednji dan zatežila, je rekel, da kaj mu težim kot da bi bila njegova p***a in da midva nisva par.
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
prepusti se toku, ne vsega vzet tako resno že na začetku. ne rečem, da bo zagotovo uspelo, lahko pa. pač poskusi kak drug način, če si ugotovila da ta tvoj ne deluje.
glede primera: naslednjič pa poskusi ne težit ampak lepo povej, da te je to zmotilo in da bi v prihodnje raje, da ti prej sporoči, ker bi tudi ti drugače planirala potem... stvari se dajo na miljon načinov povedat.
pa malo razmisli o sebi, ker očitno privabljaš take tipe ali pa jih podzavestno iščeš. načeloma je težko prelomit ponavljajoči se vzorec...
glede primera: naslednjič pa poskusi ne težit ampak lepo povej, da te je to zmotilo in da bi v prihodnje raje, da ti prej sporoči, ker bi tudi ti drugače planirala potem... stvari se dajo na miljon načinov povedat.
pa malo razmisli o sebi, ker očitno privabljaš take tipe ali pa jih podzavestno iščeš. načeloma je težko prelomit ponavljajoči se vzorec...
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Tomažinka, ti se (glede na poste) tipa v momentu okleneš kot klop.
Saj verjetno obstaja še kaj vmes med ledeno hard-to-get princeso, ki ji nihče ne more blizu, in pijavko, ki po parih dneh/tednih teži tipu, ker je šel ven s kolegi, in ga sprašuje, kdaj misli imet otroke.
Saj verjetno obstaja še kaj vmes med ledeno hard-to-get princeso, ki ji nihče ne more blizu, in pijavko, ki po parih dneh/tednih teži tipu, ker je šel ven s kolegi, in ga sprašuje, kdaj misli imet otroke.
-
nixie - Debatorica
- Na forumu od: 17. 10. 2009
tomažinka napisal/-a:hmmm... jst sm v eni dilemi... en tip se je umaknu od mene...
in ne vem al naj mi bo žal al ne...
tomažinka napisal/-a:mah, temu tipu se je že na kilometer vidlo da je pokvarjen.
??? Zakaj neveš, če naj ti bo žal da si ga odjebala, če se mu je že na kilometer vidlo, da je pokvarjen??
Ti bom js povedala: ker ti bi raje se neki pentljala z njim, kot bit sama...pol čez pou leta bi te poslau nekam in ti bi prišla spet na forum jokat, kako so vsi neresni in samo seks iščejo...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]