Prava ljubezen ali zgolj sex?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

kalanhoja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a kalanhoja » 20. Maj. 2010 10:24

Številne teme so me pripeljale do vprašanja kako veste kdaj vaš partner do vas čuti pravo ljubezen in kdaj išče samo sex? Kako presodite zakaj je z vami? Kako veste ali sexa zgolj zaradi potrebe po sexu in kdaj zaradi ljubezni do vas.
Kako sploh veste kdaj postaneta par in kdaj je ljubezen resna?
Zadnjič spremenil kalanhoja, dne 20. Maj. 2010 13:28, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
piškotek*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2009
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a piškotek* » 20. Maj. 2010 10:35

kalanhoja napisal/-a:kdaj išče samo sex?

ne daš mu in boš vedela kaj išče

Odgovori na ostala vprašanja pa:
1. intuicija (šesti čut), izkušnje,
2. Kdor se bori, lahko izgubi, kdor se ne bori, je že izgubil...
3. Velika ljubezen in velik uspeh sta povezana z velikimi tveganji!
(s)mej se
meli241177
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a meli241177 » 20. Maj. 2010 11:03

Jaz vem, da je partner z mano zaradi ljubezni, vem da me ljubi in me ima rad zaradi osebnosti.

Pri seksu pa je odvisno. Včasih seksava zaradi njegove potrebe, včasih zaradi moje, včasih pa zaradi cartanja in bližine. Večinoma je pri nama seks le sproščanje potrebe. Cartava pa se drugače.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 20. Maj. 2010 11:04

piškotek* napisal/-a:

se strinjam! :respekt:
Če se prehitro dol daš (kar je relativno in od posameznika odvisno) ampak zame je prehitro za prvih parih zmenkih, pol ne morš vedet al išče sam avanturco oz. sex al resno zvezo.

Kako vem kdaj sva postala par, enostavno, nikoli me ni vprašal uradno če bi bila njegova, ampak po prvem poljubu mi je enkrat rekel da mam na fb označen samska in pol je reku da nism več samska ampak njegova. :) Nekaj v tem stilu.
Kako sm vedla da me noče sam izkoristit? Jah, ker se ne bi tolikokrat k meni peljal (po 70 km v eno smer) če bi si želel sam sex, ki ga na začetku ni dobil... Pač vidiš iz obnašanja če te hoče čim prej podret al misli resno, jz sm vedla ker po tem ko sva se prvič lubčkala, sva pol čakala na semaforju, me je stisnil k sebi in mi dal lubčka na lase in rekel kok lepo dišim in neki šesti čut mi je pravil da misli resno. Je pa res da sva se menila tut preden sva postala par o avanturicah pa je rekel da so njemu kr neki, da to ni zanj, ampak to seveda še ne pomeni da je pripravljen kr it s tabo v resno zvezo.
kalanhoja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a kalanhoja » 20. Maj. 2010 12:14

piškotek* napisal/-a:

Ampak v večini prispevkov se omenja, da se skoči med rjuhe po parih srečanjih, in da če nekdo nekomu ne da, si ta poišče drugega. Torej gre vedno najprej za sex?
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 20. Maj. 2010 12:21

Its a risk you have to take.
nevem no, meni osebno se tud to ne zdi prav, da skočiš med rjuhe po treh dejtih.. Potem je pa tok razočaranih žensk, ki jokajo, da jih ne pokliče ipd..Če realno pogledamo, je tip komot lahko brez seksa malo več, kot tri "zmenke", tko da nevem, kako ga res tok hudo prikrajšaš, če mu ne daš po treh zmenkih. Ok, druga stvar je, če si ženska tega želi. Če pa tega nočeš in mu "daš" samo zato, da bi pač bil s tabo..je pa kr mal sad. Je kr dost žalostno pol met tipa za kterga veš, da če mu nebi hitro dala, ga nebi obdržala.
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
piškotek*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2009
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a piškotek* » 20. Maj. 2010 12:22

^uporabi šesti čut in skoči med rjuhe ko ti zapaše
(s)mej se
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 20. Maj. 2010 12:41

Jaz ne spadam med ženske, ki seks pogojujejo z ljubeznijo. S tem hočem povedat, da čisto mirno seksam s tipom, še preden mi izpove večno ljubezen in obljubi prstan. Na začetku gre namreč tudi pri meni za to, da se imam s človekom fajn, ne pa za neka globja čustva.

Je pa res, da znam očitno kar dobro presojat ljudi (ali pa sem tako na smrt grda, da nihče ni z mano zgolj zaradi seksa :D ), da zaenkrat še nisem imela težav s tipi, ki bi me hoteli samo položit. Se jim raje kar izognem in niti ne raziskujem, če bi imeli slučajno z mano kakšne resne namene, ker se mi ne zdi vredno.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 20. Maj. 2010 12:42

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 22:02, skupaj popravljeno 1 krat.
kalanhoja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a kalanhoja » 20. Maj. 2010 12:48

No ne mislim, da daš tipu samo zato, ker on želi. Recimo, da tudi ti to želiš. Ker jaz ne bi dala nekomu, če sama tega ne bi želela.
Ampak recimo, da se na petem zmenku spustiva v sex na željo obeh. Kako naj jaz vem, ali fant kaj čuti do mene ali. Ali ima resne namene, ali išče samo sex?
Uporabniški avatar
N0ty
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a N0ty » 20. Maj. 2010 12:51

nikoli nism prehitevala dogodkov... če sva se z luštnmu tipam tud karakterno ujela / sm uživala v njegovi družbi in mi vizualno tud ni bil napačen, nism nikol odpisala možnosti da kdaj kej bo. Pol pa če je pršlo do tega da sva sexala, ok an :D
Pol se pa itak samo vidi kako in kaj naprej. Itak če se dam z nekomu dol, se dam v prvi vrsti dol zato da je men fajn/ker jz tko hočem... In če nekdo pač ni za zvezo z mano, ok... Še vseen se lahko žgeva :cool:

Pr sedanjimu pa res na začetku nism vedla kakšne ma namene z mano. Ko sva bla skupej je blo vse super prima cukrasto, ko sva bla pa vsak po svoje me je imel pa na ignoru, dostikrat se mi ni javljal čeprov sva bla zmenjena da se dobiva itd.
In ravno to mi ni šlo u glavo - če bi me hotu samo položit, pol bi vrjetno me, ker je blo par šans, ne pa da z mano hod na sprehode kostanj nabirat itd.
Če bi pa hotu bit z mano, bi se pa tud drugač obnašal :eek:

no, pol je nekak pršlo do tega da me je kolegica pred njim prašala če mam tipa zdj, in sm pač rekla: ja,evo ga - in pokazala nanj. Takrat sva pol tud nekak dorekla, da ja, da sva skupej in da sva skupej pač od pruga poljuba.
Fightin for a peace is like fu*king for virginity
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 20. Maj. 2010 12:51

A ti po petih zmenkih že čutiš nekaj ful do tipa?
Ker je razlika med metuljčki pa ne vem zvezo po letu, dveh, treh itd.
Po petih zmenkih pa je še tako vse v zraku, da joj.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 20. Maj. 2010 12:52

Če si tudi ti želiš seksa, kaj ti je toliko mar? Dejansko ničesar ne izgubiš, kakor v primeru, če z nekom seksaš zaradi njegove želje in te potem zapusti in jočeš, ker si "dala". V takem primeru pa lahko samo obžaluješ, da je tip tak kreten, če si se malo navezala nanj. Dejstvo je, da nemoreš vedet, če tip misli s tabo resno ali ne. Morda samo v primeru, da sta že nekej časa prijatelja ali znanca in da ga dejansko mal boljš poznaš. Nikakor, nikoli nemoreš vedt, če tip kaj čuti do tebe ali hoče samo seks, razen, če ti on tega ne pove(pa še takrat neboš vedla).
Torej kratek odgovor: nemoreš vedet.
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 20. Maj. 2010 12:52

kalanhoja napisal/-a:No ne mislim, da daš tipu samo zato, ker on želi. Recimo, da tudi ti to želiš. Ker jaz ne bi dala nekomu, če sama tega ne bi želela.
Ampak recimo, da se na petem zmenku spustiva v sex na željo obeh. Kako naj jaz vem, ali fant kaj čuti do mene ali. Ali ima resne namene, ali išče samo sex?
Pa še obratno: kako lahko ti že pri 5. zmenku veš, da hočeš življensko zvezo z njim? A je to "po default-u", ker si ženska in kej druzga niti ni sprejemljivo?
Zakaj je treba že tko kmal, na začetku spoznavanja, neki definirat zvezo/poznanstvo? Uživej dokler traja in špilej po občutku.
Valda, če že tko kmalu ženske komplicirajo/-mo in preveč pričakujemo, je tolk več joka in jamranja, ko/če se ne izteče kot bi si želele.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 20. Maj. 2010 12:52

Pa saj obstaja še kaj vmes med resnimi nameni in zgolj željo po seksu, a ni res? Pri petem zmenku pač ne moreš imet prav hudo resnih namenov s človekom.

In, roko na srce, ti bi pri svojih letih že lahko imela precej dobro razvit detektor za kurbirje, jih ni tako težko prepoznat.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]