Prava ljubezen ali zgolj sex?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 276 prispevkov
• Stran 18 od 19
•
Prejšnja
1 ... 15, 16, 17, 18, 19
Naslednja
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 21:06, skupaj popravljeno 1 krat.
- sanjaanja
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 10. 2007
- Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let
Jaz se pa nekaj vprašam, recimo da gre prvi primer za pravo ljubezen in drugi primer zgolj za sex, kako je v primerih z objemi? Se v obeh primerih partnerja stisneta drug k drugemu, si izkazujeta ljubezen, ali to gre zgolj le v prvem primeru, v drugem pa le zgolj za sex in neke romantike ni?
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Ljubezen izkazujem tistemu, ki ga ljubim. In izkazovanje ljubezni ni romantika.
V postelji počnem, kar se mi zdi. Torej, če je zraven mene moški, ki ga ljubim, in imam potrebo to ljubezen izkazati, ga objemam, poljubljam, mu govorim, da ga ljubim...
Če pa je v postelji moški, ki me neizmerno privlači, kakšnih globljih čustev pa ni, potem pač ravnam v skladu s svojim telesom. Ljubezni ni, strast je. Torej - objemov in besed ljubim te ni, so pa pogledi, dotiki, poljubi strasti....
V postelji počnem, kar se mi zdi. Torej, če je zraven mene moški, ki ga ljubim, in imam potrebo to ljubezen izkazati, ga objemam, poljubljam, mu govorim, da ga ljubim...
Če pa je v postelji moški, ki me neizmerno privlači, kakšnih globljih čustev pa ni, potem pač ravnam v skladu s svojim telesom. Ljubezni ni, strast je. Torej - objemov in besed ljubim te ni, so pa pogledi, dotiki, poljubi strasti....
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Marsikje je razlika. Sej se ne moreš enako obnašati do nekoga, ki ga ljubiš, kot do nekoga, do katerega ne gojiš čustev, ali pač?
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
sixty - Debatorica
- Na forumu od: 15. 11. 2006
- Kraj: Bled
no, meni je tudi zanimivo kar se pri meni dogaja.
spoznala sem tipa kakšnega pol leta nazaj. najprej sva se 2 meseca samo družila, pač žuranje z najinimi frendi itd. in nikoli nisva zabluzila. velikokrat je tudi prespal pri meni, spala sva na isti postelji, pa nisva bila skupaj. nato čez kakšna 2 meseca sva se prvič samo poljubila. potem sva se začela še bolj družit, preživljati večino časa skupaj, spati en pri drugem, spoznala sva se z najinmi sorodniki.. ampak sexala nisva. hm, priložnosti? priložnosti je bilo ogromno, ampak enostavno mi je bilo lepše samo zaspati v njegovem objemu, kot pa sexat v tiste trenutku. zanimivo je, da so sedaj minili že 4je taki meseci in sva še vedno na istem. no, kak teden nazaj sem popizdila in mu rekla naj pove kaj hoče. rekel je, da še sam ne ve. nato sem mu rekla, da sva torej lahko samo še frenda. saj glede na to, da nisva še sexala, da večino časa preživiva skupaj-kot kakšna frenda, potem to ne bi bilo nič takega. no, takrat ga je pa napsihiralo. ma kdo bi ga razumel? mislim, jaz sem rekla, da ga razumem, da mora sam pri sebi razčistit določene stvari, ampak zanima me, kaj je sploh njemu do mene. in na žalost odgovora še nisem dobila. bedno, res.
a se je kiri že kdaj zgodilo kaj takega?
spoznala sem tipa kakšnega pol leta nazaj. najprej sva se 2 meseca samo družila, pač žuranje z najinimi frendi itd. in nikoli nisva zabluzila. velikokrat je tudi prespal pri meni, spala sva na isti postelji, pa nisva bila skupaj. nato čez kakšna 2 meseca sva se prvič samo poljubila. potem sva se začela še bolj družit, preživljati večino časa skupaj, spati en pri drugem, spoznala sva se z najinmi sorodniki.. ampak sexala nisva. hm, priložnosti? priložnosti je bilo ogromno, ampak enostavno mi je bilo lepše samo zaspati v njegovem objemu, kot pa sexat v tiste trenutku. zanimivo je, da so sedaj minili že 4je taki meseci in sva še vedno na istem. no, kak teden nazaj sem popizdila in mu rekla naj pove kaj hoče. rekel je, da še sam ne ve. nato sem mu rekla, da sva torej lahko samo še frenda. saj glede na to, da nisva še sexala, da večino časa preživiva skupaj-kot kakšna frenda, potem to ne bi bilo nič takega. no, takrat ga je pa napsihiralo. ma kdo bi ga razumel? mislim, jaz sem rekla, da ga razumem, da mora sam pri sebi razčistit določene stvari, ampak zanima me, kaj je sploh njemu do mene. in na žalost odgovora še nisem dobila. bedno, res.
a se je kiri že kdaj zgodilo kaj takega?
Touch me, take me to that other place. Reach me, I know I'm not a hopeless case. It's a beautiful day.
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
uf, nimam pojma, privlačiš ga že če sta se ljubčkala. Mogoče res ne vem kaj bi trenutno rad, ker drugače mi ne gre v račun da v tem dolgem času ni prišlo do sexa.
Upam da ti bo še kak tip odgovoril, da dobiš še vplogled iz njihove perspektive, so sami stručkosti tukaj, hehe
Upam da ti bo še kak tip odgovoril, da dobiš še vplogled iz njihove perspektive, so sami stručkosti tukaj, hehe
-
lovefrance - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 6. 2008
js ne bi bla tok prepričana, če ga privlačiš al ne
Glede na to, da sta že večkrat spala skupaj in tip ni niti malo poskušal prit v tvoje hlačke???? Neki z njim ni v redu Kaj pa če je gej?
Glede na to, da sta že večkrat spala skupaj in tip ni niti malo poskušal prit v tvoje hlačke???? Neki z njim ni v redu Kaj pa če je gej?
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
lovefrance napisal/-a: Neki z njim ni v redu Kaj pa če je gej?
to sm jz tut pomislila, takoj, ker dejstvo je da eni geji imajo familije, otroke, vse to z namenom da se skrivajo, veliko jih pa niti sebi noče priznat da jih moški privlačijo...
Tko da bi bla to tut opcija.
Prvi neprebran prispevek • 276 prispevkov
• Stran 18 od 19
•
Prejšnja
1 ... 15, 16, 17, 18, 19
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot], Google Adsense [Bot]