Prava ljubezen ali zgolj sex?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 20:54, skupaj popravljeno 1 krat.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^tud v tem zna bit problem
Je pa res nenavadna situacija, da tip noče sexat, a vseeno visi zraven.
Ni nujno..haley napisal/-a:^^Pomoje se neb lupčkal z njo, če bi bil gej
Je pa res nenavadna situacija, da tip noče sexat, a vseeno visi zraven.
-
lovefrance - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 6. 2008
sem še 1x prebrala njen post inse mi je zazdelo, da mogoče pa nobeden od njiju ni za akcijo Če spita v isti postelji in se lupčkata in nihče od njiju ne naredi koraka dlje... mogoče pa ni spolne privlačnosti or something??? Ugibam, namreč ne razumem, kako si lahko v postelji z osebkom, ki ti je všeč in ga ne "napadeš"
-
GumSpirit - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 6. 2010
mogoče pa je ta tip tako sramežljiv, in še nikoli ni z nobeno? možnosti je več, lahko je tudi staromoden glede teh zadev.
Samo mi je pa čudno, da vseeno skupaj spita.
Samo mi je pa čudno, da vseeno skupaj spita.
anyone who has never made a mistake has never tried anything new. (A.Einstein)
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
ja, meni se je zgodila taka stvar, pa moji kolegici tudi...
enkrat sem spoznala enega tipa na enem žuru in sem se odločla da bova samo pivska kolega, ker mi ni bil dovolj privlačen, da bi si želela se dat dol z njim... no po par mesecih, sem enkrat slučajno prespala pri njemu, ker sem bila pijana... v njegovi postelji, ampak se ni nič zgodilo. to se je ponovilo še parkrat in se ni nič zgodilo. v bistvu mi je blo to kul, da me ni nič silil. mi je blo pa fajn spat z njim. potem je enkrat prišlo do tega, da sva spet po žuru šla spat k njemu in takrat sva se zalizala in naj bi sexala, a njemu ni stal. še hvalabogu, ker itak mi ni bil všeč in sem bla samo obupana. pa ne samo to. tip ni bil nič boljši od ostalih. potem sva enkrat govorila in mi je povedal, da ne išče nobenih obveznosti, ker se mu zdi da se mu še ne mudi (28 star), povedal mi je da je bivši odvisnik, itd.
no, kolegica pa je tudi najprej bila prijateljica z nekom, in se vedno več družila z njim. dokler nista začela se lupčkati in skupaj spati. nikoli je ni prijel za rit, nikoli ni poskušal da bi sexala, čeprav je ona želela, ampak ni hotela ona dat pobude. potem je zvedela, da tip okrog govori, da je stvar enostranska. torej očitno ga ni dovolj privlačila. potem je nehala spat pri njemu.
enkrat sem spoznala enega tipa na enem žuru in sem se odločla da bova samo pivska kolega, ker mi ni bil dovolj privlačen, da bi si želela se dat dol z njim... no po par mesecih, sem enkrat slučajno prespala pri njemu, ker sem bila pijana... v njegovi postelji, ampak se ni nič zgodilo. to se je ponovilo še parkrat in se ni nič zgodilo. v bistvu mi je blo to kul, da me ni nič silil. mi je blo pa fajn spat z njim. potem je enkrat prišlo do tega, da sva spet po žuru šla spat k njemu in takrat sva se zalizala in naj bi sexala, a njemu ni stal. še hvalabogu, ker itak mi ni bil všeč in sem bla samo obupana. pa ne samo to. tip ni bil nič boljši od ostalih. potem sva enkrat govorila in mi je povedal, da ne išče nobenih obveznosti, ker se mu zdi da se mu še ne mudi (28 star), povedal mi je da je bivši odvisnik, itd.
no, kolegica pa je tudi najprej bila prijateljica z nekom, in se vedno več družila z njim. dokler nista začela se lupčkati in skupaj spati. nikoli je ni prijel za rit, nikoli ni poskušal da bi sexala, čeprav je ona želela, ampak ni hotela ona dat pobude. potem je zvedela, da tip okrog govori, da je stvar enostranska. torej očitno ga ni dovolj privlačila. potem je nehala spat pri njemu.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov